2777
2789

هیچ بچه ای جاشو برام نمیگیره   همه بهم میگفتن خوش بحالت خوش بحالت 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

من لیاقتشو نداشتم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هاامروزظهرکلی گریه کردم بادل شکسته تلویزیون وبازکردم دیدم دارن قران قبل اذان وپخش میکنن تاروشن ک ...

عزیزم حتما حتما نشونه بوده بهش ایمان دارم.. خدا بهت نوید داده..

چون تو این مدت سه بار واسه خودمو همسرم این آیه قرآن پیش اومد مضمونش این بود که: چه بسا فکر میکنین خیرتون در چیزی هست  و بهش اصرار دارید ولی اون برای شما کراهت داره ..

من که بعد اون اتفاق زار میزدم و همش تکرار میکردم خدایا خودت گفتی:سیجعل الله بعد العسر یسرا...هنوزم همش روزی چند بار اینو با خودم تکرار میکنم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
میدونی عزیرم چنان بهش وابسته شدم که نگو من اصلا قبل دنیا اومدنش فک نمیکردم انداره این پسرم عزیز باشه ...

الهی بگردم😔😔هیچ واژه ای پیدا نمیکنم برای اینکه بتونم این غم بزرگو دل شکسته ات رو توصیف کنم

الهی بگردم😔😔هیچ واژه ای پیدا نمیکنم برای اینکه بتونم این غم بزرگو دل شکسته ات رو توصیف کنم

ممنون عزیزم    ببخش 

منم با پره اکلامپسی دخترمو تو 28 هفته از دست دادم این ماه بعد کلی درمان روی کلیه ام می خوام اقدام کنم اگه این ماه نشه میرم ای یو ای حوصله اقدامای بی نتیجه رو ندارم 

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
منم ۳۰ هفته بچمو ازدست دادم خیلی ناگهانی بود برا چکاپ رفتم دکتر هبچ مشکلی هم نداشتم ازمایش نوشت وسون ...

چقدر شرایطتتون شبیه منه

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
منم با پره اکلامپسی دخترمو تو 28 هفته از دست دادم این ماه بعد کلی درمان روی کلیه ام می خوام اقدام کن ...

سلام عزیزم.متاسفم واقعا فقط میتونم بگم کاملا میفهمم چز کشیدی...کلیه ات بعد از پره اکلامپسی آسیب دید یا از قبل بارداریت هم مشکل کلیه داشتی؟

امیدوارم به سلامتی خیلی زود باردار بشی و بیای به ما خبر خوش بدی

سلام عزیزم.متاسفم واقعا فقط میتونم بگم کاملا میفهمم چز کشیدی...کلیه ات بعد از پره اکلامپسی آسیب دید ...

نه مشکلی نداشتم بعضی از مشکلات توی بارداری پیش میاد من سه ماه اول و دوم مم خیلی خوب بود تا پامو تو سه ماهه سوم گذاشتم دفع پروتین گرفتم فشارم بالا بود روی 14-15 روزهای اخر خارش شدید داشتم یعنی یه شب تاصبح از خارش دست و پا خوابم نبرد فرداشم بستری شدم و دیدم اصلا بچه تو 25 هفته مونده و رشد نکرده کیسه اب هم خیلی اب کمی توش بود 

نه مشکلی نداشتم بعضی از مشکلات توی بارداری پیش میاد من سه ماه اول و دوم مم خیلی خوب بود تا پامو تو س ...

میفهمم منم تقریبا مشکلم اینجوری بود همه چی خوب بود رشد بچه هم حتی تا هفته ۳۲ که اخرین سونوگرافی انجام دادم همش خوب بود.یهو تو هفته ۳۴ سه روز پاهام خارش داشت و حرکت بچه کم شد رفتم سونوگرافی دیدم فرشته ام پر کشیده و رفته... گفتن آنزیمای کبدیم بالا رفته ولی نه فشار خون و نه دیابت داشتم حتی دفع پروتئین هم نداشتم وزنمم کلا تا ماه نهم بارداری ده کیلو اضافه شده بود... هنوزم نفهمیدم علتش چی بود دقیقا!!! ولی خدا رحم کرد کبد و کلیه ام آسیب ندید

بچه ها کسی هست جنینش پلورال افیوژن باشه؟من بعد فوت جنینم توشکمم.که سونو دادم نوشته بود پلورال افیوژن دوطرفه داره جنین(آب اوردن ریه).میخوام ببینم جنین بعد فوتش ریه ش آب گرفته؟یا آب گرفتن ریه اش باعث مرگش شده؟