2777
2789
سلام خیلی ممنون عزیزم 🙏 خداروشکر که یه دختر کوچولو داری خدا حفظش کنه  روزا الان از سختم سخت ...

میدونم به منم میگفتن، اما چرته

از لحظه ای که فرشتت میاد تو دلت تا ابد تو مادری و خدای نکرده از دستش که بدی جگرت همیشه میسوزه

اما نمیفهمن، تو اهمیت نده

خودتم سرزنش نکن، انگار اونها زمینی نبودن من اینو تو پسرم از لحظه اول میدیدم اما باور نمیکردم فکر میکردم همه همین حسو به بچشون دارن، اما حالا میفهمم چقدر فرق داشت

میدونم به منم میگفتن، اما چرته از لحظه ای که فرشتت میاد تو دلت تا ابد تو مادری و خدای نکرده از دستش ...

اره دقیقا دارم رو خودم کار میکنم حال روحیم بهتر بشه تا چه از لحاظ بدنی چه روحی بهتر شدم بچه نمیارم دیگه

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوتا دختر دوقلو7ساله داشتم ثنا و هانا از بهزیستی

رفته بودیم ابادان دقیقا همون روزی که اون برجه بود که اسمشو یادم نیست ریخت دخترام بهم گفتن عروسکمونو جا گزاشتیم رفتن که بیارن عروسکشونو برج ریخت...........

سلام من تازه دخترمو از دست دادم باورم نمیشه تا چند وقت پیش دنبال اسم و لباس و اهنگ برا کیلیپ تولدش ب ...

سلام دوست خوبم

منم ٩ ارديبهشت پري روز رفتم ك زايمان كنم بند نافو ك زدن از دهنش خون اومد و دكترا نتونستن كاري كنن دختر قشنگم پركشيد و رفت من با دست خالي اومدم خونه دارم دق ميكنم

دخترم رفت مثلِ رفتن جان از بدن ديدنم كه جانم ميرود🖤
سلام عزیزم مریم جان تسلیت میگم من از مرداد ۹۹ اینجام.از اون موقع خیلی ها به جمع ما اضافه شدن.الان ...

میشه منم ببرین تو گروهتون؟من پريروز سزارين شدم همه چي خوب و عالي بود ساكمو بستم ك برم با دخترم برگردم ولي دست خالي برگشتم وقتي بند نافو زدن از دهنش خون اومد اكسيژنش اومد پايين اينتوبه كردن بچمو ي بارم قلبش ايستاد احياش كردن ولي نشد ك بشه دختر خونمون

دارم دق ميكنم بخاطر پسرمو شوهرمو اطرافيان خودمو نگه ميدارم از وقتي باردار شدم فرشته كوچولومو اوضاع اقتصاديمون خيلي عالي شد پا قدمش عالي بود واقعا ي فرشته اي بود ك ٩ ماه با من بود دارم دق ميكنم

من دوتا دختر دوقلو7ساله داشتم ثنا و هانا از بهزیستی رفته بودیم ابادان دقیقا همون روزی که اون برجه ب ...

آخی عزیزم

راجع به گروه من دیگه واتساپ ندارم

ولی میدونم توی واتساپ گروه تینا هستن هنوز

کاش یکی بیاد لینک بده

😉

میشه منم ببرین تو گروهتون؟من پريروز سزارين شدم همه چي خوب و عالي بود ساكمو بستم ك برم با دخترم برگرد ...

سلام عزیزم

انشاله خدا بهت ارامش و صبر شم میده

پیام بالاترم رو نگا کن👆

😉

سلام دوست خوبم منم ٩ ارديبهشت پري روز رفتم ك زايمان كنم بند نافو ك زدن از دهنش خون اومد و دكترا نتو ...

متاسفم عزیزم ،خدا کمکت کنه دوباره رو پا شی 

نگفتن دلیلش چی بوده ؟

اره دقیقا دارم رو خودم کار میکنم حال روحیم بهتر بشه تا چه از لحاظ بدنی چه روحی بهتر شدم بچه نمیارم د ...

چن وقته بچتو از دست دادي؟؟

خيلي سخته خيلي

عریزم متاسفم واقعا فک کنم الان بارداری خداروشکر واقعا انتظارات الکی دارن از آدم،یهو فراموش کنی ...

مريم عزيزم سطر به سطر كلمه به كلمه حرفاتو انگار داري از زبون من ميزني انگار خوده مني ٢ روزه دخترم رفته سهمش از اين دنيا فقط سه ساعت بود دلم خونه

پزشک قانونی فایده نداره دلیلش مشگلات جفت و یا بند ناف بوده ماههای آخر مشگلات این مدلی میشه اکثرا

من دو روزه اخر سونو بودم خوب بودم

وزنشم بد نبود ٢٩٠٠

تكوناشم عالي بود

بند نافو زدن اكسيژنش افت كرد خون از دهنش ميومد 

من دوتا دختر دوقلو7ساله داشتم ثنا و هانا از بهزیستی رفته بودیم ابادان دقیقا همون روزی که اون برجه ب ...

عزیزم توی تایپیکی گفتی دختر ۵ ساله داری و دومی رو الان بارداری

دوقلوهات اونوقت بچه هایی بودن که از بهزیستی گرفته بودی؟

و اینکه گفتی  شوهرت فوت کرده 

قضیه چجوری هاست؟😑🤔🤔

😉