2777
2789
انشالا خداوند خودش کمکمون کنه.. هیچی فقط یه روز صب بیدار شدم حس کردم تمون نمیخوره عصرش رفتم سونو گفت ...

مهربان مادر جان گلم تسلیت میگم بهت واقعا سخت و دردناک هست که در یک قدمی در آغوش گرفتنش باشی و دست خالی برگردی گلم....

منم هشت ماه پیش ۳۷هفتگی ایست قلبی داشت... شبش تکون میخورد ولی صبح که پا شدم خبری نبود.... واسه منم علت مشخص نشد فقط احتمال غلظت خون در هفته های بالای بارداری داده شد چون غلظت خونم هم در لب مرز بود.... من طبیعی باردار شده بودم و آی وی اف نبودم ولی حکمت خدا اینطور برام رقم زد... سپردم به خودش 

خدایا بی نهایت بار شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربان مادر جان گلم تسلیت میگم بهت واقعا سخت و دردناک هست که در یک قدمی در آغوش گرفتنش باشی و دست خا ...

ممنونم عزیز دلم خدا بهت صبر و آرامش بده. من کل اون مدت  رو انکساپارین و اسپرین مصرف میکردم اماهفته اخر دارومو عوض کرد با هپارین هیچ وقتم نفهمیدم چی شد و 

چرا اینجوری شد فقط من از ترس جفت پایینم حرکتم خیلی کم بود بخصوص روزای اخر... حالام نمیدونم رحم اجاره بگیرم یا باز خودم امتحان کنم. بعضی دکترا میگن بگیر بعضیا میگن رحم خودت

انشالا خداوند خودش کمکمون کنه.. هیچی فقط یه روز صب بیدار شدم حس کردم تمون نمیخوره عصرش رفتم سونو گفت ...

متاسفم برات عزیزم منم همینطور شدم یه روز قلب کوچولوش‌ ایستاد دیگه نزد برام... برای من که به احتمال خیلی زیاد مسمومیت بارداری بود تو پروندم اینطور نوشتن... اصلا ربطی به ای وی اف‌ نداره... گلم انشاالله به زودی جاش برات سبز شه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
ممنونم عزیز دلم خدا بهت صبر و آرامش بده. من کل اون مدت  رو انکساپارین و اسپرین مصرف میکردم اماه ...

شما که تا ماه آخر رحمت تحمل کرده و مشکلی نداشتی، بازهم با رحم خودت امتحان کن، ان شااله که خدا این بار ناامیدت نمیکنه.

شاید مشکل شما هم غلظت خون بوده باشه. چون حرکت نداشتی و هپارین میزدی. من شنیدم که هپارین ضعیفتر از انوکساست.

البته بدون اذن خدا برگی از درخت نمی افته. حتما حکمتی داشته که ما از درک اون عاجزیم.

متاسفم برات عزیزم منم همینطور شدم یه روز قلب کوچولوش‌ ایستاد دیگه نزد برام... برای من که به احت ...

خیلی تلخه.... تلخترین امتحان یه مادر منتظره... انشالا خداوند به بهترین شکل ممکن براتون جبران کنه. ممکنه مسمویت باشه و آزمایش نشون نده؟ برای من که هیچ بحثی از مسمومیت نبود تو بیمارستانم موقع سزارین چیزی نگفتن دیگه نمیدونم اصلا آزمایش گرفتن یا نه

شما که تا ماه آخر رحمت تحمل کرده و مشکلی نداشتی، بازهم با رحم خودت امتحان کن، ان شااله که خدا این با ...

موقع سزارین دکتر گفت حفره رحمت کوچیکه یه مقدار لی گفت دلیلی بر مرگ داخل رحمی نمیشه بازم. به نظرم چند روز زودتر میامد دنیا الان بغلم بود 😭

خیلی تلخه.... تلخترین امتحان یه مادر منتظره... انشالا خداوند به بهترین شکل ممکن براتون جبران کنه. مم ...

من علائم مسمومیت رو کم و بیش داشتم ولی نه همش رو دیگه برای همین‌تو پروندم که همون و نوشتن وگرنه تا اخرین لحظه هم من دفع پروتئین نداشتم... ناامید نباش عزیزم من دخترکم بهم برگشت برام دعا کن ایندفعه سالم و به وقتش بیاد بغلم خیلی دلم هواشو کرده

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿