2777
2789
بچه ها فردا تست بتا دارم و به لک بینی قهوه ای افتادم.😭

اصلا نگران نباش مریم جون. استراحت کن و به اتفاقات قشنگ فکر کن. استراحت یادت نره‌ها. ان‌شاالله فردا هم با کلی خبرای خوشگل خوشحالمون میکنی🤲 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا نگران نباش مریم جون. استراحت کن و به اتفاقات قشنگ فکر کن. استراحت یادت نره‌ها. ان‌شاالله فردا ه ...

اره.تست که بدم باید ۴۸ ساعت بعد دوباره تکرار کنم.دیگه مطلق باید استراحت کنم و همش سرگرم گوشی و جویای احوال دوستای گلم مثل شماها

😉

اره.تست که بدم باید ۴۸ ساعت بعد دوباره تکرار کنم.دیگه مطلق باید استراحت کنم و همش سرگرم گوشی و جویای ...

ان‌شاالله..ان‌شاالله😍😍🧿🧿

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
بچه ها امروز بی بی چک من مثبت شد. این لحظه خوب رو برای همه اونا که منتظرن ارزو دارم. سیاره عزیزم.م ...

وایییی 😃😍😍 خداروشکرررر 

چه خوب که نتیجه گرفتی عزیزم 

خداروشکر که دلت شاد شد 🌼😍

ان‌شاءالله که سلامت بغل بگیری نی نی جونو عزیزم 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

سلام بچه ها

اومدم یکم ایندفعه گله کنم. همیشه به فکر تک تکتون بودم و هستم هیچوقت فراموشتون نکردم خیلی وقتا اومدم حرفاتون رو خوندم و رفتم و تا جایی که وقت داشتم اومدم و پست گذاشتم. انصافا به نسبت بقیه بیشتر اومدم و خبر ازتون گرفتم. نمیدونم شایدم شما صمیمیتی تو حرفام احساس نکردین که حتی نخواستین جواب بدین بهم جواب ندادین بهم که حرفی باشه بیام ادامه بدم و با هم حرف بزنیم راستش ناراحت شدم فقط لایک کردین و سکوت کردین بیشتر از این ناراحت شدم که منو شریک غم هاتون و شادی هاتون نکردین البته که دوست داشتم همیشه بیام حرف ها و خبرای خوبتون رو بخونم...حالا بازم جدی نگیرین حرفامو اومدم دوستانه یکم غر بزنم سرتون فقط😅😘❤️  ولی دیگه تصمیم گرفتم نیام چون حس بدی پیدا میکنم میبینم بی اهمیت رد میشین و میرین از رو حرفام.اگه قابل باشم بازم همیشه تو دعاهام هستین الهی هر جا باشین تنتون سالم باشه همیشه سرحال باشین و دلای پاکتون شاد باشه من مطمئنم بهترین روزها رو در پیش دارین فقط صبر کنین به زمانبندی خدا اعتماد کنین که خیلی مهربونه هواتون رو داره از خودتون مراقبت کنین دوستون دارم🥰

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام بچه ها اومدم یکم ایندفعه گله کنم. همیشه به فکر تک تکتون بودم و هستم هیچوقت فراموشتون نکردم خیل ...

سلام

هستی گلم.چون خیالمون ازت راحته.ناخاسته سوء تفاهم شده.

الان که گفتی متوجه شدم.اره حق باتوست. 

بعدم آدم فک میکنه کسی که حامله شده و بچه داره دیگه حوصله حرفای مارو نداره. ولی من اگه جواب  ندادم عمدی نبوده.نه اینکه برام اهمیتی نداشته باشه ها.الان گلایه کردی متوجه شدم چی شده☺️☺️☺️

من یه تایپیک دیگه رو بیشتر میخونم.مطالب جالبی داره

هر روز ۲۰ صفحه خانما اونجا چت میکنن.نیلو هم اوکجاست.

بارداری به روش میکروانجکش ۹۴ 

تایپیک آنا تورک.در واقع اونجا جَو بارداری زیاده.بعد اینکه خبر بارداریمو گذاشتم  و رسانه ای کردم 😉سی چهل تا پیام دریافت کردم.بعضیاشون رو جواب دادم.بعضیاشون رو هم لایک کردم فقط.

😉

سلام بچه ها اومدم یکم ایندفعه گله کنم. همیشه به فکر تک تکتون بودم و هستم هیچوقت فراموشتون نکردم خیل ...

ولی من بعضی وقتا بهت فک میکنم.یادمه کادوی روز پدر چک بی بی مثبت دادی.چه زود داره یه سال میشه.من به شوهرم گفتم کاش نگه میداشتم روز پدر بهت میدادم☺️☺️☺️

😉

وایییی 😃😍😍 خداروشکرررر  چه خوب که نتیجه گرفتی عزیزم  خداروشکر که دلت شاد شد 🌼😍 ...

ان‌شاالله به زودی قسمت خودت قشنگم🥰

هستی میزنمتاااا😡😡 این حرفا چیه میزنی؟! ما اینجا جمع شدیم تا قوت قلب هم باشیم و به هم امیدواری بدیم. تو دوست خوب ما هستی و خواهی بود. بچه داری روت فشار آورده‌ها😂😂 من که هم جواب دادم هم جواب گرفتم. اگه تو ام دیگه نیای من که از بقیه بچه‌های گروه بی‌خبر می‌مونم که🥺 هر زمان فرصت کردی بیا و از خودت و دختر ماهت برامون تعریف کن.. از شب بیداریاش..گریه‌هاش..خنده‌هاش..دندون درآوردنش.. راه افتادنش.. گاز گرفتنش موقع شیر خوردن.. جاان دلم😍 این حرفا رو از دلت و ذهنت دور کن و بدون و مطمئن باش هممون به فکر هم هستیم و روزای سختی که کنار هم گذروندیم فراموش نمیکنیم.  ان‌شاالله روزهای خوب و خوشیمون هم در کنار هم میگذرونیم به لطف خدا. دختر قشنگت از طرف من محکم ببوس طوری که دادش در بیاد🤗🤗😍😘😘

سلام 

بچه ها من از  روز 26سیکلم لکه بینی قهوه ای دارم مثلا روزی 2/3قطره  چند روزه کمردرد شدیدم دارم فردا موعد پریودم هست 

امروز بیبی زدم منفی بود🥲

به نظرتون چند روز دیگه باز تست کنم 

ان‌شاالله به زودی قسمت خودت قشنگم🥰

فدات بشم ❤

ان‌شالله قسمت همه منتظرا 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

سلام من پارسال ep  شدم از اون موقع تا حالا روزه خوش ندیدم دعا کنید زندگیم اوکی بشه

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم