2777
2789
من هفته پیش نی نی مو از دست دادم تو هفته ۳۸ بارداری تو شکمم مرد دیدم دیگه تکون نمیخوره رفتم دکتر نوا ...

متاسفم برات عزیزم میفهمم چی میکشی منم دختر نازم تو ۳۰ هفتگی تو شکمم پر کشید

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
من هفته پیش نی نی مو از دست دادم تو هفته ۳۸ بارداری تو شکمم مرد دیدم دیگه تکون نمیخوره رفتم دکتر نوا ...

سلام عزیزم خوبی .منم مثل خودت تو سی هشت هفتگی پسرم رفت ..الان خداروشکر باردارم ..دوست داشتی باهام درد و دل کنی من در خدمتم ..فقط خودمون میتونیم همو درک کنیم ..این شماره ام 09135085605 ..تو واتساپ یا تلگرام .اینجا یکم اومدن سخت برام اونجا راحت تر میتونیم حرف بزنیم .

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخاید یه گروه تو واتساپ بزنیم ..با تلگرام .اگر موافقید بگید .چون عضوای جدیدمون الان حال و روزشون داغون و روزلی سختی دارن .اونجا بهتر میتونیم کنار هم باشیم .حرف زدن راحت تره 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 
چقدرسختییییی کشیدی عزیزم کاملا درکت میکنم.لعنت به این بیماری 😑که ازنوع بدخیمش بود.مرکز مغزبود. پسر ...

فداتشم اره کاملا مثل پسر من کاملا درسته حرفت.اره انشالله نی نی توراهیتو خدابرات نگه داره سالم وسلامت بیاد برای منم دعاکن🖤🖤🖤

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
عزیز دلم داغ منم تازس.بیا قوی باشیم.من خودم از درون داغونم ولی دوس دارم بهت انرژی مثبت بدم چون هم در ...

فداتشم خدا جاشو برات سبزکنه.اره کاملا درسته.جر قوی بودن چاره نداریم دل نهادم به صبوری که ندارم جز این چاره

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
مریم جان عزیزم حال این روزاتو درک میکنم ولی به خدا اعتماد کن شک نکن بهترینا رو برات یه کنار گذا ...

امیدم به خودشه.هرچند الان مدتیه لبم به ذکر باز نمیشه ولی سعی میکنم برگردم به روال قبل

خدایا شکرت

مهین جان زبونم قاصر میشه وقتی مامان جدید بهمون اضافه میشه.ولی منم مرداد ماه دخترمو توی سی هفتگی از دست دادم.مرگ داخل رحم.نمیدونم واقعا چجوریه.من اون لحظه با اینجور تایپیک ها اشنا نبودم.فک میکردم فقط منم این بلا سرم اومده.میگفتم مگه زمان قدیمه که بچه از بین بره.بعد که با هم گروهها اشنا شدم دیدم خواست خدا بوده که یک عده مثل ما رو گلچین کرده تا با قلبهای خسته و شکسته کنار هم باشیم.انگار دیگه دنیامون عوض شده.من با سختی حامله شده بودم.کلی دهنم سرویس بود بخدا.خدا داد و گرفت .نمیدونم حکمت چی بود.از روز اول پریودم پیاده روی رو شروع کردم.دکتر هارو رفتم و بازم این هفته میرم.تلاشمو جدی کنم.باید پیگیر باشیم.گاهی خسته میشم و نفس کم میارم.واقعا چرا اون لحظه که دیگه فک میکردیم به زودی فارق میشیم از دست دادیم.بین این همه مشغله زندگی واقعا داره وقتم بدون بچه تلف میشه.به اینه نگاه میکردم.خیلی از موهام سفید شد سر این قضیه.بماند چه اعصابی خورد شد و چه قلبی شکسته شد و چه دلی پیر شد.من دیگه آدم سابق نیستم.با هر پریود هزار بار میشکنم.فقط خدا محبتشو نصیب همتون کنه .من و دوستام هم داخل این دایره وسعت خدا باشیم.چشمام اشک شد😪

😉

آخی عزیزم ایشالله خدا بهت صبر و ارامش بده و جاشو زود برات پر کنه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
سلام عزیزم خوبی .منم مثل خودت تو سی هشت هفتگی پسرم رفت ..الان خداروشکر باردارم ..دوست داشتی باهام در ...

شما مال یزدی؟

آرزوی قلبی من اینه که دیگه خدا هیچ کس رو با بچش امتحان نکنه و ما آخرین مادرای داغدیده باشیم. اما وقتی بعد مدتی میام اینجا میبینم چند نفر جدید اضافه شدن😔😔😔

عزیزم چی باعث شد از دست بدی؟و اینکه چند سالته؟و اینکه هفته های بالا از دست دادن چقد راحت شده.از سقط میترسیدم.اصلا فک نمیکردم هفته های بالا هم از دست میره.خدایا این چه تقدیری بود توی سرنوشت ما.کاش خودم اونموقع توی شکم مامانم میمردم که به اینجا نمیرسیدم

😉