2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو سر کار اگه شرایط داری

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

مهریت بذار اجرا به خودش میاد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

هردوز ازم ایراد میگیره نمیدونم قیافت اونجوریه هیکلت اینجوریه من قبل ازدواج کردن بااین بخدا همه خوشگلیمو میگفتن ازوقتی بااین ازدواج کردم اعتماد بنفسم صفر شده هیچ قیافمم تغییر کرده

برادر شوهر من بسیار خسیس تشریف داره برعکس شوهر من...

زنش راهشو یاد گرفته مدام در حال کار پیدا کردن و آرایشگری و کرم فروختن و ... هست بعد بت پولش دندوناش لمینت کرد و کلی آرایش و لباس شیک میخره

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اخه چ کاری برم بیرون انجام بدم

عزیزم منشی که میتونی بشی

هزارتا کار هست

حتما برو سرکار

وگرنه دو سال دیگه یه زن صد در صد افسرده و داغونی

عجب آدم بیخودیه…این چه مردیه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
برادر شوهر من بسیار خسیس تشریف داره برعکس شوهر من...زنش راهشو یاد گرفته مدام در حال کار پیدا کردن و ...

خب اون لاقل ازادی داره 

برا من هم زندانی ام هم خسیس چه خاکی بریزم سرم 

پدرمم بدتررررر ازین هیچ غلطی نمیتونم بکنم 

اگر بخوام طلاق بگیرم مستقل شم سرم میره😓

ارزومه خدا معجزه کنه ازین روستای لعنتی بریم شهر لطفا هرکی امضام میبینه برای جابجاییمون دعا کنه🙏