2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان قطعا بچه داری.هنوزم بین ما هستی.جالبه.😘

😊 بله خدارو شکر 

آخه هم دردیم، دلم میخواد اگر کمکی ازم بر میاد بکنم؛ خودم اون موقع با کسی که هم دردم بود و این روزها رو پشت سر گذاشته بود صحبت میکردم، انگیزه میگرفتم

😊 بله خدارو شکر  آخه هم دردیم، دلم میخواد اگر کمکی ازم بر میاد بکنم؛ خودم اون موقع با کسی که ...

کاش با اومدن بچه جدید فراموش کنیم.کاش خدا برامون جبران کنه.کاش حال دلمون خوب بشه.

😉

سلام دوستای خوبم، یه پیشنهاد دارم بیاین  هربار اسم یکی رو به ترتیب مشخص کنیم  وموقع افطار ...

سلام عزیزم. طاعات قبول

منم موافقم.. لطفا برای منم خیلی دعا کن 🙏🙏🌷

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
من یه هفته بعد موعدمه.برام خیلی دعا کنید.

الهی به حق فرق شکافته علی ع حاجت روا میشی و دلت غرق شادی 🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
😊 بله خدارو شکر  آخه هم دردیم، دلم میخواد اگر کمکی ازم بر میاد بکنم؛ خودم اون موقع با کسی که ...

خدا رو شکر..الهی که تنش سالم و لبش خندون باشه و سالیان سال با شادی و آرامش روزگار سپری کنید 🤲 خیلی دعامون کن عزیزم خیلی🙏

بله مشهدیم .باور کن اولین نفروآخرین نفر شماروخیلی یادم بود.به خاطرمهربانیت وآرامشی که به دیگران میدی ...

عزیز دلم خوبی؟ چه خبراا؟ به سلامتی زایمان کردی؟

ان تی رفتی؟ وای هستی برامون دعا کن پریود نشیم

اره عزیزم خدا رو هزار مرتبه شکر همه چی خوب و عالیه😍🙏🏼 ولی جنسیت نگفت منم نپرسیدم اصلا

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
الهی به حق فرق شکافته علی ع حاجت روا میشی و دلت غرق شادی 🤲

ممنون عزیزم.انشالله خودتم همینطور.حدیث کسا رو شروع کردم روزی میخونم.دعای مجرب دیگه چی هس برای حاجت روایی؟

😉

چشم عزیزم. امشب مخصوص برات دعا میکنم، ایشالا چشم و دلت روشن شه

عزیزم، میگن دعای باردار و شیرده زود مستجاب میشه. امشبم مخصوص برا شما دعا کردم،(البته تو پس زمینه برا همه خواستم) ایشالا سال دیگه ماه رمضون بچه شیر یدی