2777
2789
عزیزم گریه کن . ولی بهش بگو بخاطر تو گریه نمیکنم برای خودمه . بهش بگو که دوستش داری همیشه تو قلبته . ...

ممنون ار همراهیت عزیزم کمی آروم گرفتم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اوه چه خبره!!حالا واقعا جوابش قابل اعتماده؟؟

نه جوابش صددرصدی نیست؟من میخام باردار بشم زیر نظرپریناتولوژی مشکل داشت سقط کنم بعد از جنین ازمایش ژنتیک بگیرن که اگه خدایی نکرده مشکل داشت تخمک اهدایی بگیرم😣

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا ارومم کن چشمای پسرم و یارو نگاهش داره عذابم میده چقدر خوش بودم 😭😭😭😭😭😭😭😭

پسرت چن وقتش بوده فوت کرده؟

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
ببخشید نمیتونم اصلا دربارش حرف بزنم  یاداوریش و توضیح دادنش واسم سخته امیدوارم خدای بزرگ اگه من ...

عزیز دلم حتما بهت میده خدا ارحم اراحمینه از پدر و مادر و همسر و خانواده و دوست و ... هر کی که فکرشو بکنیم مهربونتر و دلسوزتره،حال ما رو بهتر از همه درک میکنه و حتما امیدوارمون می کنه فقط باید بهش اعتماد کنیم و ازش نا امید نشیم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
باخوندن تاپیکت تمام خاطرات زمستان80بهمن ماه برام زنده شد بیمارستان رجایی اتاق عمل  بخش اطفال ...

عزیز دلم فوق العاده شرایط سختی داشتی که اینجور که میگی هنوزم غصه و ناراحتی داری😢😢 فقط کاری که اینجا از ما بر میاد دعا در حق همدیگه ست و گوش داده به درد دل های مادران تا بلکه یکم سبک بشن...الهی بزودی تو خونتون پر شه از شادی و سلامتی و خوشبختی و .... آمین یا رب العالمین

عزیزم ⁦♥️⁩ دارم باهات اشک میریزم و کاملا درکت میکنم  خیلی خیلی سخته و روزهای خیلی بدی بود. منم ...

وااای خدای من،بعضی بنده هات چقدر صبور و با ایمانن ..من بهت غبطه میخوره چون همیشه با خودم میگم اولین نشونه ایمان صبوری کردن و تسلیم خواست خداوند شدن، هست.من که از خوندم داستان زندگیت سیر نمیشم ..چون با سختی ها جنگیدی و صبوری کردن و نا امید نشدی خداوند که هم طعم شیرین مادری و زندگی خوب رو دوبار بهت عطا کرده.الهی شکر.هزار ماشالله به دو قلوهات و خودت ..لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

خیلی وقته ندیدم. بیشتر خواب میبینم که دارم دنبال مزارش میگردم . هر چی میگردم پیداش نمیکنم. بهم میگن ...

😭😭😭😭😭😭😭😭قربون دل بی قرار و شکسته ات خواهر... 

همیشه قربون صدقه اش میرم..باش حرف میزنم میگم خدایا ببخش اگه بی تابی میکنم گریه میکنم نزار پسرم ناراح ...

دقیقا منم واسه آروم کردن دل خودم نیت کردم ختم قرآنی که در حال حاضر داریم انجام میدم و بخشی که من میخونم :اول تقدیم به ساحت مقدس امام زمان بشه تا دعام کنه بعدم تقدیم به روح پاک فرشته نازم بشه که دعا کنه خدا دوباره بهم فرزند صالح و سالم بده

چکار کردی قبلش ازمایش اگزوم دادی؟

عزیزم این ازمایش رو نمیدونم چیه ولی هر آزمایشی دکتر گفت رو انجام دادم و مشکل پسرم ژنتیکی نبود😔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
چقدر فکر پسر بزرگتم  الهی خدا معجزه کنه براش💔💙

قربانت ممنون گلم زنده باشی لطف داری 🙏🙏❤❤🌹🌹

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
 سلام عزیزم ... درسته قبلا میگفتم قل کوچیکم کیان کارها و اخلاقش و خجالتی و آروم بودنش انگار م ...

عزیزم ممنون که عکس گذاشتی و پاک نکردی 

چقدر معصوم و دوست داشتنی بود محمد محسنتون 😍

چشماش نگاهش 😥

خدا دوقلوها رو برات حفظ  کنه 💙💙💙

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
پسرت چن وقتش بوده فوت کرده؟

۱۶ روز

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین