2777
2789
وای عزیزم خیلی متاسفم واقعا نمیدونم چی بگم ایشالله خدا بهترین هارو برات بخواد .قلبش تشکیل شده بود

من 5هفته رفتم سونو واژینال ساک بارداری داخل رحم بود. گفت 8هفته بیایی برا قلب. اما دیگ 6هفته خونریزی کردم درضمن بتام 230بود دکتر تکرار کرد سه روز بعد خوب رشد نکرده بود، انگار بارداری نرمالی نبود ☹️

اینم از شانس من بعد 9ماه اقدام یه کورسوی امیدی بود برام ک زود خاموش شد 

من 5هفته رفتم سونو واژینال ساک بارداری داخل رحم بود. گفت 8هفته بیایی برا قلب. اما دیگ 6هفته خونریزی ...

عجیبه.درد هم داشتی؟.

چرا نطفه ضعیف بسته شده؟اخه مکمل میخوردی

نمیدونم ادم از کارای خدا سردرنمیاره.

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجیبه.درد هم داشتی؟. چرا نطفه ضعیف بسته شده؟اخه مکمل میخوردی نمیدونم ادم از کارای خدا سردرنمیاره.

درد زیاد نداشتم ولی موقع خونریزی بافت هم ازم خارج شد 

حس میکنم اسپرم همسرم ضعیف بوده لابد. بهرحال کارم دراومد دوباره باید پیگیری کنم 

سلام دوستای گلم چطورین؟ خوبین؟ خوشین؟ چه خبراا؟ مامانای باردار الهی که حال خودتون و تو دلیتون عالی باشه و ما اقدامی ها رو هم دعا کنید🙏💐 سپیده جون بیا گلم ی خبر از خودت بده الهی که دلت شاد شده باشه🤲 مریم جانم چند سیکلی؟ انشاالله که این ماه مامان گلی شده باشی😍🤲

مامان پسری های قشنگم تو چه خبر؟ انشاالله که مامان شدی عزیزم😍🤲

بقیه اقدامی های گل بیاید ی خبر از خودتون بدید انشاالله که همگی دلتون شاد شده باشه به حق شش ماه کربلا 🤲 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
من 5هفته رفتم سونو واژینال ساک بارداری داخل رحم بود. گفت 8هفته بیایی برا قلب. اما دیگ 6هفته خونریزی ...

سلام عزیزم؛متاسفم. برا منم بعد دکولمان اولی، دومی رو همینطور شد. نگران نباش.ولی خداروشکر اذیت نشدی. من بیشتر از هشت هفته بودم، سقطش خیلی سخت بود.برا همین بعد هفت ماه دخترم رو باردار شدم ایشالا شماهم بعد از این قلبش تشکیل میشه جانم. امیدت رو از دست نده

سلام دوستای گلم چطورین؟ خوبین؟ خوشین؟ چه خبراا؟ مامانای باردار الهی که حال خودتون و تو دلیتون عالی ب ...

سلام مهربان جانم خوبی عزیزم؟دختر کجا میری بیخبر؟نمیگی نگرانت میشیم؟چقدر خوبه که هراز چندگاهی میری شهرستان و به دور از استرسها و نگرانیهای فضای مجازی هستی و مهمتراینکه میتونی سرنزنی به فضای مجازی.... واقعا قدرت میخواد...

گلم من که خبری نیست فعلا... اواسط سیکلم تا ببینیم خدا چی میخواد سپردم به خودش هرچی صلاحمه همون بشه 

الهی که از شهرستان برامون کنجد سوغات آورده باشی تودلت🤲🤲🤲😍😍😍😍😍

خدایا بی نهایت بار شکرت...
سلام مهربان جانم خوبی عزیزم؟دختر کجا میری بیخبر؟نمیگی نگرانت میشیم؟چقدر خوبه که هراز چندگاهی میری شه ...

فدای تو معدن انرژی من.. دیگه یهویی شد.. نمیونی چقدر دلن تنگ شده بود..گفتیم واسه عید فطر شهرستات باشیم و قصد ده روز کردیم که دیر شد..ولا حقیقتش خیلی سخت بود بدون انترنت☺️ ولی خب گذر کردم دیگه.. انشاالله این ماه بیشترمون مامان گلی میشیم به حق موسی‌بن جعفر ع... منم که ی مهمون ناخوانده دارم تو دلم😉 ی کیست ۵ سانتی🤣 الهی که خدای مهربون دل همون شاد کنه و تا تابستون ما اقدامیا به شرط نطفه ی سالم و صالح باردار بشیم🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
چی سخت بود عزیزم؟ 

تو واتساپ شماره است به جای اسم،به نظرم خیلی سخت بود🤣🤣

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
چی سخت بود عزیزم؟ 

شما چرا عضو تلگرام نمیشی عزیزم؟؟

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
سلام مصی مهربونم جفتمون خوبیم خدا رو هزار مرتبه شکر🙏🏼 ارتا جون خوبه خودت خوبی؟؟؟ گلم هفته پیش یه ج ...

خداروشکر هستی جون.....پس حسم درست بود میگفتم دختر...🥰🥰🥰