2777
2789
یلدا عزیز شما همونی ک ای وی اف کردی متاسفانه جواب نگرفتی؟؟؟؟الان حالت چطوره دوباره رفتی انتقال یا ن

سلام عزیزم.متاسفانه شهریور بار دوم انتقال دادم که نشد.

دکترم تا عید بهم استراحت داد.چون از لحاظ روحی به هم ریخته بودم.

حالا قراره ماه بعد دوباره پیگیر بشم.

خدا نینیتون رو صحیح و سالم به آغوش گرمتون برسونه.

برای ما هم دعا کنین.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.متاسفانه شهریور بار دوم انتقال دادم که نشد. دکترم تا عید بهم استراحت داد.چون از لحاظ روح ...

انشاالله که ایندفعه انتقالت مثبت میشه عزیزم بیشتر بیا گروه تلگرام😍

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیز دلم خوبی؟ چه خبراا؟ به سلامتی زایمان کردی؟

سلام مهربان جان .چندروزی میشه که زایمان کردم .ازخدا خواستم ومیخوام که این روزها روتجربه کنند.

روز زایمان موقع دردها وحتی تولد بچه برای تک تک تون دعای خیر کردم.حتی برای باران که دریک کشوردیگه زندگی میکنه.

ازته دلم دعا کردم عزیزم.ان شاء الله که هرچه زودتر خبرای خوب وخوش بدین.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
سلام مهربان جان .چندروزی میشه که زایمان کردم .ازخدا خواستم ومیخوام که این روزها روتجربه کنند. روز ز ...

ای جوووونم قدم نو رسیده مبارک عزیز دلم انشاالله همیشه سالم زیر سایه مادر پدر باشه نی نی😍😍😍🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️

سلام مهربان جان .چندروزی میشه که زایمان کردم .ازخدا خواستم ومیخوام که این روزها روتجربه کنند. روز ز ...

شباهنگ جون، تولدت فرزند عزیزت به سلامتی و مبارکی باشه. نمیدونم اسمش رو چی گذاشتی، ان شااله که ۱۲۰ سال، شاد و سلامت در کنار هم زندگی کنید.

ممنون که به یادم بودی و برام دعا کردی ❤

این روزهای سخت محتاجم به دعای شما🙏

شباهنگ جون، تولدت فرزند عزیزت به سلامتی و مبارکی باشه. نمیدونم اسمش رو چی گذاشتی، ان شااله که ۱۲۰ سا ...

باران جون دلمون برات تنگ شده❤️

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 🧿🧿🧿🧿

الهی شکر الهی شکر الهی شکر🤲😍😍

تبریک میگم قشنگم ⚘⚘⚘چقدر خوشحال شدم 😍 الهی به حق این ماه مبارک تنش سالم و لبش خندون باشه🤲 الهی زندگیش لبریز باشه از لبخند و نگاه مهربون خدا🤲..الهی عاقبتش بخیر باشه و ۱۲۰ سال با شادی و آرامش و سلامتی در کنار هم روزای قشنگی رو سپری کنید و با هم کلی خاطره های خوشششگل بسازید🤲

شکراً لِلّه شکراً لِلّه شکراً لِلّه😍🤲🤲 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
بله عزیزم 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 🧿🧿

الهی شکر عزیزم😍.. الهی که سال های سال با سلامتی و آرامش کنار هم باشید و نگاه سبز خدا چتر بالای زندگیتون باشه🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
@sfa2020   سپیده جون بیا از خودت خبر بده عزیزم موعدت شده یا مونده هنوز؟؟؟

سلام فدات شم ۲۵ سیکلم ولی اقدامم منظم نبودو سه بار پراکنده امیدی ندارم یکم اعصابمم ناراحته دستم بی حس میشه و بیقرارمو تپش قلب دارم میخوام برم دکتر اعصاب اصن شاید یه مدت مجبورشم دارو بخورم

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
شباهنگ جون، تولدت فرزند عزیزت به سلامتی و مبارکی باشه. نمیدونم اسمش رو چی گذاشتی، ان شااله که ۱۲۰ سا ...

ممنون برای دعات گلم.الهی بایکی دوتا دخترپسرکوچولوت توکشورغریب زندگیت شیرین تر بشه.وبه زودی مامان بشی.

اسم پسر قبلیمو روی این بچه ام گذاشتم.مهدیار

چون دخترم وهمسرم این طورخوشحال تر میشدن.من هم قبول کردم.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

دوستای گلم ممنون از دعاهای خیرتون که همیشه محتاج به اون هستم همچنین برای بچه ام.

وظیفه ام می دونستم که موقع زایمان ازخدا برای دوستام  طلب دعای خیرکنم.که امیدوارم خداقبول کنه .

روز زایمان بیشترفهمیدم که یکی حواسش بهم هست .پس حتما خدای مهربون حواسش به دل شکسته ی شما دوستای گلم هست.میگن خونه ی  خدا توی دل  شکسته ست. کسی که خالق آسمان وزمین ومن وشماست.❤

عزیزم قدم نو رسیده مبارک 

زیر سایه خدا و پدر و مادر بزرگ بشه 😍😍😍

انشالله سالیان سال کنار هم سلامت و شاد و خوشبخت باشید 🙏🙏❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲