2777
2789
عنوان

پسرم خیلی خجالتیه

125 بازدید | 13 پست

سه ساله هس

تو جمع خجالت میکشه حرف بزنه

خواسته هاشو یواش در گوش من میگه

تا یکی ذوقش میکنه پشت سرم قایم میشه

خجالت میکشه خوراکی که بهش تعارف شه رو برداره

خجالت میکشه با هم سن و سال هاش حرف بزنه

اوتیسم نیس ولی شدیدا به من وابسته هس

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوتیسم که اینجوری نیست تا جایی که میدونم بذارینش کلاس های دسته جمعی مثلا موسیقی ورزش

خب همونم هرچی تشویقش میکنم سرخ میشه سرش رو پایین میندازه و نمیره

عزیزم پسر من اینجوری بود و همه میگفتن اگه درست نشه برای مدرسه به مشکل میخوره. برای همین از بعد عید بردنش مهد خیلی خوب شد الانم پیش دبستانیه عالیه اصلا از این رو به اون رو شده

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

تو کارای خونه شرکتش بدین.

موقع بیرون رفتن تو خرید ازش کمک بگیرین. مثلا تو فروشگاه ازش بخواین چند قدمی ازتون دور بشه و یک کالا رو بیاره و داخل سبد بندازه و این کار رو کم کم با وسایل دورتر انجام بدین. حواستون باشه جلو چشمش باشین. 

موقع خرید از سوپرمارکت وقتی خوراکی میخواد پول خوراکی رو بهش بدین و خودتون جلوی در مغازه بایستین تا خرید رو انجام بده.

و کارهایی از این دست به کسب اعتماد به نفس کمک می‌کنه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
مقاومت میکنه میچسبه به من و گریه میکنه

عزیزم ببرش مهد خودتم بشین تو کلاس تا هروقت که لازم بود بعد کم کم برو بیرون بشین بعد چندوقتم برو خونه و برگرد دنبالش

تو مهد پسرم یکی از مامانا تا ۳ماه تو کلاس نشست بعدش تا ۱ماه بیرون نشست بعدم رفت خونه و میومد دنبالش

الانم تو پیش دبستانی پسرم یه دختره مادرش ۱ماه تو کلاس نشست الانم بیرون کلاس میشینه 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

تو کارای خونه شرکتش بدین.موقع بیرون رفتن تو خرید ازش کمک بگیرین. مثلا تو فروشگاه ازش بخواین چند قدمی ...

پس در واقع اعتماد به نفس نداره

اینم بگم ماشاله بور و چشم آبی هس میگه مامان بدم میاد همه ذوقم میکنن و نگاهم میکنن همین باعث شده از توجه زیادی در اجتماع از افراد فراری شده و خجالتی. چون ۳ ساله ش هس درکی از خودنمایی یا تکبر نداره

پس در واقع اعتماد به نفس ندارهاینم بگم ماشاله بور و چشم آبی هس میگه مامان بدم میاد همه ذوقم میکنن و ...

پسر بچه‌ها باید با پدرشون وقت بگذرونن. باهاشون بیرون برن. سر کار برن تا منش مردانه رو یاد بگیرن. 

اگر هم بیشتر وقتش رو با شما میگذرونه باید به سمت کارهای مردانه که کمترینش خرید کردنه هدایت بشه تا وجود خودش رو درک کنه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.

پسر من خیلی خجالتش بیشتر از پسر شما بود  بزرگ شد خونه بازی میبردم دائم باشگاه مهد کودک درست شد ولی هنوزم کسی که عجیبه است باهاش حرف بزنه سرش رو میندازه پایین اما خودی ها بیش از حد رفیق میشه 

عمو   ودایی هم همین خصلت رو دارن