2777
2789
ببخشید گلم ، اگه ناراحتت میکنه نگو عزیزم بقیه هم بیخود سرزنشت می کنن کدومشون میتونن ادعا کنن که اون ...

دقیقا مطمینم خدا منو بخشیده و دوستم داره که قلبم اینهمه قرصه از کارم پشیمونم و هیچکی اندازه من قلبش برای بچم نسوخته همه میدونن چقدر نسبت به بچه ها حساسم اما غریبه ها که نمیدونن قضاوت میکنن مرسی از دعای خوبت

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
من فقط یبار رفتم خونه همه چیمو ریختم بهم از روی نازاحتی بیشتر چیزامو شکوندم خونه ام و با چه ذوقی خوش ...

انشاله عزیزم .. متقابلا .. خدارو شکر از این بابت ک خودتو نمیبازی . الان ک میرم پیشش بجای اینکه ناراحتی کنم خبرای خوش بهش میدم طبق تشخیص پزشکم از سه ماه پیش میتونستم اقدام کنم خدارو هزاران بار شاکرم ک خودم و همسرم سلامتیم و این توانایی رو داریم ک دوباره بچه دار شیم ..🌹

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم پارگی کیسه آب  سهل انگاری پزشکی چون برای شرایطی که داشتم باید سرکلاژ میشدم و دکترم این ...

سهل انگاری پزشک ... لعنت ب دکترایی ک قدرت تشخیص ندارن ... 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
دقیقا همیم طوره عزیزم زندگی ادامه داره خیلی سخته منم الان با گذشت حدودا 8ماه نتونستم فراموش کنم اما ...

منم بیشتر پیش مشاوره ام و اون بهم امید میده و ارومم میکنه و اینکه توی جمعم حالم خوب میشهمن همون هفته اول رفتم کلاس  و با کم گریه کردن یا گریه موقع دعا خودمو اروم کردم شرایطم ویژه بود واقعا گاهی به جنون میرسیدم ولی کلاسای بیرون و ورزش ارومم کرد حتما بخاطر اینکه بتونی با قدرت مادر بشی دوباره فکرتو یجا مشغول کن

انشاله عزیزم .. متقابلا .. خدارو شکر از این بابت ک خودتو نمیبازی . الان ک میرم پیشش بجای اینکه ناراح ...

خوب خدارو شکر اگه بهبود پیدا کردی حتما اقدام کن  بقول بابام انبار خدا بزرگه و واسه هممون هدیه داره هیچ کس بیشتر از  یکی دیگه سهم نمیبره فقط باید از ته قلبت از خدا بخوای 

منم بیشتر پیش مشاوره ام و اون بهم امید میده و ارومم میکنه و اینکه توی جمعم حالم خوب میشهمن همون هفته ...

همش تو جمع هستم و انواع کلاسای بیرونم میرم . منم یکی دو جلسه پیش مشاور رفتم اما این مشاور نیست ک ارومت میکنه حرف زدن پیش کسی ک میتونی از ریز و درشت حرفای دلت پیشش بازگو کنی این ارامشو بهت میده .. برای من ک اینطور بوده .. حتی جلسه اول برام قرصی نوشت ک گفت موقع خواب بخور  ک هیچ عوارضی نداره .ی سری چیزا .. خریدمشون اما وقتی خواستم بخورم ب خودم اومدم و گفتم خودم قرص خودم باشم ..😊 و همین طورم شد 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
چ اتفاقی افتاد؟

ببخشید نمیتونم اصلا دربارش حرف بزنم  یاداوریش و توضیح دادنش واسم سخته امیدوارم خدای بزرگ اگه منو لایق مادر شدن دید بهم بچه بده اگر هم نده شاکرم

ببخشید نمیتونم اصلا دربارش حرف بزنم  یاداوریش و توضیح دادنش واسم سخته امیدوارم خدای بزرگ اگه من ...

الهی .. میدونم خیلی سخته .. اینجا نه قضاوت میشی نه سرزنش . خوبه بفکر سلامتی و زندگی دوباره ات باش قشنگم انشاله ب زودی با ی نی نی دیگه دلت روشن میشه ❤🌹

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
همش تو جمع هستم و انواع کلاسای بیرونم میرم . منم یکی دو جلسه پیش مشاور رفتم اما این مشاور نیست ک ارو ...

دقیقا برای منم قرص نوشت ولی همسرم چون خواهرش بعد از زایمان افسردگی شدید گرفت و چندبار بهش شوک وارد شد اجازه نداد استفاده کنم قرص راه درمان افسردگی مقطعی نیست باید بجای خودخوری از خونه بیرون بری   اینم بگم من خیلی اهل بیرون رفتن نیستم ولی بخاطر زندگیم و همسرم دارم اینکاراو میکنم که مادر یا همسر افسرده و مریضی نباشم  

دقیقا برای منم قرص نوشت ولی همسرم چون خواهرش بعد از زایمان افسردگی شدید گرفت و چندبار بهش شوک وارد ش ...

کار خوبی کردی نخوردی چون برای بارداری بعدی هم عوارض داره وقتی بهش گفتم خودشو گرفت گفت نه اصلا این طور نیست هر موقع میخوای اقدام کنی سه ماه قبلش قرصو قطع کن .. دیگه پیشش نرفتم ... سعی کن کم هم شده از خونه بیا بیرون . مسافرت برو خیلی تاثیر داره .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
الهی .. میدونم خیلی سخته .. اینجا نه قضاوت میشی نه سرزنش . خوبه بفکر سلامتی و زندگی دوباره ات باش قش ...

منظورم من شما نیستید چون این پیامو که بذارم خیلیا شاید بخونن خوب بعضیا بد قضاوت میکنن همون استرسمو بیشتر میکنه خیلیا رفتار من با خواهرزاده هام ندیدن و مسیولیت پذیریمو  که چطور مراقبشون بودم تا همین حالا و چقود برام مهمن و فقط براساس رفتار فعلیم قضاوتم میکنن دیدم توی نی نی سایت که میگم واقعا حرفا بیرحمانه است همینکه بقول دکترم خودم میدونم که اشتباه بوده نه عمد برام کافیه و بجای سرزنش خودم شروع به جبران کنم یعنی بچمم منو میبخشه 

کار خوبی کردی نخوردی چون برای بارداری بعدی هم عوارض داره وقتی بهش گفتم خودشو گرفت گفت نه اصلا این طو ...

دقیقا اطرافم دیدم کساییکه قرص مصرف میکنن .... متاسفانه دکترا  تنها راهشون انگار دادن قرصه در حالیکه باید بیشتر سعی کنن نگرش مارو به زندگی و اتفاقا عوض کنن  دکتراییکه مشاوره درستو بلد نیستن بزور قرص میدن چون نمیتونن درست صحبت کنن .....همینکه قرصو نخوردی کار بزرگی کردی و نشون میده ادم قوی ای هستی مطمینا خدا بخواد  مادر خوبی هم میشی بزودی

منظورم من شما نیستید چون این پیامو که بذارم خیلیا شاید بخونن خوب بعضیا بد قضاوت میکنن همون استرسمو ب ...

عزیز دلم  میدونم منظوری نداشتی . منم خیلی تو تاپیک های مربوط راجع پسرم حرف زدم تجربه هایی ک نداشتم و از خیلی از مشکلاتی ک بقیه داشتن حتی شاید نمیدونم چیه تا حالا نشنیدم .. حتی تاپیکی زدم تو اوج ناراحتی امیدم ب خداست و تلاش خودم .. منم علاقه ای ک بچه های فامیل و حتی غریبه ها دارم بی بهایته .. اما بچه خود ادم ی چیز دیگه ست ❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
دقیقا اطرافم دیدم کساییکه قرص مصرف میکنن .... متاسفانه دکترا  تنها راهشون انگار دادن قرصه در حا ...

دقیقا دکتر نیستن اگه حالمون با قرص خوب میشد پس چرا میریم پیش مشاور ک حرف دلمون رو بزنیم ... بنظر من مشاور فقط باید دو تا گوش داشته باشه تا حرفامونو بشنوه .. اونم از خیلی از ندونسته ها قضاوت میکنه و گاهی هم با یسری از حرفایی دلی سرزنش .. 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲