2777
2789
عنوان

نمیدونم چشه

57 بازدید | 10 پست

رلم گفت مشکل بد برام پیش آمده جوابمو نداد دیگه . ولی روز قبلش خوب بود بعد دیروز بهش گفتن حل شد مشکلت ؟ گفت فعلا خبری نیس. 

بهش گفتم خب چیه مشکلت ؟ جواب نداد ‌خیلی ازش سوال میکنم سین میکرد فقط .

حرصمو در اومد . 

صبور☃️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی این پنج روز اصلا جوابتو نمیده؟

قرار بود همو ببینیم بعد گفت ببخشید ی مشکل بد پیش اومده درگیرم بعد منم گفتم باشه مهم نیس اونم جواب نداد  دیگه .

بعد ۳ روز که میشه دیروز بهش پیام دادم گفتم حل شد؟ گفت نه فعلا خبری نیست. 

هر چی سوال کردم چیشده جواب نمیده . 

منم گفتم باشه منم میرم حالا که جوابمو نمیدی نگرانت شدم .

صبور☃️
قرار بود همو ببینیم بعد گفت ببخشید ی مشکل بد پیش اومده درگیرم بعد منم گفتم باشه مهم نیس اونم جواب ند ...

چندسالته؟ ببین عزیزم احترام تو رابطه خیلی مهمه 

یه چیز دو طرفس دو طرف باید برا هم وقت بزارن

اگه میبینی دو سه روزه جوابتو نمیده یا بهت اهمیت نمیده اصلا که نگرانی بهش بگو من کسیو میخوام که تو رابطه وقت بزاره براش مهم باشم نه اینکه من هی ازت سوال میکنم تو هی جوابمو نمیدی

احساس میکنم یه خرده پسره مشکل داره یا داره تورو اذیت میکنه در کل خیلی از جریانت نمیدونم ولی تاپیکتو خوندم قبلیو 

تا حالا همو دیدین؟

چندسالته؟ ببین عزیزم احترام تو رابطه خیلی مهمه یه چیز دو طرفس دو طرف باید برا هم وقت بزارناگه میبینی ...

من ۲۴ اون ۳۲‌.

اره‌ ۸ ساله همو میشناسیم ‌. خیلی قهر کردیم ولی بهم برگشتیم . اونم یکم کینه ای و اهل تلافی . 

وقتی چیزی باشه کم میاد بگه بهم ‌‌.

اره خیلی همو دیدیم .

بهش گفتم خب بمنم بگو جواب نمیدع .

صبور☃️
چندسالته؟ ببین عزیزم احترام تو رابطه خیلی مهمه یه چیز دو طرفس دو طرف باید برا هم وقت بزارناگه میبینی ...

یه هفته پیش گفتم کات کنیم اونم گفت برو دنبال زندگیت اصن بنظرم . بعد روز بعدش گفت نمیای ببینمت . منم گفتم باشه 

که روز قرار گفت مشکل برام پیش اومده و اینجوری شد

با خودم گفتم شاید تلافی داره میکنه 

صبور☃️