2777
2789
اره عزیزم بسپار به خدا فقط فرزند سالم بخواین اشالله به هممون بچه ناز وسالم میده به امید خدا

عزیزم شما رفتین دکتر این روزها 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من کارم خوردن ارامبخش که میگذرونم وگرنه طپش قلب دلشوره داره منومیکشه هنوزمیگم بچم میادبرمیگرده فکرمی ...

میفهمم منم گاهی فکر میکنم هنوز حامله ام یا گاهی فک میکنم این اتفاقات از اول بارداری تا الان همه خواب بوده فقط😔😔 تقویم جیبی و رومیزی داشتم که هر روز بارداری و وقت ویزیتامو و سن بارداریمو ...همه رو یادداشت میکردمو روزشماری میکردمو خط میزدم.. وقتی اومدم خونم تقویم رومیزی رو همسرم دور انداخته ازش پرسیدم میگه من ندیدم میدونم الکی میگه.اون تقویم جیبی هم امروز کمد رو ریختم بیرون اونجا بود سردرد گرفتم از ناراحتی و غصه..مث پیرزنا با خودم ناله میکنم و شعرهای غمناک زمزمه میکنم..والا منم حال خوشی ندارم..به همسرم میگفتم هیچ وقت تو زندگیم انقدر از گذر زمان ذوق نکردم فقط دوس داره هر چه زودتر این روزای مزخرف تموم بشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مری دکترگفت بعدازچهلم میشه بارداربشم

تعجب می کنم چطوری اینو گفته!!من شاید از ده تا دکتر چه حضوری چه توی اینستاگرام شرایطمو توضیح دادم همشون هم گفتند عضلات رحم برای ترمیم بین ۶ تا ۱۸ ماه زمان نیاز دارند..

حالا من فقط دارم دعا میکنم علت مرگ بچم فقط بیماری نادر "کبد چرب حاد در بارداری" نباشه که خطر مرگ برای خودم داره و دیگه به این راحتی حتی نمیتونم به بارداری فکر کنم

دکتراونجاگفت بعددوتادوره یکی هم میشه ببین دخترهمسایمون مثل ماشش ماه بچش مرددکترگفت ۳سال بعدش اونم بعدچهلمش حامله شدبچش الان دوسالشه حتی اعصابش خوردشددکترشوعوض کرد

مری دارم میسوزم اتیش تووجودمه فقط دلم مرگ میخادمیام تواتاقش بغل تختش زارمیزنم

😭میدونم عزیزم بمیرم الهی. منم انقد لباسای بچه رو بغل میکردم و تصنیف مرغ شب ایرج بسطامی هم میزاشتم زار میزدم که جشام باز نمیشد ..دیگه خودم جمعشون کردم گداشتم جایی که نبینم کاشکی در اون اتاقو قفل کنی.. 

الان آهنگ خداحافط رو گوش دادم و دوباره اشکم دراومد.بخدا این آهنگا بدتر آدمو افسرده میکنه

دکتراونجاگفت بعددوتادوره یکی هم میشه ببین دخترهمسایمون مثل ماشش ماه بچش مرددکترگفت ۳سال بعدش اونم بع ...

اوه سه سال که خیلی دیره...خدا رو شکر خوش شانس بوده..آخه من قضیه ام فرق داره من اول باید بفهمم علت جیه چون خطر از دست دادن کبد و کلیه هامو مرگ خودمو داره

سلام خانما منن دوتاسقط داشتم اصلا دوست ندارم بهشون فکرکنم بدترین وسخت ترین امتحان زندگیم بود خیلی س ...

گاهی دکترا توجه نمیکنن من پسرمو بردم پیش بهترین وبا تجربه ترین دکتر شهر به شوهرم گفتم بزار اولین نسخشو این بنویسه بهش اعتماد دارم نمیدونم شانس بچه من چی بود کامل چکش کرد بهم هم گفت چطور شیر بدش که دچار برگشت نشه گفت سالم سالم فقط زردی داره یکم آزمایش هم نوشت انجام دادم خوب بود دوروز همزیر مهتابی بود یه دفعه نفسش تند شد بردم بیمارستان فرستادن جای دیگه دیگه گفتن قلب شه پروندشو گرفتیم نوشته بود به دلیل نبود آمپول تو سطح کشور چند روز پیش گرفتمش  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین