2777
2789
عنوان

واقعا بچه آدم رو پیر میکنه؟

644 بازدید | 26 پست

راسته که میگن بچه آدم رو شکسته میکنه؟  من دوقلو باردارم ماه های آخرم هم هست خوشبختانه تا الان هیچ مشکلی نداشتم حتی ویار ولی خوابم بهم ریخته نگران شکم و هیکل و پوستم هستم راه حلی چیزی نداره؟ 😟 مامان های باتجربه راهنمایی میکنید؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی منظورت وقتی بزرگ شدن هستش؟  یا نه تو بچگی هم نمیزارن

ازلحظه ای ک بدنیا میان😞

خدایا تو را به علی اصغر امام حسینت قسم میدم هرکی منتظر فرزنده،فرزند سالم و صالح نصیبش کن خدایا یه پسر صحیح و سالم به من بده خدایا همه ی جوونا ازدواج خوبی داشته باشن،برادر مجردم هم یک دختر خوب و با ایمان نصیبش کن و خوشبختش کن،خدایا مشکلات مالی همه را برطرف کن مشکل مالی پدرمم برطرف کن و دوباره پدرم وضعش خوب بشه تا مثل قبل به همه کمک کنه،خدایا عزیزانم خوشبخت و خوشحال و سالم باشن،خدایا دخترم همیشه سالم و موفق باشه و خوشبخت ترین بشه،الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم        سه شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ شب ۲۲:۴۳           خدایااااااا شکرتتتتت

نه الکی میگن بچه هم نیاری باز ادم پیر میشه مجرد هم بمونه باز پیر میشه اینا همش حرفن بچه ات ک بیاد هر کلمه ای که از دهنش بیرون بیاد دلت براش غنج میره 

با افتخار قوچانی‌ام ❤️

کلا چون تمام وقت و انرژیتو میگیره نمیزاره بخودت برسی پیر میشی

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی

نه عزیز من 

چرا پیر بشی !!

بچه باشه،نباشه پیر میشی 

اگه ابنجوری بود بازیگرای مجرد باید همیشه جوون می موندن 

الان چرا مهین ترابی پیر شده !!!!!اون که هنوز مجرده 😏😏😏😏

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

بیخیال شکم و ....😍 به نعمت وجود اون فرشته ها فکر کنید

هیکل و تناسب و شکم با یه رژیم و تغذیه مناسب درست میشه

پسرای من ۱ سال فاصله سنی دارن

تقریبا مث دوقلو بودن

ماهای اول یه کم سختم بود

ولی کم کم انقد همه چی عادی و شیرین شد که با یادآوریش کلی لبخند میاد رو لب ما😍😍😍

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
2810