دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم پسر من اینجوری بود و همه میگفتن اگه درست نشه برای مدرسه به مشکل میخوره. برای همین از بعد عید بردنش مهد خیلی خوب شد الانم پیش دبستانیه عالیه اصلا از این رو به اون رو شده
دوستت دارم مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت
موقع بیرون رفتن تو خرید ازش کمک بگیرین. مثلا تو فروشگاه ازش بخواین چند قدمی ازتون دور بشه و یک کالا رو بیاره و داخل سبد بندازه و این کار رو کم کم با وسایل دورتر انجام بدین. حواستون باشه جلو چشمش باشین.
موقع خرید از سوپرمارکت وقتی خوراکی میخواد پول خوراکی رو بهش بدین و خودتون جلوی در مغازه بایستین تا خرید رو انجام بده.
و کارهایی از این دست به کسب اعتماد به نفس کمک میکنه.
آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام میدی بستگی داره .*.
تو کارای خونه شرکتش بدین.موقع بیرون رفتن تو خرید ازش کمک بگیرین. مثلا تو فروشگاه ازش بخواین چند قدمی ...
پس در واقع اعتماد به نفس نداره
اینم بگم ماشاله بور و چشم آبی هس میگه مامان بدم میاد همه ذوقم میکنن و نگاهم میکنن همین باعث شده از توجه زیادی در اجتماع از افراد فراری شده و خجالتی. چون ۳ ساله ش هس درکی از خودنمایی یا تکبر نداره
پسر من خیلی خجالتش بیشتر از پسر شما بود بزرگ شد خونه بازی میبردم دائم باشگاه مهد کودک درست شد ولی هنوزم کسی که عجیبه است باهاش حرف بزنه سرش رو میندازه پایین اما خودی ها بیش از حد رفیق میشه