2777
2789
سلام عزیزم من ک از نظر روحی و جسمی خیلی ضعیف سدم مشکلی هم ک فعلا درگیرشم اینه ک الان نزدیک هفتادو پن ...

من از حالا قرص ویتامین دارم میخورم. تقویت هم از مهر شروع میکنم سه ماه بعد هم اقدام میکنم... منم دو هفته هست از سزارینم میگذره ولی خونزیزیم قطع نشده نمیدونم اصلا تا کی هست خونریزی و کی بدنم تخمک گذاری میکنه

سلام من سزارین شدم دو دختر باردار بودم یکیش تو دلم 21هفته از بین رفت یکیش 28هفته سزارین کردم نموند حالم خیلی خرابه 6شهریور زایمان کردم 9شهریور دخترم رفت. هر روز کارم شده گریه.دلم میخواد زود اقدام کنم باردار بشم. تنبلی شدیدداشتم با زور باردار شده بودم 😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من سزارین شدم دو دختر باردار بودم یکیش تو دلم 21هفته از بین رفت یکیش 28هفته سزارین کردم نموند ح ...

منم حالم خرابه و مصمم هستم سه ماه بعد اقدام کنم. شما کی میخوایید اقدام کنید؟ من ۴ شهریور بچم رو از دست دادم میخوام شهریور سال بعد دنیا بیاد

سلام من سزارین شدم دو دختر باردار بودم یکیش تو دلم 21هفته از بین رفت یکیش 28هفته سزارین کردم نموند ح ...

آخی عزیزم خدا بهت صبر بده ،درکت میکنم میدونم ک این روزها حالت خوب نیست،خدا ب دلت آرامش بده , اینجا همه ی ما ب نوعی زخم خورده ایم و همدیگه رو درک میکنیم ،عزیزم امیدت رو از دست نده با گذر زمان و یاری خدا دوباره حالمون خوب میشه ان شالله 🙏🏻

ینی شما دوقلو باردار بودین؟

منم حالم خرابه و مصمم هستم سه ماه بعد اقدام کنم. شما کی میخوایید اقدام کنید؟ من ۴ شهریور بچم رو از د ...

سیما جون شما مشکلت برا بارداری چی بود ؟من ک ذخیره ام پایین بود ،چند روز پیش هم ک ب دکترم گفتم ذخیره ام پایین بوده گفت برو جنین فریز کن اما احساس خوبی نسبت ب آی وی اف و ...ندارم 

بله 😔نورا و اسرا. 

عزیزززم🥺ایشالله که هر چه زودتر جاشون سبز میشه و دلت شاد بشه عزیزم ،سعی کن ب خودت برسی گلم منم خیلی جوش زدم اما عاقبت خوبی برام نداشته الان هفتاد و پنج روزه اما چون ناراحتی زیاد کشیدم بخیه هام جوش نخورد دوباره رفتم اتاق عمل و هنوزم خونریزی دارم دکتر هم دلیلش رو نمیدونه اما خودم میدونم از استرس و نگرانی هست 

عزیزززم🥺ایشالله که هر چه زودتر جاشون سبز میشه و دلت شاد بشه عزیزم ،سعی کن ب خودت برسی گلم منم خیلی ...

بخیه داخلیت جوش نخورد یا بیرونی؟ منم مریض شدم مدام سرفه میکنم میترسم بخیه هام از داخل باز بشن 

سیما جون شما مشکلت برا بارداری چی بود ؟من ک ذخیره ام پایین بود ،چند روز پیش هم ک ب دکترم گفتم ذخیره ...

سر بارداریم بعد عکس رنگی پنج ماه بعدش باردار شدم ولی هفته ۳۸ بچه تو شکمم از بین رفت. یه هفته قیل دنیا اومدنش... الان دو هفته گذشته. میخوام سه ماه بعد اقدام کنم. شما میدونید کی پریود شزوع میشه؟

بخیه داخلیت جوش نخورد یا بیرونی؟ منم مریض شدم مدام سرفه میکنم میترسم بخیه هام از داخل باز بشن 

نه بخیه های بیرون ،سعی کن مایعات گرم زیاد بخور ،منم از عوارض بیهوشی زیاد سرفه میکردم و تنگی نفس هم داشتم دکتر باید مایعات زیاد بخوری تا دفع شه

سر بارداریم بعد عکس رنگی پنج ماه بعدش باردار شدم ولی هفته ۳۸ بچه تو شکمم از بین رفت. یه هفته قیل دنی ...

بدن هر کسی فرق داره عزیزم معمولا چهار تا شش خفته رو ممکنه لکه بینی داشته باشی و بعد پروسه قاعدگی شروع بشه باید صبر کنی ببینی برا شما چجوریه شاید هم کمتر باشه ،من ک داغون شدم الان هفتاد و پنج روزه مدام خونریزی داشتم البته کمه اما اصلا قط نشده سونو واژینال هم شدم مشکلی نبوده دکتر کلی آنتی بیوتیکای قوی داده ولی اثری نداشته