2777
2789
من هفته پیش نی نی مو از دست دادم تو هفته ۳۸ بارداری تو شکمم مرد دیدم دیگه تکون نمیخوره رفتم دکتر نوا ...

متاسفم گلم.. قلبم به درد میاد وقتی مامانی به این تاپیک اضافه میشه.. ولی چه کنیم که تقدیرِ.. غمت تازست و حال و روزِ اولای ما رو تداعی میکنه.. با تمام وجود درکت میکنم و از خدای خوبی ها برات آرزوی سلامتی و آرامش دارم🤲 الهی که خیلی خیلی زود خدای مهربون برات جبران کنه و این روزا برات کمرنگ شن🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
میخاید یه گروه تو واتساپ بزنیم ..با تلگرام .اگر موافقید بگید .چون عضوای جدیدمون الان حال و روزشون دا ...

من تلگرام دارم ولی واتساپ نه. اگه تو تلگرام گروه داشتین به منم بگو.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها ب نطرتون باردارم‌؟ ۱۶قرار شد بشم عقب افتاد

عزیزم اگه اقدام داشتی و پریودت منظمِ چرا که نه😍

انشاالله که مامان شدی قشنگم🤲😍

عزیزم اگه اقدام داشتی و پریودت منظمِ چرا که نه😍 انشاالله که مامان شدی قشنگم🤲😍

دوره م شد ۳۳روزع بده

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

سلام دوستای خووبم ..فداتون .بیاین گروه تلگرام ..هستی جون گروه تشکیل داده .اونجا راحت تر میتونیم کنار هم باشیم .فداتون

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 
@dew       @mahin33       @nasringodarzi    ...

سلام عزیزم چطوری؟ نی نی خوبه؟

گلم کپی کردم ولی نمیاره