من ۴ماه بعد از دست دادن نی نی دوباره اقدام کردم اما تو این مدت پریودی هام خیلی کوتاه و کم شده بود منم کلومفین خوردم زود باردار بشم که کیست زدم اونم یه کیست ۸سانتی مجبور شدم سه ماه ال دی بخورم تا کیستم رفع بشه دوباره اقدام کردم این دفعه لتروزول خوردم باز کیست ۴سانتی زدم باز دوماه ال دی خوردم اخر دکتر شک کرد که تنبلی تخمدان دارم فرستادم ازمایش گفت بله جواب ازمایشم اصلا خوب نبود و عددش خیلی پایین بود دکتر گفت به احتمال زیاد در اینده باردار نخواهی شد یه دکتر کاربلد و معروف میرفتم حسابی شوک شدم گفت احتمالا دچار یائسگی زودرس شدی خواهرم ۳۲سالگی یائسه شده بوداین قضیه واسه بهمن بود منم شروع کردم به دمنوش های گیاهی با طبیعت گرم هر چی فک میکردم خوبه سرخورد دم میکردم میخوردم رازیانه زیره تخم هویج زنجبیل دارچین چای سبز زعفرون خخخ یه بارم خونه دوستم بودم اونم بادکش و حجامت میکنه مشکلم بهش گفتم پیله ام شد بیا واست بادکش کنم منم دوست نداشتم اما تو تعارف قبول کردم هر شب هم سیاهدانه و عسل میخوردم تا ۱۷اسفند وه فقط یه بار اقدام داشتم و دیگه نداشتم قرار بود ۸فروردین پریود بشم که طبق معمول نشدم کلا نا امید بودم مسافرت بودیم برگشتم ۱۴فروردین بود کفتم برم قطره ویتاگنوس بگیرم و بخورم تا بلکه اثر کنه و پری بیاد یه بی بی چک هم گرفتم مطمن بودم باردار نیستم اما بازم خواستم خیالم راحت بشه تا زدم دیدم دو خط افتاد
یه معجزه ای رخ داد میدونین چی بود؟؟
من ۱۷اسفند ۹۵نی نی رو به خاک سپردم و ۱۷اسفند ۹۶با همون یه بار اقدام خدا یه نی نی دیگه تو دلم گذاشت و این فقط حکمت و مصلحت و معجزه خداست و باید صبور بود