2777
2789
عزيزم چه روز و شبايي رو گذروندي خدا به دلت آرامش بده انشاالله خودتو تقويت كن و چند ماه ديگه اقدام ...

عزيزم ببخشيد ميپرسم شما اصفهان زايمان كرديد؟ اگر بله كدوم دكتر؟

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻
سلام نازنینم.. متاسفم واسه اتفاقی که برات رخ داد.. خیلی دردناک و وحشتناک.. با تمام وجود درکت میکنم.. ...

ممنون که برام نوشتی عزیزم

بخاطر گل پر پر شده ات ناراحت شدم

و تبریک بخاطر گل قشنگی که الان داری،خدا واست حفظش کنه و زیر سایه شما به سلامت بزرگ بشه عزیزم

چند روز سفر بود هر چند مجبور شدم برم،ولی فکر و ناراحتیم خیلی کمتر بود و امروز برگشتم خونه 

هنوز فرصت نکردم برم بهش سر بزنم،اما باز یادم می افته و گریه ام میگیره براش

اونجا بودم از بس سرمون شلوغ بود،کم به گلم فکر کردم ی جوری عذاب وجدان گرفتم

در صورتی که هنوز ۲۰ روز نشده خاکش کردم😭

کاش خدا واسم ی دختر با بارداری بی دردسر میخواست،دلم گلم رو میخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان میشه دکتر زنان خوب معرفی کنید؟من میخوام مجدد اقدام کنم و تحت نظر ی دکتر خوب باشم لطفا اگه دکت ...

من شهرستانم اما چند دفعه پیش دکتر مرصوصی رفتم 

البته بعد زایمان اول . دکترم معرفی کردن ک ازمایشای لازم رو انجام بدم ایشون دقیق تشخیص بدن . 

دکتر مهربون و با حوصله و متبحری هستن 

خیلی دوست داشتم وقتی باردار هم شدم تحت نظرشون باشم ک موقعیتش پیش نیومد.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
من دکتر مرصوصی میرفتم فوق العاده هستن عاشقشم

منم راضی بودم 

چقدر دلداریم داد .. باهام اشک ریخت 🥺🥺

حس خوبی بهش دارم 

حتی ب خیلی از بچه های تاپیک معرفی کردم 😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
منم راضی بودم  چقدر دلداریم داد .. باهام اشک ریخت 🥺🥺 حس خوبی بهش دارم  حتی ب خیلی از ...

منم بعد از معرفی های شما رفتم پیشش عزیزم واقعا تا قبل اینکه باردار شم خیلی دلسوزی کرد و آرومم کرد طول بارداری هم خیلی انرژی مثبت بود و نگرانی هام رو رفع کرد. خیلی دکتر آروم و صبوریه و فوق العاده باتجربه و حاذق. من عملم هم عالی بود

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
ممنون که برام نوشتی عزیزم بخاطر گل پر پر شده ات ناراحت شدم و تبریک بخاطر گل قشنگی که الان داری،خدا ...

عزیزم باور کن با ناراحتی شما فرشتت هم ناراحتِ.. داغت تازست و غمت سنگین.. صبوری کن.. روزای اول خیلی خیلی سختِ ولی باید قوی باشی.. رو خودت کار کنی.. نمیگم غصه نخور..گریه نکن.. میگم خودتُ نابود نکن.. به چیزایی که داری فکر کن.. به همسرت.. مادرت..خواهرت.. قرار ان‌شاالله به زودی مادر بشی.. پس ی مادر قوی باش.. زندگی همینه.. بالا داره پایین داره غم داره شادی داره.. باید خودمون شرایط رو تغییر بدیم و باهاش کنار بیایم.. کاری نکن اطرافیانت ازت دور شن.. همسرت هم گناه داره.. بچه‌اونم بود.. کاری نکن کم بیاره و خدایی نکرده زندگیت از دست بدی.. دست به دست هم بدین و با امید و توکل به خدا و ائمه زندگی رو پیش ببرین.. به این فکر کن که اگر فرشتت بود و خدایی نکرده تو سن بالاتر از دستش می دادی چی میشد؟؟؟؟ قطعا دردناکتر بود.. خدا آگاه مطلقِ.. از قبل و بعد بنده‌هاش خبر داره.. توکلت رو بیشتر کن.. نمیگم فراموش کن چون محال ممکنِ.. همه ما حتی با بارداری مجدد فرشته‌هامون فراموش نکردیم و نمیکنیم ولی باهاش کنار میایم و سعی داریم تو لحظه زندگی کنیم.. تو هم رو خودت کار کن.. برای خودت سرگرمی درست کن.. کتاب بخون.. قرآن بخون.. فیلم نگاه کن.. هر کاری که تو رو از افسردگی دور کنه انجام بده.. مطمئنم فرشتت داره تو رو نگاه میکنه و با هر یه قطره اشکت ناراحت میشه.. ناراحتی فرشتت نخواه.. الهی که خدای مهربون به قلبت آرامشی بده از جنس خودش🤲🌹

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
بعد عمل راحت کاراتو کردی؟

اره خدا رو شکر از روز دوم خودم بچم رو بردم دکتر بهداشت. ولی نهایت دیگه بعد یه هفته عادی میشه همه چی. من خیلی وزن اضافه نکردم همش ۶ کیلو که الان از روز اول بارداری هم لاغر ترم شکمم خوب جمع شده

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
ماماناااااا من امپول انوکسامو هنوز دور ناف میزنم نکنه کیسه آبو سوراخ کنه؟ میترسم

با دکترت مشورت کن من تجربه ندارم فقط اسپرین میخورم....

شکرخدا راکه در پناه حسینم-عالم ازین خوبتر پناه ندارد♥️
منم بعد از معرفی های شما رفتم پیشش عزیزم واقعا تا قبل اینکه باردار شم خیلی دلسوزی کرد و آرومم ک ...

چ عالی

خدارو شکر ک راضی بودی عزیزم 😍😍

منم فقط مشکلم غلظت خون تشخیص دادن ک زمان بارداری آسپرین و انوکسا تجویز شه 

حتی بهم گفت جز بارداری پرخطر محصوب نمیشه و قرار نیست مجدد تکرار شه هنوز حرفاشو مرور میکنم و ممنونشم .

با اون همه شلوغی مطبش

حتما خودتم این حس رو داشتی . باردارایی میان مطبش ک آدم غم و ناراحتی خودش یادش میره 🥺🥺

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲