2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربرانی که پروفایل آنها غیرفعال شده است

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 312 پست
خانم تهرانی اگه میشه جیمیل منو پنهان کنید ممنونم
خداااااایا شکرت امام رضا ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی من صدای قلب دخترخوشکلم شنیدم ان شاالله سالم و صالح بیاد بغلم......... ان شاالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده . اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ..اللهم عجل لولیک الفرج...التماس دعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرگس جون من یه کاربری جدید ساختم و با جیمیل شوهرم اومدم و الان هم جیمیلمو به خانم تهرانی دادم و برام جایگزین کردن
خداااااایا شکرت امام رضا ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی من صدای قلب دخترخوشکلم شنیدم ان شاالله سالم و صالح بیاد بغلم......... ان شاالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده . اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ..اللهم عجل لولیک الفرج...التماس دعا
خانم تهرانی خواهشا ایمیلمو پنهان کنید
سلام خانم تهرانی کاربری من غیرفعال نشده فقط میگه اطلاعاتتون ناقصه ایمیلمو که وارد میکنم میگه :متاسفانه این ایمیل قبلا برای کاربری در سایت استفاده شده است وقتی روی اسم کاربرا کلیک میکنم که تاپیکهاشونو ببینم واسم نمیاره
متشکرم خانم تهرانی عزیییییییز مشکل کاربری قبلی من حل شد ازتون واقعا متشکرم فقط اگر ممکنه زحمت بکشید جواب پست منو تو صفه ۲ پاک کنید لطفا ایمیلم اونجا هست و نمیخام شناسایی بشه چون اسم خودمه صفحه دو جواب کاربر ففری توسط خانم تهرانی یک مرتبه دیگه هم خواهش کردم پستتون رو پاک کنید، اما متأسفانه کماکان پابرجاست بازم متشکرم از زحمات بی وقفه تون
خانم تهرانی لطف میکنید جیمیل منو از صفحه 6 پاک کنید و اینکه میخوام ایمیلم پنهان بمونه تو پروفایلم چیکارکنم ؟
نرگس جان من الان با کاربری قبلیم میام جیمیل جدیدمو دادم خانم تهرانی خودشون درسکردن و جایگزین ایمیل قبلیم کردن
سلام خانم تهرانی کاربری من بنام مامان دو فرشته آسمونی غیر فعال شده بود ایمیلمو اشتباهی ثبت کردم لطفا کارمو راه بندازین .ایمیلم fmf1894@gmail .com میباشد
فرشته ی کوچولوم همیشه گوشه ی قلبمی .دوستت دارم عشق آسمونیم
2810