2777
2789
😭😭😭😭😭😭 خدایااا شکرت هزاران بار شکرت😭😭 خیلی خیلی مبارک مریم جونم😍😍 الهی بارداری راحتی رو ...

من بی بی چک رو گذاشتم جعبه و به همسرم نشون دادم.سیاره انشالله توهم یه روز خبر بارداریتو بهم بدی.ممنونم بابت قلب مهربونت.گفتم عکس بی بی منو ببینی.دوست داشتم این حس خوبو باهاتون به اشتراک بزارم.

😉

بچه ها امروز بی بی چک من مثبت شد. این لحظه خوب رو برای همه اونا که منتظرن ارزو دارم. سیاره عزیزم.م ...

الهی شکر مریم عزیزم باور کن به خاطر تو اومدم تاپیک ببینم چی شد انتقالت میدونستم میام خبر خوبت رو میخونم خدا رو هزار مرتبه شکر

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببخشید شما تهرانید؟ دکتر رفتید ؟ ivf کردید؟  دکترون رو اگه تهرانید به من معرفی می کنید؟ ر ...

دکترم اولی بارچی نژاد بودن که تهران هستن. مرکز ناباروری آمین و بیمارستان بازرگانان. من کرجم عزیزم. دکترم هم مختاری هستن. ivf انجام ندادم. از هر دو پزشک راضی هستم. من استرس وحشتناکی داشتم که مدتی الحمدالله بهتر شده. تا ببینیم لطف خدای مهربون کی نصیبم میشه.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
من بی بی چک رو گذاشتم جعبه و به همسرم نشون دادم.سیاره انشالله توهم یه روز خبر بارداریتو بهم بدی.ممنو ...

بگردمت مریم جونم.. ممنون که خوشحالیت با ما هم تقسیم کردی.. ی دنیا ممنون بابت دعای خوشگلت😘 الهی که بارداری راحتی داشته باشی و نی‌نی‌هات سالم و سلامت و به موقع بیان بغلت🤲🧿🧿🧿🧿🧿 خدایا بینهایت بار شکرت🙏😍💐💐💐💐

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
دکترم اولی بارچی نژاد بودن که تهران هستن. مرکز ناباروری آمین و بیمارستان بازرگانان. من کرجم عزیزم. د ...

عزیزمممم منم کرجم منم کل بارداری قبلی رو امین می رفتم چقدر عجیب اونجا ویزیت اول رو هم پیش بارچی نژاد رفتم بعدش با ریوفی ادامه دادم که متوجه مشکل من نشد و اون بلا سرم اومد

من میدان نبوت سمت اردلان ها هستم نگو که این دور و برها هم هستی !!!!!

پس هیچ مشکلی نداری گفتن طبیعی ادامه بده؟

دکتر مختاری کرج هست؟ 

😘😘😘😘😘😘😘😘

عزیزمممم منم کرجم منم کل بارداری قبلی رو امین می رفتم چقدر عجیب اونجا ویزیت اول رو هم پیش بارچی نژاد ...

نه عزیزم. اون اطراف نیستم. تقریبا اطراف کرجم. والا هر ماه فولی دارم نمیدونم چرا نمیگیره. البته دهانه رحمم به شدت مسدود بود تو این یک سال و ۷ ماه دو بار عکس رنگی رفتم که هر دو بار هم به سختی باز شد. بله دکتر خیلی با حوصله و مهربونی هستن. هر سوالی داشته باشی با آرامش جواب میدن. من تازه ۳ ماه تحت نظرشون هستم و تو این سه ماه کلی امیدواری دادن و باعث شدن که استرسم خیلی خیلی بهتر شه. با مراجعین که صحبت میکنم همه ازشون راضی هستن. اکثر خانومایی که iui یا ivf کردن با بار اول نتیجه گرفتن و مرکز رویش انتقال میدن.. البته تهران بیمارستان بهمن و فکر میکنم محب کوثر هم هستن. حالا اگر خواستی یک بار برو ویزیت شو‌. الهی که سبب خیر شده باشم و دستشون برات سبک باشه و هر چه زودتر و به لطف خدای مهربون به نتیجه دلخواهت برسی🤲

راستی مشکلت چی بود؟ چند وقت اقدامی؟  اگر اذیت نمی شی بگو قشنگم.

عزیزمممم منم کرجم منم کل بارداری قبلی رو امین می رفتم چقدر عجیب اونجا ویزیت اول رو هم پیش بارچی نژاد ...

خودم دوست داشتم iui کنم و پزشک هم مخالفتی نداشتن ولی همسرم موافق نیست و میگه طبیعی باردار میشی.. حالا توکل به خدا... الهی که لطفش شامل حال هممون بشه🤲

خودم دوست داشتم iui کنم و پزشک هم مخالفتی نداشتن ولی همسرم موافق نیست و میگه طبیعی باردار میشی.. حال ...

عزیزم طبیعی زمان میبره

ای یو ای خیلی سریع جواب میده

من سری پیش ای یو ای بودم .

😉

نه عزیزم. اون اطراف نیستم. تقریبا اطراف کرجم. والا هر ماه فولی دارم نمیدونم چرا نمیگیره. البته دهانه ...

همون دکتر مختاری کنار بیمارستان تخت جمشید ساختمان کوروش دیگه؟ حتما میرم 

من شهریور ماه توی هفته ۳۷ مرگ داخل رحمی داشتم و سزارین شدم بعدش گفتن مشکل انعقاد خون دارم 

اگه مشکلی نداری پس حتما میشه نگران نباش عزیزم 

توکل بخدا. من خیلی عصبی شدم می گم برم پیش یه دکتر دیگه .اصلا نمی تونم بازم برم امین دیگه اعتماد ندارم .

عزیزم طبیعی زمان میبره ای یو ای خیلی سریع جواب میده من سری پیش ای یو ای بودم .

آره والا.. خودم خیلی دوست دارم ولی همسرم موافقت نمیکنه. حالا دارم روش کار میکنم پزشکم هم باهاش صحبت کرده. توکل بر خدا ان‌شاالله که همه چی روبراه بشه.

همون دکتر مختاری کنار بیمارستان تخت جمشید ساختمان کوروش دیگه؟ حتما میرم  من شهریور ماه توی هفت ...

بله عزیزم همون. الان مطبش انتقال داده ساختمان دی پایین‌تر از کوروش. حتما ی سر برو خیلی عالیه. اونقدر مهربون و خونسرد صحبت میکنه که حد نداره. وااای ی ماما داره توپلِ ماهِ ماه.. بس که انرژی مثبت میده. الهی که خیلی خیلی زود بیای و خبر بارداریت بهمون بگی🤲 فقط نگرانی و استرس از خودت دور کن و توکلت به خدای مهربون صد چندان باشه. بهترینها نصیبت بشه قشنگم 😘 منم تو ۳۷ هفته فرشتم آسمونی شد و هیچ دلیلی براش نگفتن. توکل به خدا.. الهی که هیچ پدر و مادری این غم تجربه نکن تلطف خدای مهربون هم شامل ما دلشکسته‌ها بشه و مامانایی که باردارن با سلامتی و آرامش این دوران سپری کنن و نی‌نی هاشون سالم و سلامت و به موقع بیاد بغلشون🤲😍