2777
2789
منظورم کار تمام وقت صبح تا عصر هست. فوقش 6 ماه مرخصی بگیره بعد از بچه دار شدن (بخش خصوصی که همینم نمیده).. بعدش تا 5 سالگی بچه بره مهد صبح تا عصر.. بعدش که رفت مدرسه چی؟ 1 تعطیل میشه بیاد تنها تو خونه نهار بخوره؟ چکار باید کرد؟ کسی را سراغ دارید که با بچه دبستانی صبح تا عصر کار کنه؟ من که هر کس را میشناسم کار دولتی داشته ظهر میره خونه.. یعنی این بیمه هم به دردمون نمیخوره فوقش 7-8 سال میتونیم بریم سرکار!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که فعلا نی نی ندارم تازه من شیفت کاریم از دو ظهر تا 12 شب هستش دعا کنید تا سه سال آینده شیفتم عوض شه صبح کار شم اونوقت 4 بعد از ظهر خونه ام ولی من که میگم آدم باید تا آخرش بره سرکار حیف بیمه نیست بازنشستگی
خدایا کمکم کن........................ میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید
من الان ماه 4 باردارم. صبح 7 که از خونه میرم بیرون 6 عصر میرسم خونه داغون و له.. یعنی اصلا نمیدونم چکار کنم دیگه هم کم کم سختمه برم چون اونجا آدم نمیتونه به خودش برسه و فقط 0.5 ساعت وقت ناهار داریم..
از طرفی نمیدونم چکار کنم که بتونم از 6 ماه حقوق بیمه مرخصی زایمان استفاده کنم؟ یعنی تا آخر ماه 9 باید برم سر کار؟ تازه من شوشو هم هیات علمیه تابستون فوقش 2 روز میره سر کار و من بدبخت که سختمه بخوام برم.. راهکار ندارین؟
رویا جون کلا بیمه شش ماه مرخصی میده . حالا مثلا میتونی دو ماهش رو قبل از زایمان استفاده کنی و برای بعد از زایمانت 4 ماه میمونه
البته دکترت باید نامه بده
ولی اگه قصد داری که بعد از زایمان نری باید یک ماه بیمه برات رد بشه تا حقوق دوره مرخصی رو بهت بدن
من تا ساعت 4 می موندم اما پسرم تا سه چهار سالگی که خونه مامانم اینها می رفت

بعدش هم ظهر برای ناهار منی رفت خونه اونها تا من برسم

زیاد مهد نمی موند

بعدش هم که دیگه مدرسه اش شروع شد

به نظر من خانم و آقا نداره هر کس شرایط خودشو داره من خیال ندارم بعد از بیست سال باز نشسته بشم اگر هم از این کار در بیام میرم سر یه کار دیگه
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
خانوم طلا جون اینجا را خوب نفهمیدم:
ولی اگه قصد داری که بعد از زایمان نری باید یک ماه بیمه برات رد بشه تا حقوق دوره مرخصی رو بهت بدن
منظور از یک ماه چیه؟

من احتمالا بعد شش ماه مرخصی هم دیگه نمیخوام برم سر کار چون اصلا صرف نداره. خودم پروژه میگیرم انجام میدم.
ببین باید بعد از اینکه مرخصیت تموم شد برگردی سر کار که بهت حقوق بدن
حالا اگه قصد نداری برگردی باید باهاشون صحبت کنی که برات حداقل یه ماه بیمه رد کنن . اگه قبول نکردن پول بیمه رو خودت بده . که در واقع از نظر اداره بیمه تو برگشته باشی سر کار
منکه به خاطر پسرم کارمو ول کردم.کارم خیلی خوب بود درامدش.بعد از اینکه پسرم به دنیا اومد از هر کارخونه ای که بهم زنگ میزدن تا چند روز گریه میکردم نمیتونستم خودمو قانع کنم بچه چند ماهه رو بزارمش مهد.گفتم بعد از 2 سالگیش میرم.بازم دلم نیومد.ولی خیلیارو میشناسم که بچه دو سه ماهه رو میزارن مهد میرن سر کار
خدا جونم عاشققققتتتتممممممممم...مرسی که همیشه مراقبمی و منو رها نمیکنی..