2777
2789
این 5 ماهی که گذشته قد 50 سال واسم گذشته هر روزشو با پسرم خیال بافی کردم جای خالیشو حس کردم با تمام ...

ان شاءالله همونطور که دلت میخواد زودتر برات اتفاق بیوفته عزیزم💜

منم لحظه ای از جلو چشمم کنار نمیره

دلم برای تکوناش تنگ شده

گاهی وقتها یادم میره حامله ام ناخوداگاه دستم میره رو شکمم بعد میبینم وای بچم دیگه نیست بکه با هر تکونش قند تو دلم آب شه😔

چقدر روزام داره بسختی میگذره

چون خونریزیم کامل تموم نشده باشگاه هم نمیتونم برم

به زور میرم بیرون یه چرخی میزنم و برمیگردم خونه

یا گاهی وقتها خودمو مجبور میکنم کتاب بخونم

یه خرده آشپزی یا کارای خونه

در کل همش تو فکرمه

اصلا باور نبودنش واسم قابل هضم نیست

خدا کمکم کنه بتونم صبوری کنم...

بیشتر از سنم ناراحتم

به تاریخ تولدم نزدیک میشم حالم بدتر میشه..

کاش میشد یه جایی زمان و نگه داشت..

خدایا درد و دادی صبرشم بده

توکل به خودت خدا🤲

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
این 5 ماهی که گذشته قد 50 سال واسم گذشته هر روزشو با پسرم خیال بافی کردم جای خالیشو حس کردم با تمام ...

ان شاءالله به امید خدای بزرگ

سال دیگه این موقع از پسرت واسمون میگی

از شیطونیاش از خنده هاش از شیرینی هاش

حتما حتما حتما🥰

به حق این شبهای عزیز

خدا هیچ مادری و در حسرت اولاد قرار نده🤲

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو این شب های عزیز برام دعا کن احساس میکنم دیگه تحمل مجدد این راهو ندارم ،خسته ام....خیلی خستههه💔

خدا کمکمون میکنه

منم مث توام

هم روحی هم جسمی

توانی برام نمونده

ولی تمام سعیمو میکنم بازم دست بزارم رو زانوهامو پاشم مث دفعات قبلی..

و بازم واسه هدفم بجنگم

سخته ولی ما میتونیم

خدا یه چیزی در ما دیده که این غم و تو دلمون گذاشته

ما مادرهای قوی هستیم

ان شاءالله ازین امتحان هم سربلند بیرون میایم و خدا شیرینیشو بهمون میچشونه

هرجور که خودش صلاح بدونه🤲

ان شاءالله همونطور که دلت میخواد زودتر برات اتفاق بیوفته عزیزم💜 منم لحظه ای از جلو چشمم کنار نمیره ...

الهی بمیرم برات میفهمم

خیلی خوبه که کتاب میخونی و سعی می کنی خودتو سرگرم کنی این روزها هم میگذره و به امید خدا روزهای خوب ما هم میرسه 

از خدا برات صبر میخوام عزیزم 

ان شاءالله به امید خدای بزرگ سال دیگه این موقع از پسرت واسمون میگی از شیطونیاش از خنده هاش از شیری ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه

یعنی میشه پسرم بهم برگرده 

خدا جونم برای تو که کاری نداره واسمون آرزوهامونو رقم بزن و دل همه ی مادرهای دلشکسته رو شاد کن 

الهی بمیرم برات میفهمم خیلی خوبه که کتاب میخونی و سعی می کنی خودتو سرگرم کنی این روزها هم میگذره و ...

خدانکنه عزیییزم😘

توکل به خدای مهربون

خدا از حال دلمون خبر داره

من بعد از ۴ تا سقط همچنان امید دارم

خدایا امید مارو نا امید نکن

یا حداقل اینکه اگه تو سرنوشتمون مادر شدن قسمتون نمیشه

تو این مسیر خستمون نکن

ما بنده هات خیلی ضعیفیم

جا میزنیم ،نا امیدمیشم ،خسته میشیم

تو کمکمون کن

ما بدون تو هیچیم

تو دستمون و بگیر دلمون و شاد کن...

انشالله خدا از دهنت بشنوه یعنی میشه پسرم بهم برگرده  خدا جونم برای تو که کاری نداره واسمون آر ...

میشه میشه شک نکن👌

خدا تو گنجینش پر از فرشته های کوچولو داره

ما فرشته هامون پیش خواست

رفتن که داداش و آبجی هاشون و راهی کنن پیشمون

میدونن که ماماناشون دلشون و واسشون پرمیزنه

بیاین که دیگه طاقت دوریتون و نداریم🤱

مریم جان بیا از حالت بگو بهتری عزیزم؟  بسلامتی باردار شدی؟

سلام گلم

مرسی از احوال پرسیت،همون هستم می گذرونم

گرچه یکم این مدت ناامید شدم،اقدام هستم ولی نمیشه،منی که سه سوته باردار میشدم،الان چند ماهه ولی باردار نشدم متاسفانه،حالم گرفتس

نمی دونم چرا نمیشه

سلام گلم مرسی از احوال پرسیت،همون هستم می گذرونم گرچه یکم این مدت ناامید شدم،اقدام هستم ولی نمیشه، ...

سلام عزیزم 

احتمالا استرس مانع بارداریت شده عزیزم به امید خدا زود زود میایی خبر بارداریتو میدی چشمم به امید خبرهای خوش تک تکتونه

سعی کن از کیت تخمک گذاری استفاده کنی تا بدونی کی اقدام کنی 

خدا پشت و پناهت باشه عزیزم 

خدا کمکمون میکنه منم مث توام هم روحی هم جسمی توانی برام نمونده ولی تمام سعیمو میکنم بازم دست بزا ...

منم سعی میکنم دوباره شروع کنم اما یکی، دو روز خوبم،بازم روحیه ام از دست میدم

خدا خودش بهمون کمک کنه💔

🖤💔
منم سعی میکنم دوباره شروع کنم اما یکی، دو روز خوبم،بازم روحیه ام از دست میدم خدا خودش بهمون کمک کنه ...

فریاد و خشم در سر...

اندوه و بغض در دل...

رنجی عظیم بر دوش...

اما پر از امیدیم...

👤نرگس صرافیان طوفان

سلام گلم مرسی از احوال پرسیت،همون هستم می گذرونم گرچه یکم این مدت ناامید شدم،اقدام هستم ولی نمیشه، ...

اگه بیخیال باشی میشه

اقدامتو بکن ولی رهاش کن ... هی منتظر نمون...

بیخیالی خیلی خوبه باید خیلی تمرین کنیم..

به زودی زود میای ان شاءالله خبر بی بی چک مثبتت و میدی عزیزم🥰