2777
2789
سلام عزیزم متاسفم برای اتفاقی که برات افتاده خیلی ناراحت شدم وقتی پیامت رو خوندم همون بی ق ...

سلام عزیزم ممنونم که جواب دادی،خیلی خوشحال شدم ایشالا خدا حفظ کنه دخترت و ایشالا موفقیت هاشو توی زندگی ببینی،واقعا دلگرم و امیدوار میشم که بچه دار شدید الان در حال حاضر غیر از فکرای منفی چیزی تو سرم نمیاد همش نگرانم که بازم این اتفاق بخواد تکرار بشه،هر روز صبح که بیدار میشم دلتنگی برای بچم برای تکوناش توی شکمم داره میکشه منو،الهی خدا صبرشو بهم بده فقط

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم ازمایشات ایمنی و انعقادی نیازی نیس.چون میگن وقتی هفته ۲۰ رو رد کردی معلومه بدن جنین رو پس نزده ...

من هنوز نرفتم دکتر برای بارداری مجدد،پیش دکتر قبلی هم نمیخوام برم،آزمایش انعقادی نمیدونم چیه ولی دوران بارداری که آزمایش خون و غربالگری هارو میرفتم همه چیز خوب بود احتمال داره چون این اتفاق برام افتاده مشکلات دیگه پیش بیاد توی بارداری بعدی؟؟

من هنوز نرفتم دکتر برای بارداری مجدد،پیش دکتر قبلی هم نمیخوام برم،آزمایش انعقادی نمیدونم چیه ولی دور ...

نه.احتمال نداره

وای منم پیش اون دکتر لعنتی نتونستم برم

حتی نتونستم یه روز برم بهش بگم و بگم دقت نکردی و فلان و دعوا 

نرفتم

😉

سلام عزیزم خوبی؟ نه، این هفته انشالا روزهای شدیدا پر استرسی رو میگذرونم😪 تو خوبی؟ نی نی خوگلت چ ...

پی ای خوب بود

فعلا هماتوم و جفت سرراهی

استرس نداشته باش.دیگه میخای راحت بشی

موقع زایمان مارو از دعات بی نصیب نکن.

😉

سلام عزیزم خوبی؟ نه، این هفته انشالا روزهای شدیدا پر استرسی رو میگذرونم😪 تو خوبی؟ نی نی خوگلت چ ...

سلام عزیزدلم توکل کن برخدا

انشالله دختر نازت باعمرطولانی میاد بغلت

سر زایمانت ماروهم بی نصیب نذار از دعات

خدایا بی نهایت بار شکرت...
مرسی عزیزم

سلام عزیزدلم اینو بدون که تو تنها نیستی 

متاسفانه خیلی از مادرا قبل از اینکه طفلشون رو تو آغوششون بگیرن از دستش میدن

اینا همش امتحان الهیه ما انتخاب شدیم بچه هامون شفیعمون خواهندشد انشالله ... این دنیا محل گذره

انشالله دوباره باردار میشی و سالم میاد بغلت

من خودم سال۹۹در ۳۷هفتگی بدون هیچ علتی پسرکم ایست قلبی کرد تو شکمم... دو هفته آخر توقف رشد داشته البته اینم بگم من در ۳۴هفتگی واکسن کزاز زدم و سه هفته بعداین اتفاق افتاد حالا بماند که همه پزشکا به اتفاق گفتن هیچ ربطی نداره ... گردن خودشون...

بعداز هشت ماه لطف خدای مهربون شامل حالم شد و دوباره باردارشدم از هست هفته آسپرین خوردم به تجویز پزشکم

خداروشکر الان دخترم داره سه ماهه میشه غم پسرم از بین نرفته ولی کمرنگ شده و دلتنگیاش گاهی میاد سراغم 

الهی شکر 

خدایا بی نهایت بار شکرت...
پی ای خوب بود فعلا هماتوم و جفت سرراهی استرس نداشته باش.دیگه میخای راحت بشی موقع زایمان مارو از د ...

خدا رو شکر

چقدر عالی

منم واقعا نیاز دارم به دعاهاتون

اصلا نمیدونم‌چرا نمیگذره اخه

ترس و کابوس مهمون هر لحظمه

واقعا آدم ضعیفی هستم انگار

اگه قابل باشم دعاگوی تک تکتون هستم

سلام عزیزم متاسفم برای اتفاقی که برات افتاده خیلی ناراحت شدم وقتی پیامت رو خوندم همون بی ق ...

خدا دختر نااااز خوشگلتو حفظ کنه انشالااااا

میشه انشالا هممون حس ارامش بودن پاره تنمون تو خونه رو حس کنیم؟