2777
2789
خوب باید چکار کنیم پیش چ دکتری بریم

بعد زایمان آنزیم هاتون نرمال شد؟

والا من پیش دو تا فوق متخصص کبد رفتم هر دو جوابشون متفاوت بود.حالا دوم مرداد پیش پریناتولوژیست برم ببینم تشخیص ایشون چیه

ولی من بعد از زایمان خیلی سونوگرافی و آزمایشات مختلف دادم همه چی نرمال بود. کبدم سالم بود و آنزیماش به حالت نرمال برگشت 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مزنش موقع تولد۸۰۰گرم بود ولی ریه هاش نارس بودن و تند تند عفونت میکرد حتی وزنش تا۲۳۰۰ رسید و گردن هم ...

متاسفم عزیرم با تمام وجود درکت میکنم   شایدم علتش کوتاهی پزشکان یا پرستار بود

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بعد زایمان آنزیم هاتون نرمال شد؟ والا من پیش دو تا فوق متخصص کبد رفتم هر دو جوابشون متفاوت بود.حالا ...

بعدش هم بالابودن ولی اومده بودن پایین من ازمایشات قبل ازبارداری رو دادم مشکلی نداشتم دکترهم چیزی نگفت این سری ازش میپرسم

مزنش موقع تولد۸۰۰گرم بود ولی ریه هاش نارس بودن و تند تند عفونت میکرد حتی وزنش تا۲۳۰۰ رسید و گردن هم ...

عزیزم چی کشیدی!!جقدر زحمت کشیدی ..واقعا فرشته ای و خدا به خاطر صبوری و تحملت بهت هدیه بهتری میده شک نکن.چقد از فوت بچت گذشته؟

تهران دکتراش که خیلی خوبه جواب قطعی ندادن میگن دکتر حنطوش زاده برا بارداری پر خطره

بله. دکتر حنطوش زاده خوبه ولی به غیر باردارا وقت نمیدن..منم پیش دکتر سولماز پیری پریناتولوژیست معروفیه وقت گرفتم ببینم ایشون تشخیصش چیه

دکتر وجیهه مرصوصی هم پریناتولوژیست عالیه

معجزه زندگیمونه خدا رو هزار مرتبه شکر که دارمش  من یه سقط داشتم و دو تا بچه فوت شده

اره میدونم عزیزم قبلن باهم راجع بهشون حرف زدیم. ان شااله دخترت اینقدرخوشبخت میشه ک جای ده تارو برات پرمیکنه

معجزه زندگیمونه خدا رو هزار مرتبه شکر که دارمش  من یه سقط داشتم و دو تا بچه فوت شده

ای وای چقدر سخت.متاسفم ..میشه علتشو بگین؟ و تو چه هفته هایی بودن؟