2777
2789

استخاره

مشهد

موبايل 05132250091

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
وای وای خدایا چرا اینجوری شد بمیرم....نمیشه دوباره اقدام کنی گاهی دکترا مثل یه بیسواد میمونن

سر بارداری دومم بعد کلی زجو در اخر کورتاژ ک دکتر هم شکایتش کردیم و دادگاهی شد ولی مگه دیگه بچه ای من برمیگشت بهم گفت ابی ک ریخته شده نمیشه جمعش کرد نمیدونست من جیگرم از رفتن پسرم میسوخت و منتظر یه امید بودم فقط و بعد اون ک دو ماه بعد باردار شدم اونم ک شد خارج رحم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای مثل منی تو دور بریام هم یکم مراعات حالم نمیکنن انقدر با بچه هاشون دل میسوزنن 

مثلا پیش من میگم وای میترسم تب کرد وای ال وای بل خوب من خودم درد دنیا را با پسرم کشیدم شما به حرفهای من گوش نمیدین  ......من حتی خواهر شوهرم گفت وای من دیگه بچه نمیارم یه شب بعد فوت بچم خونه خودم اگه ناقص بود چی بچه ها خو میینی ناقصن    مادر شوهرم تو جمع گفت ما اینقدر بچه آوردیم ناقص بودن قدیم بچه ناقص نبود منم هیچی نگفتم  خودش سه تا بچه از دست داد منو درک نکرد چون حتی یادش نمیاد چند وقتشان بود 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مثلا پیش من میگم وای میترسم تب کرد وای ال وای بل خوب من خودم درد دنیا را با پسرم کشیدم شما به حرفهای ...

الهی بمیرم میفهمم خودم کشیدم حرف های ک رو سنگ بزاری آب میشه دل داغ دیده ما ک جای خود داره 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

موقعی که بچمو خاک کروم خیلی برا نی نی ها دعا کردم خصوصا نی نی جاریم خیلی...ولی کسی منو درک نکرد .یه پسر عمو دارم میگه من اینقدر مراسم خاکسپاری رفتم جوون پیر میانسال  ولی این داغونم کرد ایقد گریه کرد زن عموم میگه تا حرفش میاد گریه میکنه زن و بچه هم داره میگه چقدر مظلوم بود تو سرد خونه😭😭😭

سر بارداری دومم بعد کلی زجو در اخر کورتاژ ک دکتر هم شکایتش کردیم و دادگاهی شد ولی مگه دیگه بچه ای من ...

بخدا نمیدونم چی بگم که آروم بشی فقط و فقط از خدا میخام بزودی دامنتو سبز کنه و خدا خودش سورپریزایت کنه

لطفا قوی باشید، نذارید افسردگی غلبه کنه. پس زندگی کسانی که دوستون دارند چی میشه؟

خانواده تون غصه می خوردند.

من وقتی خیلی دلتنگ میشم،  یه چیز شیرین درست میکنم، مثل کیک و یا شله زرد، بعد اون رو بین دوستانم، همسایه تقسیم میکنم، بعدش اونها مدام پیام میدند که خیلی خوب بود و خوشحالند.

از خوشحالی اونها، من هم خوشحال میشم.

Amh

الان چطوری عزیزم  

لطفا قوی باشید، نذارید افسردگی غلبه کنه. پس زندگی کسانی که دوستون دارند چی میشه؟ خانواده تون غصه می ...

عزبزم  چه خوب  غصه را تنهایی میخورم عزیزم  میام خوب گریه میکنم تو اتاق که کسی نفهمه   

لطفا قوی باشید، نذارید افسردگی غلبه کنه. پس زندگی کسانی که دوستون دارند چی میشه؟ خانواده تون غصه می ...

تو بارداری از این کارا میکردم   به کارگرا که نزدیک خونمون بودند به رفتگرا     اصلا رفتگرا تو این همه خونه در خونه منو میزدن  براشون پای و شربت و شیرینی میبردم  چقدر خوشحال میشدم در خونه مارا میزدن...هنوزم به نیازمندا میدم ولی میگم سهم پسرم