2777
2789
خواهش میکنم عزیزم منم این دوران رو گذراندم خیلی سخته حرفایی که میخواستم بهت بگم رو بقیه دوستان گفت ...

انشاالله عزیزم

خوشحال شدم براتون که کنار اومدید

خدا گل دخترت رو برات حفظ کنه

من هم اگر به ظاهر حداقل خوبم به خاطر وجود پسرم هست

خداروشکر که سالم و کنارمه

سلام عزيزم بهت تسليت ميگم واقعا بغض گلومو گرفت وقتي پياماتو خوندم تك تك روزهايي كه گذروندم برام زنده ...

عریزم خدا رحمتش کنه

واقعا هم نمی دونم چجور دوام آوردم که خودم از غسالخانه گرفتمش و بردمش تا جایگاه ابدیش و دادمش به قبرکن بذارتش تو خاک

میخواستن من رو هم نذارن ببینمش ولی نذاشتم،میکشتم خودم رو اگر گولم میزدن و بهم نمیدادن قبل خاکسپاری

گرچه داغون شدم ولی میخواستمش

میخواستم بغلش کنم و....

نگم که بقیه رو هم اذیت میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم بهت تسليت ميگم واقعا بغض گلومو گرفت وقتي پياماتو خوندم تك تك روزهايي كه گذروندم برام زنده ...

نه عزیزم

مشخص نشد تا سونو هفته ۲۹ دادم و مشخص شد مشکل هست

و باید تا زایمانم منتظر می موندم

نه عزیزم مشخص نشد تا سونو هفته ۲۹ دادم و مشخص شد مشکل هست و باید تا زایمانم منتظر می موندم

عزيزم

چه روز و شبايي رو گذروندي خدا به دلت آرامش بده

انشاالله خودتو تقويت كن و چند ماه ديگه اقدام كن ما مادراي داغ ديده فقط بارداري دوباره اس كه ميتونه آروممنون كنه

انشاالله خدا كمكت كنه

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻

سیاره جان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

مهربان جان❤❤❤❤❤❤

کجایی 

امیدوارم حالت خوب باشه وخبرای خوب برامون بیاری.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
نه عزیزم مشخص نشد تا سونو هفته ۲۹ دادم و مشخص شد مشکل هست و باید تا زایمانم منتظر می موندم

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم برای اتفاقی که برات افتاده،منم دو ماه پیش بچمو توی ۳۸ هفته از دست دادم،درکت میکنم که چقد روزای سختیو داری میگذرونی منم هنوز تو شوک اون اتفاقم امیدوارم خدا خودش بهمون کمک کنه و تحمل این داغ و بهمون بده😔😔

سلام .بارداری؟.بخاط  امضات پرسیدم

سلام .بچه یکسالشه ولی امضاموپاک نکردم.

چندهفته دیگه ان شاءالله فارغ میشی؟

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

سلام خوبین؟ بچه‌ها کیا تو بارداری آنوکسا استفاده کردن یا میکنن؟ من خیلی اذیتم🥺 جاش خیلی درد میکنه و کبود میشه

راهکاری دارین؟ پزشک گفتن تا آخر بارداری باید استفاده کنم هنوز هیچی نشده اذیتم لطفا اگه برای درد و کبودی راهکار دارین راهنماییم کنید🥺🙏🙏

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام خوبین؟ بچه‌ها کیا تو بارداری آنوکسا استفاده کردن یا میکنن؟ من خیلی اذیتم🥺 جاش خیلی درد میکنه و ...

چجوری تزریق میکنی؟

اول بادشو نباید خالی کنی

بعد موقع تزریق محل رو نیشگون بگیری و اروم تخلیه کنی

بعد که سوزنو کشیدی بیرون نیشگون رو ول کنی

منم هر شب دارم

سخته

😉

من هم هیچی آب نمی خوردم هر چی مایعات می خوردم حالم بدتر بود قرص هیچی فولیک اسید نه قبلش خوردم و ن ...

سلام نازنینم.. متاسفم واسه اتفاقی که برات رخ داد.. خیلی دردناک و وحشتناک.. با تمام وجود درکت میکنم.. بعد از ۸ سال باردار شدم و دو هفته مونده به زایمانم فرشتم آسمونی شد.. دنیا رو سرمون خراب شد.. فقط خدا میدونه چه روزای دردناکی رو گذروندیم.. دو ماه بعد از اون اتفاق اقدام کردم.. پزشک اجازه نمی داد ولی خیلی داغون بودم و حس می‌کردم فقط بارداری مجدد میتونه حالم بهتر کنه.. خلاصه اقدام کردم و هر ماه که نتیجه نمیگرفتم ناامید میشدم ولی باز به خودم میگفتم خدایی هست که منُ بیشتر از هر کسِ دیگه‌ای دوست داره و قطعا زمانش نرسیده.. مسمم تر ادامه میدادم.. ۳ بار عکس رنگی انجام دادم که هر بار دهانه رحم به شدت مسدود بود و با درد زیاد باز میشد.. یک شب بدون گریه نخوابیدم.. هر روز به آسمون نگاه میکردم و با فرشتم حرف میزدم.. تا اینکه ۲ سال گذشت و در کمال ناباوری لطف خدای مهربون دو مرتبه شامل حالم شد.. غم اون روزا هنوز باهام ولی کمرنگ‌تر شده.. داغت تازست و روزای خیلی دردناکی رو گذروندی.. ان‌شاالله خدای مهربون صبری بهت عطا کنه از جنس خودش.. عزیزکم این اتفاقا برگی از زندگی ما بوده و ما مورد آزمون الهی قرار گرفتیم.. خیلی سختِ خیییلی.. ولی اتفاقیِ که باید رخ میداد.. قوی باش.. امیدت به خدای سبز و مهربون باش... آرزو میکنم خیلی خیلی زود به آرامش برسی و خدای مهربون به بهترین شکل ممکن برات جبران کنه🤲🌹

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
چجوری تزریق میکنی؟ اول بادشو نباید خالی کنی بعد موقع تزریق محل رو نیشگون بگیری و اروم تخلیه کنی ب ...

همینجوری تزریق میکنم

جاش کبود شده.. خیلی اذیتم میکنه🥺

واسه تو هم کبود میشه و درد داره؟