2777
2789
 تو هفته ۲۵ دهانه رحمم با وجود سرکلاژ بازم باز شده بود استراحت مطلق بودم ولی کیسه آب دیگه او ...

الهی بمیرم برای دلت خدا بهت صبر و استقامت بده 

انشالله اینبار بدون هیچ دکتر و زحمتی خدا واست جبران کنه و دلتو شاد کنه عزیزم 

انشالله خود خدا واست جبران کنه تمام غصه هایی که کشیدی

نگران سنت نباش من تو مطب مادرهای 44 ساله هم دیدم که تازه باردار شدن

دختر خاله ی خودم 41 سالشه و بعد از یکبار سقط الان دوباره بارداره 

منم هم سن شمام و انشالله قصد دارم 3 ماه دیگه دوباره اقدام کنم خیلی سخته از نو تمام مسیرهای رفته رو دوباره رفتن ولی از خدا فقط صبر میخوام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم برای دلت خدا بهت صبر و استقامت بده  انشالله اینبار بدون هیچ دکتر و زحمتی خدا واست ج ...

قربونت برم عزیزم

ممنونم از دعاهای قشنگت

ان شاءالله خدا مسیر شمارو هم هموار کنه

و چهار ماه دیگه بیای خبر بارداریتو بدی و بدون هیچ دردسری نی نیتو صحیح و سلامت بغل بگیری

ان شاءالله خواست دلت با خواست خدا یکی باشه عزیزم❤

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
بنظر شما آمپول انوکسا رو جنین‌ یا بعدا روی مادر عوارضی داره؟

سلام عزیزم

اولا بهت تسلیت میگم، خدا به دل پاکت صبر بده

اینکه ادم خودشو سرزنش کنه یکی از مراحل مهمه سوگواریه، مهم اینه ازش عبور کنی، تقصیر بعضی دکترهای بیسواده که جون ادمها براشون ارزشی نداره با ازمون و خطا پیش میرن، نمیتونن وقتی سر در نمیارن درست بگن من نمیدونم لااقل ادم بره دنبال یک دکتر بهتر

ببین من بچه قبلیمو ۳۶ هفته فهمیدم اندازه ۳۲ هفته رشد کرده و سزارین اورژانس شدم، ۱۲ روزم ان ای سیو بود پسر قشنگم اما اخر پر کشید

مشکلم مقاومت شریان رحمی بود که با اینکه از هفته ۱۸ شبی یک اسپرین خوردم حل نشد

تو بارداریه بعدی از قبلش پیش پریناتولوژیست رفتم، خدا رو شکر با مصرف شبی دو اسپرین و امپول انوکسا هر روز خوب پیش رفت و دخترم الان ۱۴ ماهشه

دکتر من گفت تا ۴۸ ساعت قبل زایمان قطع نکنم هیچ کدوم رو

ممنون شروین جون. سخته بخصوص که هیچ کسی نیست که کمکم کنه.  ولی خدا رو شکر تمام سختیهاش هم روی چش ...

سلام باران جان

من از خواننده های خاموش بودم تا مدتها

شما خارج از ایران زندگی میکردید درسته؟

خیلی تبریک میگممممم خدا حفظش کنه براتون

قربونت برم عزیزم ممنونم از دعاهای قشنگت ان شاءالله خدا مسیر شمارو هم هموار کنه و چهار ماه دیگه بی ...

ممنونم 

انشالله قسمت تمام چشم انتظارهامون بشه و دل همشون شاد باشه منتظر تک تکتونم بیاین و خبرهای خوب بدین و ما هم مثل خیلی از کاربران قدیمی این تاپیک روزهای پیش رومون با امید و شادی باشه

سلام عزیزم اولا بهت تسلیت میگم، خدا به دل پاکت صبر بده اینکه ادم خودشو سرزنش کنه یکی از مراحل مهمه ...

ممنون عزیزم.خداروشکر که الان  ی دختر سالم داری خدا حفظش کنه‌.من‌ الان دیگه از بارداری با آمپول ترس دارم‌ به رحم اجاره ای فک‌ میکنم.تو این بارداری ۲۰۰ تا آمپول زدم‌ و آخرشم‌ هیچی‌.نمیدونم‌ رو چه اساسی گفت ی شب درمیون بزن‌.

ممنونم  انشالله قسمت تمام چشم انتظارهامون بشه و دل همشون شاد باشه منتظر تک تکتونم بیاین ...

الهی آمین

توکل به خدای بزرگ

ان شاءالله دل همه منتظرا به زودی زود شاد بشه

و آعوششون با فرزندان سالم پر بشه❤

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱

دیشب خواب پسرمو دیدم

وای که چقدر دلم میخوادش...

کجا رفتی پسر قشنگم

چه زود مامانتو تنها گذاشتی

من بدون تو چجوری سر کنم

دارم دق میکنم

خدایا چرا بهم صبر نمیدی

هر روز که میگذره داغش تازه تر میشه 😔😔😭😭😭