2777
2789
عنوان

می خوام جدا بشم و بجه هام پیش پدرشون بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 12094 بازدید | 124 پست
مطمئنا" منطقی ترین راه اینه که زنرو شکست بدی و زندگیتو نجات بدی و عوض اینکه از زندگیش بری بیرون زنرو از زندگی شوهرت بیرون کنی این راه درسته ولی من نمیتونم این کارارو بکنم
یعنی اصلا تو مخم نمیره شوهرم یه روزی به یکی غیر من دل ببنده چه برسه اونو بیشتر دوس داشته باشه اخه سر وکله زنه از کجا پیداشده؟
باشوهرت درست صحبت کن ببین بر چی میره پیش زنه چی تو اون میبینه که تو تو نمیبینه
ای خدانسل این زنارو بردار اه اعصابم بهم ریخت
دنیا دو روزه بیاین همدیگرو بر همیشه دوست داشته باشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به سها
دوست عزیزم اول اینکه سعی کن واقع بین باشی برگرد به گذشته ببین شاید خودت کوتاهی کردی یا کاری کردی که اون رفته سراغ زن دیگه اگر میتونی تحمل کنی و بسازی به خاطر بچه هات اینکارو بکن الان رو نگاه نکن آینده نگر باش
چشماتو ببند و بنج سال یا ده سال دیگه رو مجسم کن که میخوایی کجای این دنیا باشی کنار بچه هات یا جدا از اونا
بچه ها وقتی بزرگ بشن اولین چیزی که به ذهنشون میاد اینه که چرا مامان صبر نکرد چرا به خاطر ما فداکاری نکرد چرا مارو تنها گذاشت اگر میتونی بچه ها رو بگیری که هیچ اگر نه بدون که آینده دوتا انسانی که خودت مسئول بوجود امدنشون هستی در خطره
یه شیر ماده حتی زخمی هم که باشه با چنگ و دندون از بچه هاش مراقبت میکنه تا بتونن سر پا بایستن

تو رو خدا خواهش میکنم احساساتی عمل نکن به آینده فکر کن اول همه جوانب رو بسنج بعد برای طلاق اقدام کن
عزیزم به نظر من خودتو داغون نکن اولاًاینکه به خانوادش بگو چرا تو بد باشی بذار همه بدونن شاید خانوادش به روش بیارن و اوضاع بهتر بشه و دست از این کارهاش برداره بعدم اگه نشد مهریت رو بگذار اجرا ماهی یه سکه خودت می شه پول اجاره یه خونه کوچیک هر طوری هم شده یه کار پیدا کن حالا باشه منشی گری مگه چه اشکالی داره مهم اینه که زندگیت بگذره . خودت رو جدی بگیر و بدون اگه بخوای می تونی از خودت و بچه هات مراقبت کن و از هیچ کس بجز خودت انتظار کمک نداشته باش بچه هاتو از دست نده دیوانه می شی .قوی باش و روپای خودت وایسا تو می تونی
سها جان من شماره چند تا مشاور برات میزارم .........حتما باهاشون مشورت کن ........آقای/ دکتر افروز/ روانشناس/ 22405660 - 22405659/ خانم/ دکتر بدرالسادات بهرامی/ روانشناس/ 88791861-88655980- 09121226998
قای/ دکتر عیسی جلالی/روانشناس/66405676
سلام سها جون منم واقعا ناراحت شدم نمیدونم چی بگم که تسکینت بدم از روز اول که کلوپ رو زدی بودم ولی فقط خواننده بودم آخه دلم داغونه چطور میتونم تسکینت بدم عزیزم فقط از خدا میخوام خودش به بچه هات رحم کنه ، منم یه مادر دلشکستم تازه زایمان کردم ولی فرشتم رفت پیش خدا میگن دعای دل درد کشیده ی ما مادرای داغدار بر آورده میشه خدا رو به حق رقیه و علی اصغر امام حسین قسمش میدم مشکلت حل بشه عزیزم
مریم جان خیلی ناراحت شدم .......................یعنی شما زایمان کردی و بعد ...................................
مزون مانتو با قیمت های باور نکردنی آدرس : اهواز اتوبان پل پنجم خیابان نظری پور ( نظامی ) کوچه افشین پلاک 63 منزل گندمی 09306168406 09169008406
مریم جون از اینکه نوزادت رو تازه از دست دادی خیلی ناراحت شدم.امیدوارم خدا کمکت کنه.........خدای مهربون به همه ما کمک کنه.........
هیچ آسانسوری برای رسیدن به موفقیت ساخته نشده ، پله ها را یکی یکی باید بروید.
دوستان مهربون از نظراتتون خیلی ممنونم.

راستش موندن من در این زندگی فنا شدن خودمه و جداییم به نوعی فنا شدن بچه هام.

میدونم که جدایی من اون زنه رو خوشحال می کنه ولی واقعا گیر افتادم.نه راه پس دارم نه راه پیش.از رفتار و کارای شوهرم داغونم.ازش متنفرم.

اینقدر خسته ام که می گم کاش بمیره.کاش خودش بره طلاقم بده...........

شما نمی دونید این مرد چقدر منو اذیت کرده......

برام دعا کنید از این وضع نجات پیدا کنم.خدا به من و بچه هام رحم کنه............
هیچ آسانسوری برای رسیدن به موفقیت ساخته نشده ، پله ها را یکی یکی باید بروید.
سها جون برات دعا می کنم. می دونم توی چه شرایط بدی گیر افتادی. عزیزم سعی کن بی خیال شوهره بشی بعید می دونم چیزی توی دنیا باشه که بتونه اونو دوباره به زندگی برگردونه.
با شرایطی که تو داری طلاق گرفتن مشکلات جدیدی برات به وجود میاره. اگه یک حامی داشتی وضع خیلی فرق می کرد.
سعی کن از وجود بچه هات لذت ببری و عشق و محبت مادرانه تو به پای اونا بریزی. بچه هاتو درست تربیت کن که مثل پدرشون نشن و کمبودی توی زندگی احساس نکنن.
سعی کن بری سر کار و برای خودت پس اندازی دست و پا کنی. همینکه بچه ها از آب و گل در اومدن و تو هم تونستی یه مقدار پول پس انداز کنی وضعت خیلی عوض می شه.
مطمئن باش شوهرت یه روز نتیجه کارهایی که می کنه و ظلمی که به تو و بچه هاش می کنه رو می بینه. دنیا دار مکافاته...
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز
حالا که صبر کردی و چیزی نگفتی ببین میشه صبوریت را به بهترین صورت به ثمر برسونی
قبل از هر اقدامی مشورت کن و به این فکر کن که آیا بعد از جدا شدن از الان بیشتر داغون نشی

برات دعا میکنم
سها جون از ظهر تا حالا خیلی بهت فکر میکنم میبینی که پست قبلیم چند ساعت پیشه
میدونی هر کسی مشکلات خودش را داره البته میزان و شدتش خیلی فرق میکنه ولی من خودم معمولا وقتی به یه مشکلی بزرگ که تو زندگیم برخورد میکنم تنها یه چیز میتونه کمک اساسی بهم بکنه ........ هدف زندگی
شما بهترین کسی هستی که میتونی به خودت کمک کنی و باید برای تصمیم بزرگ زندگیت خووووووووب فکر کنی

تو باید ببینی هدفت از زندگی چیه و با توجه به اون تصمیم بگیر ...... والا من اینقدری از حرفهات فهمیدم که شما به نظر آدمی نمیای که بخوای جدا بشی و دوباره شوهر کنی و بدون فکر به بچه هات خوش بگذرونی
اگه هدفت از زندگی اینه که تنها دنیا را نبینی و یه آخرتی هم مدنظرت هست .... با هدف والای به ثمر رسیدن بچه هات زندگی را ادامه بده و اگه میخوای تنها دنیای خوبی داشته باشی که همونطور که گفتم به نظر اینجوری نمیای برو سراغ راههای رهایی و با هدفت تا آخر زندگیت خوب و خوش زندگی کن
ولی اگه قراره بمونی سعی کن شرایط را برای خودت بهتر کنی ........ به علایقت فکر کن و با اونا یه کمی خودت را سرگرم کن
شما فکرت به کارهای شوشو مشغول شده ولی این شرایط حال حاضر خودت و داشتن تا بچه هم به مشکلات دامن زده ..... اونایی که شوشوهای خوبی دارن هم با دوتا بچه پشت هم کم میارن

فکر نکن همه چیزای بد زندگیت مال کارهای شوهرته ....... زندگی همه الان خیلی کیفیت نداره
پس عجولانه تصمیم نگیر همونطور که تا حالا نبودی
2810