💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
عزیزم گریه کن . ولی بهش بگو بخاطر تو گریه نمیکنم برای خودمه . بهش بگو که دوستش داری همیشه تو قلبته . ...
ممنون ار همراهیت عزیزم کمی آروم گرفتم
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
نه جوابش صددرصدی نیست؟من میخام باردار بشم زیر نظرپریناتولوژی مشکل داشت سقط کنم بعد از جنین ازمایش ژنتیک بگیرن که اگه خدایی نکرده مشکل داشت تخمک اهدایی بگیرم😣
یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
ببخشید نمیتونم اصلا دربارش حرف بزنم یاداوریش و توضیح دادنش واسم سخته امیدوارم خدای بزرگ اگه من ...
عزیز دلم حتما بهت میده خدا ارحم اراحمینه از پدر و مادر و همسر و خانواده و دوست و ... هر کی که فکرشو بکنیم مهربونتر و دلسوزتره،حال ما رو بهتر از همه درک میکنه و حتما امیدوارمون می کنه فقط باید بهش اعتماد کنیم و ازش نا امید نشیم
باخوندن تاپیکت تمام خاطرات زمستان80بهمن ماه برام زنده شد بیمارستان رجایی اتاق عمل بخش اطفال ...
عزیز دلم فوق العاده شرایط سختی داشتی که اینجور که میگی هنوزم غصه و ناراحتی داری😢😢 فقط کاری که اینجا از ما بر میاد دعا در حق همدیگه ست و گوش داده به درد دل های مادران تا بلکه یکم سبک بشن...الهی بزودی تو خونتون پر شه از شادی و سلامتی و خوشبختی و .... آمین یا رب العالمین
عزیزم ♥️ دارم باهات اشک میریزم و کاملا درکت میکنم خیلی خیلی سخته و روزهای خیلی بدی بود. منم ...
وااای خدای من،بعضی بنده هات چقدر صبور و با ایمانن ..من بهت غبطه میخوره چون همیشه با خودم میگم اولین نشونه ایمان صبوری کردن و تسلیم خواست خداوند شدن، هست.من که از خوندم داستان زندگیت سیر نمیشم ..چون با سختی ها جنگیدی و صبوری کردن و نا امید نشدی خداوند که هم طعم شیرین مادری و زندگی خوب رو دوبار بهت عطا کرده.الهی شکر.هزار ماشالله به دو قلوهات و خودت ..لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
همیشه قربون صدقه اش میرم..باش حرف میزنم میگم خدایا ببخش اگه بی تابی میکنم گریه میکنم نزار پسرم ناراح ...
دقیقا منم واسه آروم کردن دل خودم نیت کردم ختم قرآنی که در حال حاضر داریم انجام میدم و بخشی که من میخونم :اول تقدیم به ساحت مقدس امام زمان بشه تا دعام کنه بعدم تقدیم به روح پاک فرشته نازم بشه که دعا کنه خدا دوباره بهم فرزند صالح و سالم بده
سلام عزیزم ... درسته قبلا میگفتم قل کوچیکم کیان کارها و اخلاقش و خجالتی و آروم بودنش انگار م ...
عزیزم ممنون که عکس گذاشتی و پاک نکردی
چقدر معصوم و دوست داشتنی بود محمد محسنتون 😍
چشماش نگاهش 😥
خدا دوقلوها رو برات حفظ کنه 💙💙💙
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️