2777
2789
عنوان

کمک به تامین هزینه های درمان دختر خانم سیترا

| مشاهده متن کامل بحث + 9174 بازدید | 112 پست
من 30 تومن واریز کردم و به کسانی که میشناسم میگم امیدوارم که زود این مبلغ جمع بشه تا پس فردا راستی من خودم به نوبه خودم از این کار مدیریت سایت جهت تایید و اطلاع رسانی در این موضوع تشکر میکنم وگرنه ما چطور میخواستیم مطلع بشیم میدونم کمکهای ما خیلی ناچیزیه ولی تاثیر داره هرکدوم به چند نفر هم بگیم ان شااله تا پس فردا جمع میشه امیدوارم روزی که این دختر نازنین شفاش رو از خدای بزرگ بگیره
اقای زاهد چرا تو خیریه همت اطلاعیع نمیدین اونجا دیگه مطمعنی مطمعنیم هر چند اینجاهم اطمینان کردیم و خودمم مبلغ ناچیزی ریختم اما خوب یه کسی مثه شوهرم اونجا رو بیشتر مطمعنه
محمد طاهای مامان تو 36هفته اومد بخل مامان ده دی ساعت 8ونیم صبح سزارین اورژانسی زندگیمههههههه نفسمهههههه عشقمههههه خدای شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاله نمدی کار واجب دارم باهات عزیزم . سیترا خودش تلفنش رو جداب میده؟؟؟
مهم نیست آخرین زلزله زندگیت چند ریشتر بود...مهم نیست که در آن زلزله چه چیزهایی رو از دست دادی!! مهم این است که دوباره از نو بسازی...جهانت را؛ زندگیت را؛ باورت را ....مهم شروع دوباره است ...
2805
برای کمک به سارا کوچولو به تاپیکم که تو امضام هست سر بزنید تا فردا شب خرید کنید میره به حساب سیترا جون
طلاااااهای دست دوم که با نووووو هیچ فرقی ندارن ...خودت بیا ببین میفهمی.با فقط گرمی 5 هزار تومن بیشتر از قیمت روز طلا.........http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1065440&PageNumber=1] [smiley]l/l_45.gif[/smiley]برای خرید زعفرون درجه 1 صادراتی بیا اینجا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=782486 شماره تماس 09153622055 ......شماره ت ل گ ر ا م09153622055
زاهد پست ها : 4724 عضویت:1387/11/27 1393/2/29 - 3:15 عصر همانطوری که در این چند روز اخیر مطرح شده، کاربر سیترا، برای درمان فرزند خود که بسیار پر هزینه است، نیاز به کمک مالی دارد. اسناد پرشکی ایشان توسط کارشناسان بررسی و تائید شده است. متاسفانه هزینه های ایشان زیاد و فوری می باشد. کاربرانی که امکان کمک دارند، بدون نگرانی و با خیال راحت کمک های خود را به حساب ایشان واریز نمایند. ما همچنان با مراکز درمان تماس را ادامه خواهیم داد تا راه های کاهش هزینه ها را پیگیری کنیم. جهت اطلاع : شماره کارت 4216 1750 2910 5022 بنام مجید صادقی کپی شده از لینک پایین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=846083
خداوندا روح پدر و برادرم را با مولا علی (ع)محشور گردان (امروز را برای عشق به عزیزانت غنیمت بشمار،شاید فردا احساسی باشد اما...عزیزی نباشد)
وقتی پست بالا رو تو لینک مربوطه دیدم برام یه سوال پیش اومد که أیا اقای زاهد فقط از روی مدارک پزشکی اون متن رو نوشتن یا اطمینان بیشتری دارند چون از چند نفر شنیدم که خیلی راحت میشه مدارک پزشکی رو جعل کرد ( البته به دست أفراد خاص و وارد) و منم با کمک دو نفر یگه مبلغ بالایی رو میخواستم هدیه کنم و برام مهم بود که قبلش مطمئن بشم پس به ایشون ایمیل زدم و سوالم رو مطرح کردم ایشون جواب من رو اینگونه دادن زاهد زمان ارسال ۱۳۹۳ جمعه ۲ خرداد ساعت 10:30 ب.ظ پیغام سلام ممنون از توجه شما اتفاقا چون مبلغ کمک بالا بود از یکی از کارهای مورد اعتما که کارشناس رسمی اسناد پزشکی هست خواستم بررسی کنند و ایشان با مراجعه حضوری به بیمارستان و چند مرکز دیگر و ارتباط با پزشک معالج و مراکز درمان به این موضوع اطمینان پیداکردیم از نیت خیر شما سپاسگزارم خدا خیرتا ن بدهد پرویز زاهد مشاور تبلیغات اینترنتی و مدیر اجرائی نی نی سایت من با اجازه از طرف ایشون پیامشون رو کپی کردم تا بقیه هم اگه مثل من سوال براشون پیش اومده و میخوان اطمئنان بیشتری پیدا کنن با اعتماد کامل برای دوست عزیز مون کاری انجام بدن امیدوارم با کمک دوستان و عنایت خداوند این مبلغ هر چه زودتر جور بشه و سارای عزیز مون سلامتیشون رو بدست بیارن اگه دوست داشتین میتونین پست های منو تو تاپیک های دیگه بزارین تااطلاع رسانی بشه ممنون از لطفتون
خداوندا روح پدر و برادرم را با مولا علی (ع)محشور گردان (امروز را برای عشق به عزیزانت غنیمت بشمار،شاید فردا احساسی باشد اما...عزیزی نباشد)
مهم نیست آخرین زلزله زندگیت چند ریشتر بود...مهم نیست که در آن زلزله چه چیزهایی رو از دست دادی!! مهم این است که دوباره از نو بسازی...جهانت را؛ زندگیت را؛ باورت را ....مهم شروع دوباره است ...
خدا رو شکر در کمال ناباوری هزینه عمل سارا کوچولو جور شد. اما دوستان به کمکهاتون ادامه بدید چون سیترا جون تموم زندگیشو پای این عمل گذاشت و از نظر مالی همچنان به کمکهاتون نیاز داره خدا به همه عوضش رو بده انشالله
سرنوشت را کی توان از سر نوشت...
خوشحالم
واقعا باید دست تک تک بچه ها رو بوسید ....
مرسی از همه
2810