2777
2789
منم برات دعا میکنم اگه قابل باشم.انشالله که خطا بوده باشه. یاسی جون استرس نداشته باش .ما کم نکشیدیم ...

ممنون عزیزم لطف میکنی ان شالله.بزودی نصیب خودت بشه صحیح وسالم بهت ببخشه⚘

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هاااا ارمیا کوچولو دیشب سزارین اورژانسی شده نی نی به دنیا اومده😍 خدا رو شکر حالشون خوبه🙏🏼🌹

خدارو شکر

چرا سز اوراژنسی شد؟

وای خدایا شکرت.ممنونم ازت هستی که بارداری و به یاد ما هستی.

😉

خدارو شکر چرا سز اوراژنسی شد؟ وای خدایا شکرت.ممنونم ازت هستی که بارداری و به یاد ما هستی.

دقیق نمیدونم عزیزم خیلی با هم صحبت نکردیم فکر کنم انقباض داشت چون میگفت شکمم سفت میشه.هرچی بود به خیر گذشت🙏🏼 قربونت برم مریم جون من مدام به فکرتون هستم😘❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه باورکنیدهمیشه براتون دعامیکنم الهی جای سوخته همتون بزودی زودسبزشه.بنظر ...

سلام عزیزممم 

قدم اریا جونم مبارک و پر خیر و برکت براتون 🙏🙏🙏🙏

انشالله زیر سایه خدا و پدر و مادر مهربونش بزرگ بشه قند عسل ❤❤❤❤

قطعا همین طوره ک میگی عزیزم

خدا بیشتر از همیشه ب دل شکستمون نظر میکنه و هوامونو داره 😍😍😍😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
استارتر  عزیز من پسر دوسال ونیممو براثرسرطان ۵ماهه از دست دادم و الان باردارم و در ِنومالی بهم ...

عزیزم دلم غمت سنگینه خدا ب دلت صبر و آرامش میده 

خدا رو شکر ک مجدد بارداری عزیزم 

مگه سلفری ندادی؟ 

نگران نباش گلم دقیق بررسی میکنن . اینا همه احتمالاته .  بهت حق میدم و با تمام وجودم درکت میکنم اما ی اتفاق مجدد تکرار نمیشه🙏🙏😍😍 

منم مثل شما بودم تو انومالی بهم گفتن تیغه بینی کوچیکه و فرستادنم امینو سنتز و اورژانسی انجام دادم خدارو شکر سالم بود و الانم یکسال و چند روزشه با ی بینی نرمال . 

هر کاری لازمه انجام بده اکو امینو تا خیالت راحت شه 

تو مامان قوی هستی انشالله تو دلی سالمه سالمه و ب موقع میاد بغلت قربونش بشم 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
بچه هاااا ارمیا کوچولو دیشب سزارین اورژانسی شده نی نی به دنیا اومده😍 خدا رو شکر حالشون خوبه🙏🏼🌹

سلام عزیزم .

خوبی 

تو دلی در چ حاله؟

جسته و گریخته میخونمتون عزیزم 

خوش اومد نی نی خوشگلش خدا براش حفظش کنه و از چشم بد بدور باشه🧿🧿🧿🧿 ❤❤❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
عزیزم دلم غمت سنگینه خدا ب دلت صبر و آرامش میده  خدا رو شکر ک مجدد بارداری عزیزم  مگه سل ...

سلام گلم ممنونم عزیزم🖤🖤🖤

اره همه چی انجام دادم نرمال و سالمه ‌این چون مشکل تکاملیه اصلا به ژنتیک وآزمایشات ژن مربوط نمیشه تشخیص انسدادمری هم میگن درانومالی کاربسیارسختیه درهفته پایین.نمیدونم واقعا قراره چی بشه من زخم خورده ام و توان این مشکل رو دیگه ندارم اینکه بخوام بازهم دربدر بشم توی بیمارستان زجروعذاب فرزندمو ببینم امروز عصر سونو دارم دعا کن برام💔💔💔.خیلی داغونم.دعا کن بگه سالمه کاش مشکل متم با امینو و...حل شدنی بود

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
سلام گلم ممنونم عزیزم🖤🖤🖤 اره همه چی انجام دادم نرمال و سالمه ‌این چون مشکل تکاملیه اصلا به ژنتیک ...

احتمالا سابقه قبلی رو به سونوگراف تعریف کردی.اونم برای اینکه قطعی جواب بده گفته چنتا سونو.نخاسته ریسک کنه‌

مطمینم سالمه.سالم هست.خدارو شکر .

😉

سلام عزیزم . خوبی  تو دلی در چ حاله؟ جسته و گریخته میخونمتون عزیزم  خوش اومد نی نی خوش ...

سلام مصی جون ممنون عزیزم حفتمون خوبیم خدا رو هزار مرتبه شکر. ولی در کل روزای پر استرسی رو دارم میگذرونم ناخوداگاه ادم استرس میگیره. تو خوبی؟؟؟ ارتا جونم خوبه؟ یه سالش شده دیگه الان فداش شم😍❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿