2777
2789
چشم عزیزم. امشب مخصوص برات دعا میکنم، ایشالا چشم و دلت روشن شه

خیلی گلی عزیزم..الهی دنیا دنیا برکت و آرامش و خوشی سهم زندگیت باشه🤲🌷

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
ممنون عزیزم.انشالله خودتم همینطور.حدیث کسا رو شروع کردم روزی میخونم.دعای مجرب دیگه چی هس برای حاجت ر ...

عزیزم نادعلی...ذکر روزی ۱۰۰۰ بار یاعلی اصغر ادرکنی..صلوات..چله سوره مریم.. یس..زیارت عاشورا و توسل.. 

الهی به حق کریمه اهل‌بیت امام حسن مجتبی ع دامنت سبز و دلت غرق شادی میشه🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم، میگن دعای باردار و شیرده زود مستجاب میشه. امشبم مخصوص برا شما دعا کردم،(البته تو پس زمینه برا ...

وااای ی دنیا ممنون...بغضم گرفت🥺 الهی که خدای سبز و مهربون ۱۰۰۰ برابرش تو زندگیت بهت بده🤲⚘⚘⚘ 

مهربان.من حدیث کسا و یس رو شروع کردم. مهربان برای تو سپیده هم خیلی دعا کردم.برای اقدامیهای گروه خودمون دعا کردم.انشالله به حق این شبای عزیز دامن همه منتظرها سبز بشه.انشالله خدا ناامیدمون نکنه.

من ۷ ماهگی از دست دادم.۹ ماه گذشت ‌.خدایا دیگه تحمل ندارم.خدایا علتش چیه .خدایا اگه تقاص گناهی رو پس دادم دیگه کافیه.از این بیشتر منتظرم نزار.خدایا بهممون رحم ککککنننن

توی دو قدمی از دستش دادم که الان انقدر انتظار ....

برای حاجت روایی همتون .برای سلامتی همتون ب.برای حامله شدن همه اقدامیها.۵ تا صلوات بفرستین

😉

مهربان.من حدیث کسا و یس رو شروع کردم. مهربان برای تو سپیده هم خیلی دعا کردم.برای اقدامیهای گروه خودم ...

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷

فدات شم مریم جان..ممنون که به یادمون هستی.

باور کن روزی نیست که دعاتون نکنم..خصوصا دوستانی که موعدشون نزدیک..مریم قشنگم یک هفته داری تا موعد بیا و به چیزی فکر نکن...میدونم سخته ولی سعیت رو بکن..عزیز دلم انشاالله به حق فرق شکافته علی ع و کریمه اهل بیت امام حسن مجتبی ع اینبار دامنت سبز میشه و این انتظار تموم میشه..

خدایا تو رو به چهارده معصوم قسم.. تو رو به قرآن و یگانگی خودت قسم میدم دل تمام دوستای دل شکستم شاد و دامنشون سبز کن خصوصا دوستانی که موعدشون نزدیک.. آمین آمین آمین یا رب العالمین 🤲

برا منم همین بود، بعدی رو انوکسا میزدم

شمام فاکتورهای ایمنی انعقادیتون مشکلی نداشت مثل من؟برای من فقط پی تی تی خونم لب مرز بود.. دکتر گفت بارداری بعدیت فقط آسپرین بخور...

خدایا بی نهایت بار شکرت...
شمام فاکتورهای ایمنی انعقادیتون مشکلی نداشت مثل من؟برای من فقط پی تی تی خونم لب مرز بود.. دکتر گفت ب ...

منم رفتم ان تی گفت همون روزی دو تا آسپرینت رو ادامه بده انوکسا نداد بهم. فشار شریان رحمیم خوبه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
شمام فاکتورهای ایمنی انعقادیتون مشکلی نداشت مثل من؟برای من فقط پی تی تی خونم لب مرز بود.. دکتر گفت ب ...

بله، من هم مشکل خاصی نداشتم. آز ژنتیک دادم دکترم گفت یک در میلیون ممکنه مشکل پیش بیاد.

آسپرین میخوردم، زیرجلدی هم زدم ولی باز اورژانسی سز شدم، قبلش هم بستری شدم تحت مراقبت بودم.چون باز حرکات نی نی کم شد،مایع هم کم میشد. شریانمم مرز بود، بالاخره نفهمیدم چمه

بله، من هم مشکل خاصی نداشتم. آز ژنتیک دادم دکترم گفت یک در میلیون ممکنه مشکل پیش بیاد. آسپرین میخور ...

خداروشکر که الآن نی نی جون سالم بعلته الهی که عمرش 120ساله باشه و عاقبتش خیر الهی که بزودی خدا خواهر برادر بهش بده گلم

خداروشکر که الآن نی نی جون سالم بعلته الهی که عمرش 120ساله باشه و عاقبتش خیر الهی که بزودی خدا خواهر ...

ممنون عزیزم. ایشالا جای نی نی شما و مامانای دیگه به زودی پر شه.

ولی مدام استرس دارم،خیلی بهش وابسته شدم، برا هر چیز دلشوره میگیرم،نمیشه از روزام لذت ببرم😔دعا کنید

ممنون عزیزم. ایشالا جای نی نی شما و مامانای دیگه به زودی پر شه. ولی مدام استرس دارم،خیلی بهش وابسته ...

عزیز دلم... این خاصیت مادر بودنه... یک مثل قدیمی هست که میگه گرگ بیابون بشی ولی مادر نشی... مادر از لحظه ای که میفهمه بارداره تا آخر عمرش مدام نگران بچشه... بابزرگتر شدن بچش نگرانیشم بیشتر میشه... بیشترین وابستگی عالم وابستگی مادر و فرزنده و این طبیعیه... فقط بسپر به خدای مهربون