2777
2789
عنوان

واقعا بچه آدم رو پیر میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 26 پست

بچه  ک خودش ن ولی مشکلاتش چرا ادم دلش میخواد خار بره تو چشمش ولی تو پای بچش نره یه کم ناخوش باشه ساز نباشه ادم کلی حرص و غصه مبخوره اینکه ک میگن بچه نداشتن یه درده داشتنش هزارتا درد انشاالله همه سالم باشن*

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه عشقه🥰🥰🥰

نفسه😍😍😍

با همه ی سختیاش تجربه ی مادری یه حس نابه

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه الکی میگن بچه هم نیاری باز ادم پیر میشه مجرد هم بمونه باز پیر میشه اینا همش حرفن بچه ات ک بیاد هر ...

من و همسرم تو شهری هستیم که دور از خانواده ایم گفتم یه کوچولو بیاریم هم یه وقت برا بارداری دیر نشه هم مشغول بچه داری بشیم و کمتر فکرای بی خودی سراغمون بیاد ولی نمیدونستم قراره دوتا بشه.. خدا رو شکر هم خوبه از یه لحاظ که یکباره شد هم نگران ظاهرم هستم  😓 یعنی اصلا وقت میشه به خودم برسم؟ 

بچه گله.

بچه نباشه آدم دیونه میشه.

اونای دیگه آدم رو پیر میکنن.

چاره ای هم نیست برای بچه دار شدن باید اونا هم باشن.

بیشتر میخوان احترام نگه دارن میندازن گردن بچه میگن بچه آدم رو پیر میکنه.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
کسی دوقلو نداره؟ چه جوری مدیریت کردید؟ 

تو تاپیک عکس نی نیا ک تو پر بازدیداس یکی عکس دوقلوی بچه هاشو گذاشته بود هنوزم هس نمیدونم صفحه چند بود ولی فک کنم اخراش بود برو ببین در خواست دوستی بده بهش ازش راهنمایی بخواه

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
بچه گله. بچه نباشه آدم دیونه میشه. اونای دیگه آدم رو پیر میکنن. چاره ای هم نیست برای بچه دار شدن ...

اره از این طرف هم میشه به ماجرا نگاه کرد.. بیچاره بچه.. کاسه کوزه ها سر اون میشکنه.. 

اولاش سختت ميشه مخصوصا ماههاي اول

من وقتي پسرم دنيا اومد تا ٣ ماه نميخوابيد شبا واقعا خيلي برام سخت بود....ولي ميگذره،الانم كه ٨ ماهشه كاراش داره خطرناك ميشه همش دنبالشم،يه موقع خوب ميخوابه يه موقع مثل امروز ...بچه داري سخته ديگه

خدا به دادمون برسه

بچه مسئوليت و سختي داره چون از وجود خودت اومده واسه همين همش نگرانشي ولي شيريني خودشم داره.

بنظرم کل زندگيمون همينطوره.ازچيزاي عادي بگير به بالا مثلا درس خوندن، شرکت در مسابقه، ازدواج، سفر و....

هم سخت هم نتيجش شيرينه.

پس بهتره به خودت زندگي و سخت نگيري که راحت بگذره.

نگران هيکلت هم نباش دوباره برميگرده باورزش.اگرخودتو ول نکني و بيخيال خودت نشي