2777
2789
عنوان

بیاید ببنید شکایت کنم یا نه مربی بدنسازی و تربیت بدنی داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 31 پست
چن ساله کار میکنی؟؟

واقعا تاپیک رو نمیخونی؟؟ گفتم که جلسه اول و روز اولم بوده

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ماهی 350. ماه اول آموزشی. اون پشت را دمبل و اینا نداشت. فقط جلو ران و پشت ران دستگاه. اسکات بدون ...

وای خدا لعنتشون کنه زدن داغونم کردن ، تازه یه از خدا بی خبری هم اینجا برگشته بهم میگه تو دنبال شر و دیه ای و اسکلی

واقعا تاپیک رو نمیخونی؟؟ گفتم که جلسه اول و روز اولم بوده

چرا خوندم ولی بیشتر فک کردم ک اشتباه نوشتی خودت نگفتی این برنامه برا بار اول نیس این برنامه واس کسیه ک استروئید مصرف داره

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

چرا خوندم ولی بیشتر فک کردم ک اشتباه نوشتی خودت نگفتی این برنامه برا بار اول نیس این برنامه واس کسیه ...

وایییی

چرا خوندم ولی بیشتر فک کردم ک اشتباه نوشتی خودت نگفتی این برنامه برا بار اول نیس این برنامه واس کسیه ...

مچکرم 

بعد باید نصف برنامه ت از آخر سرشانه و بازو باشه.نه کلا پا. همچین چیزی ندیدم

ن اینکه صرفا با سرشونه باش نیس ک متغییره و ما خالی هم میشه ولی ن این تعداد و این تکرار

خب این برنامه یک روزشونه دگ فردا پرس با زیربغله احتمالا و روز بعد چلو بازو پشت بازو و روز بهد سرشونه و کول

خیلی سنگینه ، این به حساب اومده برنامه اولو پا گذاشته ، که اصلا خود این اشتباهه، چه برسه به سنگینیه برنامه ، برنامه ات روز درمیونه ؟؟ من الان 3 ساله باشگاه میرم برنامهمم به این سنگینی نیستا

اسی باید به مربی‌ بگی این سخته واست برنامه‌ت رو عوض کنه

شاید فکر کرده میتونی بزنی

لازم به شکایت و شکایت بازی نیست که

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت♥️ 
نمی‌دونم الان از چند تا آشنا پرسیدم میگن چند نفر دیگه هم تو باشگاهشون کمرشون آسیب دیده

همش به خاطر بی سوادی مربیاست/ منم پسرمو کلاس رزمی ثبت نام کرده بودم. جلسه ی اول اونقد ازش کار کشیده بود همه ی عضلاتش دچار گرفتگی شد و درد داشت. از همون روز از ورزش متنفر شد. دیگه نرفت اون ورزشو

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

من مربی نیستم ولی

برنامه برای کسی که هیچ سابقه تمرینی نداشته باشه سنگینه 

ولی خب شما وقتی نمیتونی یه حرکت رو بزنی باید به مربی بگی تا برات جایگزین کنه

خستگی حین تمرین هم دلایل مختلفی می‌تونه داشته باشه 

و اینکه اگر احساس لرزش توی پا، گرفتگی شدید عضلات پا در حدی که به زور راه بری یا مثلا دستتو بگیری به جایی راه بری، احساس گز گز شدن گاهی 

اینا همه توی هفته اول کاملا طبیعی و نرماله

و اینکه بدون شما اگر بخوای از بدنسازی نتیجه خوب بگیری خیلی وقت ها درد عضلات رو داری حالا نه به شدت هفته ی اول

اگر این ورزش رو دوست نداری یه ورزش دیگه رو امتحان کن

خدایا شکرت ...  
من مربی نیستم ولیبرنامه برای کسی که هیچ سابقه تمرینی نداشته باشه سنگینه ولی خب شما وقتی نمیتونی یه ح ...

برای کسی که سابقه ی ورزش نداره باید از کم شروع کنن و برنامه ی سبک بدن هر روز اضافه کنن. نه که یه باره اونقد کار بکشن که فردا نتونه از جاش پا شه.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را