2777
2789
سلام میشع ادینه را با باران۳۱_صدا کنید

سلام عزیز دلم😍😍😍چطوری گل پسرات خوبن؟ چه خبر؟؟قبل از اینکه ازم بپرسید چه خبر خودم اعلام میکنم از این ماه رفتم اقدام 😁😁😁توکل بخدا 

من علائم مسمومیت رو کم و بیش داشتم ولی نه همش رو دیگه برای همین‌تو پروندم که همون و نوشتن وگرنه تا ا ...

ای جانم. خدا رو شکر. انشالا به سلامتی به دنیا بیاد و تک تک اشکات تبدیل به خنده بشه عزیز دلم. انشالا دیگه هیج وقت همچین داغی نبینی سالم و پایدار باشه. شما هم برای من دعا کن پسر کوچولوی منم برگرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم. خدا رو شکر. انشالا به سلامتی به دنیا بیاد و تک تک اشکات تبدیل به خنده بشه عزیز دلم. انشالا ...

ممنونم عزیزم انشاالله... حال الانتو درک میکنم عزیزم چند ماه اول سخت میگذره ولی اصلا نباید بذاری نا امید شی هیچ کاری سخت نیس برای خدا شککککک نکن پسر کوچولوت برمیگرده به مامانش خیلی زود جاش‌ پر میشه🥰❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام عزیز دلم😍😍😍چطوری گل پسرات خوبن؟ چه خبر؟؟قبل از اینکه ازم بپرسید چه خبر خودم اعلام میکنم از ا ...

خب خدارو شکر خبر اقدامتو شنیدم خوشحال شدم.انشالله زود باردار شی 

😉

موقع سزارین دکتر گفت حفره رحمت کوچیکه یه مقدار لی گفت دلیلی بر مرگ داخل رحمی نمیشه بازم. به نظرم چند ...

یه دوستم اهل کرمانشاه بود.شکم اولش مرگ داخل رحم شد۳۰ هفته.دفعه دوم هم ۳۲ هفته به دنیا اومد.ولی از ۲۸ هفته بستری شده بود.نگو جفتش مسمومیت بارداری بوده که دکتر دفعه اول بهش تذکر نداده که تکرار نشه.دفعه دوم هم بچش رو از دست داد.الان دختر داره.کرمانشاه مثل اینکه دکتر خوب نداشته.چون سر سومی میرفت پیش پاکروش تهران.

😉

یه دوستم اهل کرمانشاه بود.شکم اولش مرگ داخل رحم شد۳۰ هفته.دفعه دوم هم ۳۲ هفته به دنیا اومد.ولی از ۲۸ ...

من واقعا نفهمیدم چرا این اتفاق برام افتاد.. تهرانم راه دوریه نمیشه هفته ای یه بار بلند شی بری و برگردی... احتمالا ivfکرده با پاکروش

من واقعا نفهمیدم چرا این اتفاق برام افتاد.. تهرانم راه دوریه نمیشه هفته ای یه بار بلند شی بری و برگر ...

نه.با امپول و لاغر کردن باردار میشده.

ما که از این شانسا نداریم.من الان ۶ ماه اقدام جدی هستم.ولی نمیشه.حالا میخام وارد سیکل ای وی اف بشم.

😉

@saiare     مهربان جان کجایی دختر؟توروخدا بیا از خودت خبر بده... بعدازاینکه گفتی کیستت نش ...

نیست اصلا 🥺 خدا نکنه مشکلی از بابت کیستش براش پیش‌ اومده باشه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿