2777
2789
سلام دوستان،منم ۱۴ روزه که بچمو توی هفته ۳۸ از دست دادم خیلی حال روحیم خرابه اگه میشه منم راهنمایی ک ...

سلام. دلت آروم عزیزم دلت آروم.. چقدر غصم میشه مامانی به تاپیک اضافه میشه.. عزیز دلم حال و روزت با تمام وجود درک میکنم.. این حالتاکاملا طبیعی.. عزاداریات داشته باش نذار تو دلت بمونه.. سعی کن خودت جم و جور کنی.. هیچ کس نمیتونه به ما دل شکسته‌ها کمک کنه... فقط خودمونیم که باید قوی باشیم و با این مسئله کنار بیایم... اگر زایمانت طبیعی بوده ۳ ماه به خودت استراحت بده..خودت تقویت کن..هم روحی هم جسمی.. بعد به امید خدا برو اقدام.. الهی که با اولین اقدام نتیجه بگیری و دلت غرق شادی بشه.. فقط باید قوی باشی و خودت نبازی.. میدونم خیلی تجربه وحشتناکی ولی باید باید قوی باشی و به خودت برسی تا ان‌شاالله زودتر نتیجه بگیری و اینبار به لطف خدای سبز و مهربون بارداری راحتی رو تجربه کنی.

بهترینها نصیبت بشه قشنگم 🤲🌹 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
من یک ماه قبل از این اتفاق رفتم سونو و همه چیز خوب و طبیعی بود حرکتاش ی روز کم شد رفتم ضربانشو چک کر ...

وااای دقیقا مثل من.. با این تفاوت که علتی براش نگفتن.. خدایا خودت کمکمون کن🙏🙏

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دکترم همین حرف شمارو زد گفت ی مشکل اتفاقی بوده،این بیشتر دلمو میسوزونه که چرا من واقعا چراااا

عزیزم تو تنها نیستی.. هممون همدردیم و درد کشیده.. به حکمت خدا دل ببند.. بهش اعتماد کن و دنبال چرا و اگر و شاید نباش... خدای ما هم همون خدای ابراهیم.. همون خدایی که یونس حفظ کرد.. شک نکن صلاحمون بوده.. میدونم سخت و دردناک ولی قطعا حکمتی درش بوده که ما از اون بی‌اطلاعیم.. ان‌شاالله خیلی خیلی زود روبراه میشی و خدای مهربون بهترین‌ها رو نصیبت میکنه... فقط صبور باش و خودت تقویت کن🌹

ببخشید شماها که قدیمی تر هستید اینجا کسی نبوده که مشکلش مثل من بوده باشه؟

سلام عزیز دلم خیلی بهت تسلیت میگم...هیچی ازین سخت تر نیست که یه مادر بعد این مدت طولانی با دست خالی از زایشگاه برگرده...منم تو هفته ۳۵با درد شدید حالت تهوو و استفراغ و سرگیجه که چه عرض کنم بین قش و تاری و دید و بی تعادلی کامل و بی قراری بدنم ....خلاصه راهی بیمارستان شدم که خودم فک میکردم دچار مسمومیت غذایی شدم اما متاسفانه فهمیدم ۳ساعت قبل تمام دردایی که شروع بشه خون توی بند نافم لخته شده و پسرنازنینم ایست قلبی کرده...بعدشم که فشار به جفتم اومده بوده و جفتم کنده شده بود حالا دلیل اصلیش همین بودع یا من صغری کبری کردم به این نتیجه رسیدم هر چی که بود یادآوریسش بعد ۱سال بازم درد آوره برام...بازهم جای شکرش باقیه که سزارین نشدید... من سزارین شدم...۳روز تو ای سی یو بودم حین جراحی دچار ایست قلبی شدم...بهم آمپول احیا قلبی زدن...یعنی عوارض و گیجی آمپول بیهوشی بعلاوه درد اون امپول احیا که حس میکردم بختک روی سینم نشسته تا دوماه و زخمی که روی شکمم ایجاد شده بود..و آغوشم که خالی از پاره تنم بود....خدا رو شکر الان خیلی خیلی بهترم شماهم هنوز غمت تازس...بسپرش به زمان کم کم حالت رو به راه میشه...رسالت بعضی مادرهاهم همینه دیگه...ولی از لحاظ جسمی حسابی به خودت برس که مریضی های دیگه نیاد سراغت از ضعیفی تا ان شاالله خدا یه فرشته دیگه بهت ببخشه...

شکرخدا راکه در پناه حسینم-عالم ازین خوبتر پناه ندارد♥️
منم همش فکر میکنم میشد که اینجوری نشه 

این افکاریه که ذهنت رو مشغول کرده وگرنه اگه عمر فرشته های ما به دنیا بود خود خدا نگهشون میداشت...برگی بی اذن خدا از درخت نمی افته...

این افکاریه که ذهنت رو مشغول کرده وگرنه اگه عمر فرشته های ما به دنیا بود خود خدا نگهشون میداشت...برگ ...

سلام عزیزم واقعا ناراحت شدم از اتفاقی که براتون افتاده،مطمئنم روزای سختی و گذروندی ولی خوشحالم که الان حالتون بهتره،شما الان بارداری؟چند وقت بعد اقدام کردین؟ممنون میشم جواب بدید

سلام عزیزم واقعا ناراحت شدم از اتفاقی که براتون افتاده،مطمئنم روزای سختی و گذروندی ولی خوشحالم که ال ...

من ۶ماه بعد سزارینم شروع به اقدام کردم بعد ۴ماه باردار شدم خداروشکر...البته بهم گفته بودن یکسال باید صبر کنی ولی دیگه نتونستم....واقعا بارداری مجدد بااینکه خاطرات گذشتم فراموشم نشده اما خیلی از دردامو التیام داده...ان شاالله تو هم بعد همون ۶ماه شروع کن البته تو این ۶ماه حسابی گرم کن رحمتو چون حاملگی پر از تنشی رو پیش رو داری و واقعا باید قوی تر از قبل باشی هم از نظر فکری هم جسمی...الان فقط رسیدگی کن به خودت

من ۶ماه بعد سزارینم شروع به اقدام کردم بعد ۴ماه باردار شدم خداروشکر...البته بهم گفته بودن یکسال باید ...

خداروشکر ایشالا که این دوران و به خوبی و خوشی و سلامتی طی کنی و ایشالا نی نی ات صحیح و سلامت بیاد بغلت،چطوری رحم گرم میشه؟

سلام عزیزم خیلی ممنونم از اینکه جواب دادی،ببخشید شما باردار شدی بعد از این اتفاق؟

نه عزیزم..هنوز لطف خدا شامل حالم نشده..یک سال و ۹ ماه میگذره و یک سال و ۷ ماه که اقدامم. من سز شدم. دهانه رحمم به شدت مسدود شد. ۳ بار عکس رنگی انجام دادم.

نه عزیزم..هنوز لطف خدا شامل حالم نشده..یک سال و ۹ ماه میگذره و یک سال و ۷ ماه که اقدامم. من سز شدم. ...

امشب شب قدر هستش الهی به حق این شب عزیز هم شما و هم هرکس دیگه ای که دنبال بچه دار شدنه خدا بهش بچه بده،لطفا برای منم دعا کنید

امشب شب قدر هستش الهی به حق این شب عزیز هم شما و هم هرکس دیگه ای که دنبال بچه دار شدنه خدا بهش بچه ب ...

سلام عزیزم متاسفم برای اتفاقی که برات افتاده خیلی ناراحت شدم وقتی پیامت رو خوندم همون بی قراری که تو خودم بعد از دست دادن بچم داشتم از پیامات بیقراری هات رو برای اقدام مجدد حس کردم منم مرداد ۹۹ هفته ۳۰ دخترم رو تو شکمم از دست دادم شاید هنوزم اون شبی که فهمیدم قلب کوچولوش برام نمیتپه گاه گاه مرور میشه تو ذهنم و غم اون شب آوار میشه رو قلبم. منم زایمانم طبیعی‌بود دکتر بهم‌گفت بعد سه تا پریود میتونی اقدام کنی ولی من بعد اولین پریود اقدامم رو شروع کردم چون فقط دوران اقدام بود که حالم رو خوب میکرد و امیدوارم میکرد.

خدا رو هزار مرتبه شکر اقدام پنجمم دخترم رو باردار شدم و امروز دقیقا ۶ ماهشه و الان شیرش رو دادم خوابیده تو تختش😍 

پیامت رو خوندم دلم نیومد تجربه خودم رو باهات در میون نذارم و نادیده بگیرم و رد بشم چون منم زود اقدام رو شروع کردم طاقت نداشتم و خدا هم کمکم کرد. تو دوران اقدام خیلی به خودم رسیدم هر ماه که باردار نمیشدم با خودم میگفتم حتما خدا میخواد یکم دیگه بدنم قوی شه چون میدونستم هواسش خیلی بهم هست. به نظرم تو هم به خودت حسابی برس‌ و خودتو درگیر این نکن که دکتر کی گفته اقدام کنی آزمایشات لازم رو بده از لحاظ ایمنی انعقادی چک بشی هر وقت احساس کردی آماده ای شروع کن گلم و مطمئن باش خدا باهاته و تنها نیستی. غمت خیلی تازست این نیز بگذرد

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
خداروشکر ایشالا که این دوران و به خوبی و خوشی و سلامتی طی کنی و ایشالا نی نی ات صحیح و سلامت بیاد بغ ...

ممنون عزیزم ان شالله همه مادرای غمدیده روزای خوب بارداری رو دوباره با سلامتی تجربه کنن...هم با خوردن گرمیجات میشه رحمو گرم کرد...الان تا ۴۰روز خوردن کاچی رو ترک نکن...تو برنجت حتما زیره بریز سردیجات مثل ماست و سیب زمینی نخور... هم اینکه من توی یسری آبزن های خاص نشستم که از دکتر طب سنتی گرفتم

بنظرم ازمایشات ایمنی و انعقادی نیازی نیس.چون میگن وقتی هفته ۲۰ رو رد کردی معلومه بدن جنین رو پس نزده.

من خودم نزدیک ۳ تومن پول ازمایشش بود رو انجام دادم و اخرش هیچی .همه چی اوکی بود.

در نهایت بارداری بعدی استفاده از اسپرین و انوکسا هست.

دوستمون هم ۳۶ هفته بوده. اصلا نیازی به تحمیل هزینه نیس.

توی گروه ای وی افی ها اون خانمی که افت بتا داره یا سقط مکرر داره دکتر براش ازمایش ایمنی و انعقادی مینویسه.

اینو گفتم که اگه دکتر برات ننوشت اصراری نکنی به انجامش.

چون از نظر من هزینه اضافی است.

😉