2777
2789
سلام عزیز دلم خوبی قشنگم؟ رونیکا جان چطوره؟ چه خبرااا؟ الهی که نی‌نی اومده باشه تو دلت🤲  عزیز ...

ممنونم گلم ، خدا رو شکر رونیکا هم خوبه و مشغول شیطنتاش. مهربان جون دیروز بی بی چکم مثبت شد حالا قراره عصر برم آزمایش بدم ببینم وضعیت بتا چطوره. انشالله که خدا بهت آرامش بده و خیلی زود یه نی نی خوشگل بکاره تو دلت عزیزم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من هم ۳ خرداد۳۶ هفته و ۴ روز  سزارین کردم پسرم بدنیا اومد همه چیزیش خوب بود و گفتن یکم سخت ...

عزیزم متاسفم که به جمع ما اضافه شدی

اینجا آه مادرهای دلشکسته رو بیشتر لمس میکنیم

من گاهی مرگ بچه رو فراموش میکنما

ولی این درد نازایی فراتر از درد از دست دادن بچه هست رو شونه ها

تعجب میکنم چرا خدا بهم این استعداد رو نداد که طبیعی حامله بشم

چرا انقدر شکسته و بی اعتماد بنفس شدیم

چرا انقدر مغزمون پوک شده

حواس پرتی و ...

خدایا تا کی

خیلی این دوران سخته

اون همه سختی بارداری رو تحمل کردیم

اخر سر دست خالی برگشتیم

لعنت به باعث و بانیش

😉

دختر پاییزی . ممنونم ازت عزیزم الان که حال روحیم اصلا خوب نیست و همش دوس دارم زودتر اقدام کنم

خیلی نرماله عزیزم حال الانت ولی با گذشت زمان خیلی بهتر میشی فقط باید زمان بگذره گلم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام قشنگم..فدای محبتت..راستش حال و روزم چندان تعریفی نداره..۱۷ روز دیگه سالگرد فرشتم و خیلی خیلی پر ...

ای جانم عزیز دلم،میفهممت....😔

سعی کن بهش فکر نکنی گلم .....

منم خوبم خداروشکر،در حال انجام ازمایشهای ایمنی انعقادی با یه سری چکاپ های لازم مثل پاپ اسمیر و hpv اینجور چیزا هستم خالاصه،البته احتمالا برم عکس رنگی هم بگیر این ماه،تا ببرم پیش دکتر،ببینم خدا چی میخواد....

بچه ها هم تا اونجای که خبر دارم خوبن خداروشکر،ویه خبر خیلی خوشحال کننده،که یکی از بچه ها به اسم زهرا اگه یادت باشه بارداره خداردشکر.....🥰🤲

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
عزیزم اب دورش باز کمتر شده بود فعلا بستریم دکتر گفت بمونم تا شنبه شنبه برم سنو ببینم چ میشه

بمون عزیزم به خاطر نی نی اونجا بهتره برات نگران نباش ماشاالله هفته ۳۲ هستی فکر کنم این خودش خیلی خوبه. تحت نظر باشی بهتره عزیزم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیزم اب دورش باز کمتر شده بود فعلا بستریم دکتر گفت بمونم تا شنبه شنبه برم سنو ببینم چ میشه

ان شالله ک درست میشه گلم 

راستی، تو آمینو سنتز دادی ک آبش کم شده؟ 

مامانای عزیز .شما ک بچه اولتون از دست دادین الان بچه دیگه دارین طول بارداری دوم قرص اسپرین میخوردین؟ ...

نه عزیزم اسپرین دوز بالا خوب نیست اونا که ما مصرف کردیم 80 بوده که مشکلی هم نداره

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
مهربان جون دیروز بی بی چک مامان رونیکا مثبت شد😍😍😍😍 الهی قسمت همه شما به زودی🙏🏼😘 نبینم غمت رو ...

وااااای الهی شکر الهی شکر الهی شکر😍😍😍

خیلی خوشحال شدم خدایا شکرت😍🤲🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
ممنونم گلم ، خدا رو شکر رونیکا هم خوبه و مشغول شیطنتاش. مهربان جون دیروز بی بی چکم مثبت شد حالا قرار ...

زهرای عزیزم خیلی خیلی مبارک😍😍 الهی به حق شش ماه کربلا سالم و سلامت و به موقع بیاد بغلت 🤲 برای ما هم خیلی دعا کن نازنینم.. مراقب خودت باش..برای سلامتی و تو و کنجد جون آیت الکرسی میخونم ⚘⚘ خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت 🤲🤲🧿🧿

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
ای جانم عزیز دلم،میفهممت....😔 سعی کن بهش فکر نکنی گلم ..... منم خوبم خداروشکر،در حال انجام ازمایش ...

سعی میکنم قشنگم.. ان شاءالله همه آزمایشات نرمالِ... عکس رنگی حتما انجام بده خیلی تو باروری موثره... خدا رو شکر ...آره عزیزم زهرا جون میشناسم الهی شکر که دلش شاد شد🤲😍 ان شاءالله قسمت تو و بقیه دوستان🤲 مراقب خودت باش و نگرانی و اظطراب از خودت دور کن..الهی که به زودی خبر بارداری تو رو بشنوم نازنینم🥰🤲😍

مامان پسری‌ها کجایی عزیزم؟ الهی که نی نی اومده باشه تو دلت... من دو روز دیگه میرم مسافرت و بعد شهرستان تونستی بیا ی خبر از خودت بده عسل بانو🥰

آرمیا کوچولوی عزیزم با تمام وجود برای جفتتون دعا میکنم.. نگران نباش و مثبت فکر کن.. ان شاءالله خیلی زووود همه چی نرمال میشه و مرخص میشی.. خواهش میکنم فقط استرس از خودت دور کن... الهی بهترینا برات رقم بخوره قشنگم🤲

برای سلامتی تو و نی نی نادعلی میخونم.. الهی که به حق شش ماه کربلا سالم و سلامت و به موقع بیاد بغلت🤲