2777
2789
سلام ،منم یه مامانم که فرشته کوچولوم آسمونی شد ،دقیقا سه ماه و یک روزه زایمان کردم 

الهی خدا به دل شکستت صبر و آرامش بده و یه نی نی ناز بزاره تو بغلت 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هستی جان چکار کردی فشارت نرمال شد

اره عزیزم شکر خدا خوبم خود به خود با گذشت زمان فشارم کمی رفت بالا و نرمال شد دکتر از اولم بهم گفته بود افت فشار اوایل بارداری نرماله . تو چه میکنی گلم؟؟؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
از کاربر nafasam خبر دارین،؟

مریم جون خوبی....

چرا عضو گروه تلگرام نمیشی؟؟؟؟

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
تلگرام ندارم عشقم. برنامشو ندارم.واتساپ هستم خدمتتون☺️ اونجا هستی دیگه؟

اااااا حیف شد.....😕

نه نیستم واتساپ عزیزم،خیلی سخت بود اونجوری،اومدم بیرون...🤣

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
@saiare   مهربان جان کجایی گلم خیلی وقته خبری ازت نیست انشالله که خوش خبر باشی

مهربان جون یه هفته ده روز پیش رفته شهرستان مسافرت همین روزاست برگرده اونجا نت نداره عزیزم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
مهربان جون یه هفته ده روز پیش رفته شهرستان مسافرت همین روزاست برگرده اونجا نت نداره عزیزم

سلام عزیزم . حالت خوبه ؟ تو دلی خوبه ؟ 

جنسیتش مشخص شد ؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲