2777
2789
خدا نی نی تو برات نگه داره‌. خداروشکر که بچه دار شدی. برای من هم دعا کن. فعلا که بعد زایمانم مشکل کب ...

مشگل انزیم درست میشه

نگران نباش

انشاله دفعه بعد زود حامله بشی

چون منم مشگلات تورو داشتم

😉

راستش بخاطر کولیک یکم دلدرده ولی خداروشکر دغدغه قبلی تموم شده بچه ها میدونن چقد راه طی کردم تا بهش ...

بله میدونم دانستانتونو خوندم دنیا بدون مشکل نمیشه کولیک هم چیز خاصی نیست بعد ی مدت خوب میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشگل انزیم درست میشه نگران نباش انشاله دفعه بعد زود حامله بشی چون منم مشگلات تورو داشتم

اخی خیلی سختی کشیدی تو هم. ولی دیگه الان فراموشش کن. فقط از حالت و بچه ت لذت ببر. گرچه همیشه خستگیش یه گوشه ذهن آدم میمونه. صفحه تو خوندم و متوجه شدم که از مسمومیت بارداری فرشتتو از دست دادی. ولی مال من یه کم فرق داره. مال من مسمومیت بارداری نبود. فقط انزیمهام بالا میرفت و چون بعد بارداری پایین نیومد مشکوک به هپاتیت خودایمنی شدن و ازم بیوپسی کبد گرفتن که ببین اونه یا نه. فقط دعا میکنم اون موصوع نباشه. چون سرچ کردم چیز خیلی بدیه. یه جور مشکل ایمنی یه که بدن علیه خودش حمله میکنه و به کبد آسیب میزنه. داروشم کورتونه فقط و معلوم هم نیست بشه دوباره باردار شد یا نه

مشگل انزیم درست میشه نگران نباش انشاله دفعه بعد زود حامله بشی چون منم مشگلات تورو داشتم

کاش مشکل منم فقط مرده زایی بود. الان این مشکل کبدیم اضافه شده به داستانهام. خیلی نگرانم

اخی خیلی سختی کشیدی تو هم. ولی دیگه الان فراموشش کن. فقط از حالت و بچه ت لذت ببر. گرچه همیشه خستگیش ...

بعد بارداری همه چی برمیگرده روال خودش.حالا ممکنه یکی دوماه طول بکشه تا درست بشی

نگران نباش

😉