2777
2789
اهان.عزیزم دوباره حالتو خوب کن برو سیکل انتقال

متاسفانه دیگه جنین ندارم عزیزم 😕

برای از اول شروع کردنم امادگی ندارم

خدا کنه طبیعی بشه،انگار که واس من یه رویای دست نیافتنیه

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا ای وی اف شدی؟ منم تیر میرم سیکل ای وی اف

پیامبران رفتم عزیزم

بار اول گرفت ولی اینجوری شد

به سلامتی 🌸 ان شاءالله که مثبت میشی گل 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
عزیزم  از اون متن های قشنگت برامون بزار

مرسی که خوشت اومد😘❤

باشه حتما میزارم براتون 🌸🌸

از متن هات و دلنوشته هات معلومه دختر قوی و محکمی هستی. بخودت ۳ ماه استراحت بده و باز برو دنبال کارا ...

ممنونم عزیزم 🌸

انشاالله هرچی خدا بخواد ❤

عزیزم منم ۱۶مرداد داره میاد. کی فک میکرد سالگردش بیادو بغلمون خالی باشه مهربان جون تصمیم گرفتم دن ...

من فقط گیاهی استفاده کردم و اسید فولیک چون کیست داشتم...سونو هم نرفتم ببینم کیست رفع شده یا نه!!! این روزا اصلا حال و حوصله خودمم ندارم.. فقط خدا خدا میکنم این چند روزم بگذره...خیلی شرایط سختیه خیلی😔

تو هم قوی باش ان شاءالله تا مرداد به نتیجه رسیدی عزیزم🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
@saiare     سلام عزیزم  خوبی؟ چخبرا ؟ انشاالله که مامان شدی ❤ من که هیچ خبری نیس ...

سلام نازنینم..خوبه که نه خیلی داغونم😔 همین روزا سالگرد فرشتم و تمام خاطرات پارسال اذیتم میکنه.

نازنینم قوی باش تو قوی هستی..درمانت رو ادامه بده ان شاءالله که به زودی نتیجه میگیری🤲 برای آرامش منم دعا کن لطفا🙏 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام مهربان جونم خوبی عزیزم ، من که خدا رو شکر خوبم. گفتی به خاطر اینکه تلگرام خرابه نمیتونی بیای گر ...

سلام عزیز دلم خوبی قشنگم؟ رونیکا جان چطوره؟ چه خبرااا؟ الهی که نی‌نی اومده باشه تو دلت🤲 

عزیزم سه چهار روز دیگه دارم میرم مسافرت و از اونجا هم شهرستان احتمالا تا شهریور اونجا باشم.

زهرا جان به رونیکا و بچه‌های گروه بگو برام دعا کنن آروم شم...خیلی شرایط بدی دارم و روزا خیلی سخت میگذرن🙏😔

سلام من هم ۳ خرداد۳۶ هفته و ۴ روز  سزارین کردم پسرم بدنیا اومد همه چیزیش خوب بود و گفتن یکم سخت نفس میکشه سه روز تو دستگاه باشه خوب میشه ‌‌روز بعدش خونریزی ریه  کرد و ده روز زنده بود و روز جمعه خودم رفتم بهش سر زدم خیلی حالش خوب بود باهاش حرف میزدم چشاشو باز میکرد .نگاهم میکرد از اونجا که اومدم خونه دوساعت بعد بهم زنگ زدن مامان بچت تموم کرد دنیا رو سرم خراب شد هنوز صدای پرستار تو گوشم میپیچه یک ماه میگذره میخوام دوباره اقدام کنم انشالله خدا خودش کمکمون کنه به داد دل شکستمون برسه 🥺😭😭

سلام نازنینم..خوبه که نه خیلی داغونم😔 همین روزا سالگرد فرشتم و تمام خاطرات پارسال اذیتم میکنه. ناز ...

الهی 😔 میدونم چقدر سخته...خدا کمکت کنه عزیزم و به دلت آرامش بده

ان شاءالله به زودی دلت شاد میشه❤

سلام عزیز دلم خوبی قشنگم؟ رونیکا جان چطوره؟ چه خبرااا؟ الهی که نی‌نی اومده باشه تو دلت🤲  عزیز ...

مهربان جون دیروز بی بی چک مامان رونیکا مثبت شد😍😍😍😍 الهی قسمت همه شما به زودی🙏🏼😘 نبینم غمت رو عزیزم غم تو رو که میبینم واقعا دلم میگیره مهربان جانم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام من هم ۳ خرداد۳۶ هفته و ۴ روز  سزارین کردم پسرم بدنیا اومد همه چیزیش خوب بود و گفتن یکم سخت ...

متاسفم برای اتفاقی که برات افتاد عزیزم خودت رو‌تقویت کن هر وقت اماده بودی اقدام رو شروع کن تو این تاپیک بودن مامانایی که زایمان طبیعی و سزارین داشتن بعدش دوباره زود باردار شدن و خدا رو شکر مشکلی براشون پیش نیومده و نی نیشون رو هم سالم بغل گرفتن😍🙏🏼

رفتم سنو گفتن اب دورش کمه دیگه بستری شدم .ایشاللخ برام دعا کتید  

عزیزم اومدی سایت از حال خودت خبر بده بهمون. انشاالله که بهتری🙏🏼😘