2777
2789
سلام عزیزم . حالت خوبه ؟ تو دلی خوبه ؟  جنسیتش مشخص شد ؟

سلام مصی مهربونم جفتمون خوبیم خدا رو هزار مرتبه شکر🙏🏼 ارتا جون خوبه خودت خوبی؟؟؟ گلم هفته پیش یه جا بیرون رفتم  بدون نسخه سونوم کرد نگران حال نی نی‌بودم گفتم ازش خبر بگیرم همونجا هم گفت به احتمال ۸۰٪ دختره😍😍🙏🏼🙏🏼 دخترم برگشت الهی شکر برگشت که ایندفعه سالم بیاد بغلم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام مصی مهربونم جفتمون خوبیم خدا رو هزار مرتبه شکر🙏🏼 ارتا جون خوبه خودت خوبی؟؟؟ گلم هفته پیش یه ج ...

الهی صد هزار مرتبه شکر عزیزم .

آرتا هم خوبه خدارو شکر خیلی شیطووون شده این روزا رو برات میخوام مامان جووون 😍😍🙏🙏

وای چقدر خوب هستی جان 🥺🥺😍😍

انشاله سالیان سال قلبش براتون بتپه دخملی ناز 

بموقع و سلامت بیاد بغلت گلم ❤❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مصی مهربونم جفتمون خوبیم خدا رو هزار مرتبه شکر🙏🏼 ارتا جون خوبه خودت خوبی؟؟؟ گلم هفته پیش یه ج ...

به سلامتی عزیز دلم انشالله سلامت میاد بغلت خوشحال شدم برات ❤️❤️❤️❤️

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
الهی صد هزار مرتبه شکر عزیزم . آرتا هم خوبه خدارو شکر خیلی شیطووون شده این روزا رو برات میخوام ماما ...

ممنونم مصی جون دعا کن برام منم شیطنتای بچمو ببینم😍❤️

به سلامتی عزیز دلم انشالله سلامت میاد بغلت خوشحال شدم برات ❤️❤️❤️❤️

ممنونم سپیده جون این روزا رو از ته دلم برات از خدا میخوام🙏🏼🙏🏼🙏🏼 روزای خوب تو هم نزدیکه فدات شم😘

هستی جانم قربونت برم من الهی که گل دخترت سالم و صالح باعمرطولانی بیاد بغلت خداروشکر 

خداروشکر

خداروشکر🤲🤲🤲🤲

خدایا بی نهایت بار شکرت...
هستی جانم قربونت برم من الهی که گل دخترت سالم و صالح باعمرطولانی بیاد بغلت خداروشکر  خداروشکر ...

ممنونم عزیزم انشاالله😍🙏🏼 امیدوارم تو هم زودی دوباره مامان شی این روزای خوبم نصیبت شه گلم فدات بشم❤️ برای منم دعا کنین

دوستان گلم دیروزم رفتم سونو گفت چیزی تو رحم نیس احتمالا دفع شده 😔  آخه من یه هفته بود خونریزی ...

وای عزیزم خیلی متاسفم واقعا نمیدونم چی بگم ایشالله خدا بهترین هارو برات بخواد .قلبش تشکیل شده بود

دوستان گلم دیروزم رفتم سونو گفت چیزی تو رحم نیس احتمالا دفع شده 😔  آخه من یه هفته بود خونریزی ...

شبنم جان خیلی سخته گلم زبونم قاصره از حرف زدن... از خدا برات بهترینهارو میخوام الهی که بزودی خدا بهت فرزند سالم و صالح عطاکنه باعمرطولانی

خدایا بی نهایت بار شکرت...