2777
2789
راست میگی عزیزم ولی من واقعاازرابطه بدم میادحوصله خودموندارم دلم میخادبمیرم فقط 

میفهمم منم اینجوری بودم گرچه هنوزم دل و دماغ ندارم..اافاقا اوایلش به همسرم گفتم چه انتظاراتی داری من بچم مرده حوصله خودمم ندارم..انقد پکر شد گفت مگه بچه من نبوده!مگه منم داغون نشدم تو این مدت! ولی زندگی ادامه داره باید برگردیم به زندگیمون قبل بارداریت .. ولی تا ابد تو قلبمون هست.. بعدا فکر کردم دیدم منطقی میگه ولی احساس مادری و رنج و غمش یه چیزیه که هیچ کس جز خدا و یه مادر درک نمیکنه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
ببخشیدخستتون کردم باناله هام ولی واقعابیقرارم

نه عزیزم همه درکت میکنیم..خودتو خالی کن..بالاخره گذشته زمان تا حدی این درد رو التیام میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما

منن دوتاسقط داشتم اصلا دوست ندارم بهشون فکرکنم بدترین وسخت ترین امتحان زندگیم بود خیلی سختی کشیدم همه دکتری رفتم آزمایش ژنتیک وهزینه های بالا اما دلیلشون مشخص نشد بعدازهفت ماه دوباره باردارشدم خداروهزاران بارشکر تا الانکه هفت ماهه هستم تموم سونو وازمایش هام خوب بوده وخدا روخیلی شاکرم...امیدوارم که همگی خداحاجت دلتون روبده وخبر نی نی دارشدنتون رو بشنویم انشالله که خدا به همگی بچه سالم وصالحی بده ...منم یه روزی مثل شماازهمه بیزاربودم..اما بجای این ناراحتی ها بنظرمن برید زیر نظر یه متخصص سقط وعلتش روپیداکنید ومن خودم زیر نظر متخصص بودم و از۱۲هفتگی اسپرین میخورم شاید دلیل سقط هام همین بودکه سر دوتا بارداری قبلی کسی بهم آسپرین نداد

سلام خانما منن دوتاسقط داشتم اصلا دوست ندارم بهشون فکرکنم بدترین وسخت ترین امتحان زندگیم بود خیلی س ...

صدیقه جان ممنون با حرفات خیلی نسبت به اینده امیدوار شدم اشالله ما هم یه بچه سالم قسمتمون بشه اشالله تو هم صحیح وسلامت فارغ بشی الهی امین

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت

راستی من باید تا سال آینده صبر کنم واسه بارداری چون واکسن هپاتیت زدم و سه نوبته ست و نوبت آخرش آخر دی هست

واکسن سرخجه هم میخوام قبل بارداری بزنم واقعا واجبه..

واکسن کزاز هم که زمان عقد زدم 

وای مری چجوری میتونی صبرکنی من فقط منتظرم پریودم تموم شه یروزم واسم عذاب دعاکنیدبارداربشم ۹ماه میرم ...

میدونی چیه تا آخر دی که اصلا نمیتونم باردار بشم چون نوبت دوم واکسنم آخر تیر هست بعد زایمانم و خطری که از بیخ گوش کبدم گذشته بود انقد واسه سلامتی خودم خوشحال بودم که فهمیدم مشکلات کبد چقد خطر داره از ترسم سریع رفتم واکسن هپاتیت زدم... بعدا آخه میگن اگه زخم سزارین از داخل خوب نشه امکانش زیاده که جفت به محل زخم بچسبه و مشکل جفت آکرتا و سر راهی پیش بیاد و دوباره گرفتار بشم و خیلی عوارض جدی داره...

بخدا منم دوست دارم باردار بشم ولی واقعا از شکست دوباره خیلی خیلی میترسم..دیگه نه طاقتشو دارم نه دیگه کم سن و سالم که بازم فرصت داشته باشم

وای مری چجوری میتونی صبرکنی من فقط منتظرم پریودم تموم شه یروزم واسم عذاب دعاکنیدبارداربشم ۹ماه میرم ...

تو گفتی علت مرگ بچت ایست قلبی بوده؟؟؟

من کارم خوردن ارامبخش که میگذرونم وگرنه طپش قلب دلشوره داره منومیکشه هنوزمیگم بچم میادبرمیگرده فکرمیکنم حاملم هنوز یابایدبرم روانشناس که کلی دارومیده میگه یکسال حامله نشم یابایدحامله شم وگرنه غیراین دوتابایدبرم تیمارستان

مری دکترگفت بعدازچهلم میشه بارداربشم

امروز رفتی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین