2777
2789
درد گرفت یا رگش گرفته؟ 

کمرم یه لحظه گرفت

بعد نمیتونستم تکون بخورم

همونجوری موندم

الانم اوضام خوب نیس

رگ به رگ شده

خیلی داغونم

یکم وقت دکتر و سونو دارم

خداکنه بتونم برم

انگاری قطع نخاع شدم😫

😉

سلام... بالاخره بعد از دو سال دو مرتبه لطف خدای مهربون شامل حال منم شد😭😭 با تمام وجود آرزو میکنم ...

سلام مهربان جان خوبی عزیزم؟

خدا شاهده از شنیدن این خبر تمام تنم یخ کرد😭😭

دارم اشک شوق میریزم

خداروشکر خداروشکر خداروشکر

خوشحالمون کردی دختر

انشالله بحق عظمت و بزرگی خودش صحیح و سالم جوجه تو بغل کنی😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمرم یه لحظه گرفت بعد نمیتونستم تکون بخورم همونجوری موندم الانم اوضام خوب نیس رگ به رگ شده خیلی ...

ای وای رگ به رگ خیلی بد میشه.. نگران نباش.. به همسرت بگو یه کم ماساژ بده. ان‌شاالله که بهتر میشی.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام مهربان جان خوبی عزیزم؟ خدا شاهده از شنیدن این خبر تمام تنم یخ کرد😭😭 دارم اشک شوق میریزم خد ...

سلام مریم جون. فدات قشنگم. الهی عزیزم... قطعا دعای بچه‌های نی‌نی سایت بی‌تاثیر نبوده.. ممنون بابت دعای خیرت. الهی هزار برابرش به خودت برگرده😘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
منم خداروشکر ۶ هفته باردارم😍

الهی شکر الهی شکر الهی شکر 😍🤲🤲🤲

خیلی خیلی تبریک عزیزم.. ان‌شاالله بارداری راحتی رو سپری کنی و نی‌نی سالم و سلامت و به موقع بیاد بغلت 🤲 چقدر عالی تقریبا با همیم😍 🧿🧿

مریم جان سیاره جان خیلی براتون خوشحال شدم الهی به سلامتی بغلشون بگیرید 

منم شهریور پارسال پسرم رو ۳۷ هفته از دست دادم سزارین شدم . الان ۲ ماه اقدامم . تو روخدا منم دعا کنید خیلی محتاج دعام

مریم جان سیاره جان خیلی براتون خوشحال شدم الهی به سلامتی بغلشون بگیرید  منم شهریور پارسال پسرم ...

انشالله تو هم به زودی دامنت سبز بشه و خبر بارداریتو بهمون بدی.انشالله زیاد منتظر نمونی.

😉

الهی شکر الهی شکر الهی شکر 😍🤲🤲🤲 خیلی خیلی تبریک عزیزم.. ان‌شاالله بارداری راحتی رو سپری کنی و ن ...

ممنون گلم

آره خداروشکر هفته مون یکیه

انشالله اینبار ثمره شو ببینیم

از ته دلم برای تمام منتظرا دعا میکنم انشالله دامن همه مخصوصا دل شکسته های این تاپیک سبز بشه

مریم جان سیاره جان خیلی براتون خوشحال شدم الهی به سلامتی بغلشون بگیرید  منم شهریور پارسال پسرم ...

سلام عزیزم

ممنون انشالله با دعای شما 

منم شهریور پسرمو از دست دادم 

نگران نباش عزیزم انشالله خدا خیلی زود دامنتو با یه بچه سالم و صالح سبز میکنه