2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از تو چخبر

هیچی عزیزم

من فعلا اومدم مسافرت پیش مامانم 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

سلام به همگی من مادر یه فرشته آسمونی هستم بچم رو دو ماه و نیم پیش توی ۳۹ هفته از دست دادم 

خیلی داغونم واسم دعا کنید

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
سلام دوستان.منم پسرمو توی هفته ۳۴ از دست دادم.در واقع بچم تو شکمم مرد.الان حدودا ۴۵ روزه این اتفاق ا ...

عزیزم شما دوباره باردار شدی؟

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
سلام به همگی من مادر یه فرشته آسمونی هستم بچم رو دو ماه و نیم پیش توی ۳۹ هفته از دست دادم  خیل ...

سلام

خوبی

انشالله دلت اروم بگه

الان غم سنگینی رو داری .ما هم کشیدیم.منم ۸ ماهه از دست دادم.

چرا از دست دادی؟

😉

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه باورکنیدهمیشه براتون دعامیکنم الهی جای سوخته همتون بزودی زودسبزشه.بنظرم هیچکس اندازه من دلشکسته وناامیدنبود.الان ۱۵روزه که پسرم توبغلمه وخدایه آریای سالم توبغلم گذاشت.ان شاالله حال خوب الانم نصیب تک تکتون شه.از رحمت خدا ناامیدنشین مطمئن باشید خدا جای بچه هاتونو براتون سبزمیکنه.قطعا بعد ازهرسختی آسانی است

خدایا مواظب مسافرکوچولوم باش👪

استارتر  عزیز من پسر دوسال ونیممو براثرسرطان ۵ماهه از دست دادم و الان باردارم و در ِنومالی بهم گفتن بچت مشکل داره وتایکشنبه سونویومجدد دارم توروبه برکت نام صاحب زمان منوامروز از دعای خیزتون محروم نکنید.دعا کنید خطا یاشه من هنوط داغدارپسرمم🖤🖤💔💔💔💔💔من به دعاهای شما ایمان دارم 

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
استارتر  عزیز من پسر دوسال ونیممو براثرسرطان ۵ماهه از دست دادم و الان باردارم و در ِنومالی بهم ...

سلام نسرینجان خیلی ناراحت شدم ولی نا امید نباش حتما سونو رو تکرار کن ان شاالله که خطا بوده. آمنیوسنتز یا هر ازمایش دیگه ای لازم بود انجام بده. خدا خودش کمکت کنه عزیز دلم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه باورکنیدهمیشه براتون دعامیکنم الهی جای سوخته همتون بزودی زودسبزشه.بنظر ...

الهی شکر عزیزم چه خبر خوبی دادی بهمون الهی که همیشه تنش سالم و زیر سایتون باشه گلم🙏🏼😍 قدم نو رسیده مبارررک😘❤️

سلام نسرینجان خیلی ناراحت شدم ولی نا امید نباش حتما سونو رو تکرار کن ان شاالله که خطا بوده. آمنیوسنت ...

قربونت گلم اره انجام میدم از لحاظ ژنتیک سالمه فقط از تکامل به مشکل خورده التماس دعا♥️🖤💔

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
قربونت گلم اره انجام میدم از لحاظ ژنتیک سالمه فقط از تکامل به مشکل خورده التماس دعا♥️🖤💔

دلت رو آروم کن توکل بر خدا ان شاالله که همه چیش خوبه و یکشنبه میای خبر سلامتی نی نی رو میدی بهمون. خیلی دعات کردم سر نماز عزیزم

ان شالله بادعاهای شما عزیزم♥️💕💕💕چشم

منم برات دعا میکنم اگه قابل باشم.انشالله که خطا بوده باشه.

یاسی جون استرس نداشته باش .ما کم نکشیدیم بخدا.انشالله که سلامت بیاد بغلت

😉