2777
2789
حق داری واقعا هر چی بگی. خدا خودش باید فقط کمکت کنه‌. ولی هر وقت خیلی عصه دار شدی دلتو بذار پیش دل م ...

ممنونم.خیلی خیلی ممنونم از لطفت.انشالله امام رضا نگاه قشنگشو بندازه تو زندگیتون .و زندگیتون غرق خوشبختی و سلامتی باشه .

عزیزم خدابه دلت صبروآرامش بده.😔😔😔 من هم مثل شماپسرمو در۲/۵سالگی ازدست دادم. به دلیل س ر ط ا ن ل ...

الهی بمیرم.کاملا درکت میکنم .حال دلتو میفهمم.خدارو هزار بار شکر ک دوتا فرشته کوچولوی ناز داری.خدا برات نگهشون داره.عمرشون 120ساله و تنشون سالم.

بعد از چند وقت حامله شدین بعد از آسمونی شدن پسرتون؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی بمیرم.کاملا درکت میکنم .حال دلتو میفهمم.خدارو هزار بار شکر ک دوتا فرشته کوچولوی ناز داری.خدا بر ...

سلامت باشی عزیزم ممنون.بعدیکسال

ان شاءالله خدا یه نی نی نازدیگه بهت بده بشه چراغ دلت. دلت شادبشه وآرامش به زندگیت برگرده

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
سلامت باشی عزیزم ممنون.بعدیکسال ان شاءالله خدا یه نی نی نازدیگه بهت بده بشه چراغ دلت. دلت شادبشه وآ ...

فداتشم انشالله ب دعای شما.

توی این یکسال اقدامی نکردی برای حاملگی یا نمیشدی؟

فداتشم انشالله ب دعای شما. توی این یکسال اقدامی نکردی برای حاملگی یا نمیشدی؟

اقدام داشتم ولی نمیشدقراربودآی یوآی کنم که کرونا اومد وهمه جاتعطیل شد بعدطبیعی خودم باردارشدم.

من بعدسه ماه از اون اتفاق بد اقدام کردم.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
اقدام داشتم ولی نمیشدقراربودآی یوآی کنم که کرونا اومد وهمه جاتعطیل شد بعدطبیعی خودم باردارشدم. من ب ...

خب مگه بچه اولت طبیعی باردار نشده بودی ک میخاستی ای یو ای کنی.

مشکلت چی بود.

ببخشید سوال زیاد میپرسم شرمنده.اگه دوست داشتی میتونی جواب ندی

خب مگه بچه اولت طبیعی باردار نشده بودی ک میخاستی ای یو ای کنی. مشکلت چی بود. ببخشید سوال زیاد میپر ...

بله بچه اولم طبیعی باردارشدم .اماموقع اقدام استرس داشتم یاهرچی بود خدانمیخواست.یکسال طول کشید تاباردارشدم.

اینم بگم که بچه اولم دختره که ۱۱سالشه

دومی امانت خدابود که ازم گرفت.

سلام... بالاخره بعد از دو سال دو مرتبه لطف خدای مهربون شامل حال منم شد😭😭 با تمام وجود آرزو میکنم ...

وای خدااااااااات😭😭😭😭

مبارک باشه عزیزم

بخدا بعد مدتها اومدم فقط به هوای اینکه ببینم باردار شدی یا نه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
وای خدااااااااات😭😭😭😭 مبارک باشه عزیزم بخدا بعد مدتها اومدم فقط به هوای اینکه ببینم باردار ش ...

سلام نیلو 

همش سراغتو میگیرم

خیلی بیادتم بانوی زیبا

خوبی؟

اوضاع چطوره؟

منم درگیر کولیک 

خیلی لذت نمیبرم از بچه داری

گریه هاش برام نفسگیره

😉

تیکرت کم مونده تک رقمی بشه به سلامتی🥰🥰

سلامت باشی ممنون عزیزم💋💋

سلام نیلو  همش سراغتو میگیرم خیلی بیادتم بانوی زیبا خوبی؟ اوضاع چطوره؟ منم درگیر کولیک&nbs ...

سلام فدات شم الحمدالله

خوبم شکر خدا

الهی اشکال نداره همه اینا میگذره زود 

قربونش برم من

بچه ها برا منم خیلی دعا کنین خیلی این روزا به دعاهاتون نیاز دلرم انشالله گره کار همه باز شه گره زندگی منم همینطور

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چند ساله بود طفل معصوم فوت کرد؟ این دخترش چند سالشه الان ؟ بازم خدارو هزار بار شکر ک دوباره بهش دا ...

دخترش هفت ماه بود که با خودش تو ماشین تصادف کردن الان فکر کنم شش ساله باشه این گل دخترش،انگار سیب نصف کرده خواهرش هست

به وقت تولد دوقلوها  
دخترش هفت ماه بود که با خودش تو ماشین تصادف کردن الان فکر کنم شش ساله باشه این گل دخترش،انگار سیب نص ...

شکر خدا ک بهش بچه داد و دلگرمی زندگیش شد.بعد چ مدت دوباره باردار شد ؟