2777
2789
18هغته چی گفتن ک رفتی پیش مرصوصی 

برای غربالگری دوم که رفتم سونو،گفتن یه کیست توی سرش هست،اسمشو دقیقا نمیدونم،که میگفتم تا شیش ماه رفع میشه برای منم رفع شد،کاملا از بین رفت،با کم تحرکی که داشت،همون مچاله بودنش برای همین میخواستم امنیو سنتز کنن برام که دکتر خودم گفت برو پیش دکتر مرصوصی مشاوره بشو

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
نمیدونم خیلی کارت اشتباه بود اومدی اینجا اینطور نوشتی نمیگی یکی شاید بارداره و تحت نظر فلان دکت ...

عزیزم اولا برخورد شما هم اشتباهِ،من با دکتر مرصوصی که  مشکلی ندارم،اتفاقی که برام افتاده رو تعریف کردم،ولی شما باید خودت فکر کنی که برای هر دکتری از بهترینش بالاخره هم راضی هست هم ناراضی،اینا از مریخ نیومدن که پس ممکن اشتباه کنن،و به جرات میگم که این خانم دکتر برای من اشتباه کرد،حالا به قول خود شما از همه جا میان پیش این خانم دکتر،پس خیلی هم راضی داره،و اینکه مگه اینجا کسی تعیین میکنه که کی چی بگه، قرار اینجا با هم درد و دل کنینم،اتفاقای که برامون افتادرو تعریف کنینم،که شاید تجربه ای برای یکی بشه،یکی بشنوه اطلاعاتش بالا بره،فکر می‌کنم قرار راجب همین چیزا حرف بزنیم،نه اینکه فقط بیایم اعلام کنیم که منم بچه از دست دادم،همین،قرار تجربه هامونو بهم بگیم،کما اینکه،خدای بالا سرم شاهد فقط فقط قصد منم از تعریف کردن این موضوع این بود که شاید اتفاق من برای یکی تجربه بشه فقط همین، من قصدم استرس دادن به شما که نبود عزیزم، حواسم نبود که شما تحت نظر ایشون هستی،الان که گفتی یادم اومد،بعد این که شما اگه به دکترت ایمان داری که دیگه نیاید استرس بگیری....

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان ستیای عزیز شاید الان فکر کنی دروغ میگم ولی خدا خودش شاهده همین یه ساعت پیش اسم تو رو سر نماز ا ...

مرسی از این که دعام کردی و یادم بودی عزیزم،انشاله که شما هم انقدر بارداری خوبی داشته باشی،که یک لحظه به حرفای من فکر نکنی،و به سلامتی زایمان کنی...ولی شما که بارداری به این راحتی دل نشکن عزیزم....من که برات بهترینو آرزو میکنم،انشاله با همین خانم دکتر به بهترین نتیجه برسی،و ببخشید اگر ارامشتونو بهم زدن...

ولی گلم همانطور که گفتم شما نمیتونی تعیین کنی که،من چی بگم اینجا،گفتم اینجا قرار راجب همین اتفاق حرف زده بشه، نیازی نمیبینم به دوستمون خصوصی پیام بدم...سوالاتشو همینجا جواب میدم 

درسته عزیزم موندنی نبودن اینا، نمیدونم شاید دکترا این دست و اون دست کردن چون می‌دونستن نمیمونه، حالا ...

اره قربونت برم،شما درست میگی،احتمالا همینطوره....

انشاله عزیزم،برای شما بهترین هارو از خدا متعال میخوام🥰

خب شما میدیدی دکتره داره گیج میزنه هیچی حالیش نیست یه دکتر دیگه هم میرفتی همزمان

دکتر حنطوش زاده و دکتر مرصوصی و دکتر پیری سه تای اول پریناتولوژیست تهران هستن،همون موقع خواستم برم،دکتر حنطوش زاده وقت نداد هر چی التماس کردم،بعدم که فهمیدم نه خودشن سونو میکننن،هم اینکه میگفتن انقدر شلوغ خودش همه رو نمبینه،دکتر پیری هم نمیشناختم،که اخر سر اشنا شدم،که رفتم....

من میگم بعد اینکه من گفتم میرم پیش ایشون چرا این حرفا رو میزنی من بودم به هیچ عنوان نمیگفت ...

منم میگم یادم نبود که شما میری پیش ایشون،نیتم چیز دیگه بود،فقط گفتن تجربه....

در صورتی که اگر یادم بود،بعید نیست دوست داشتم بگم بهت که آگاهت کنم فقط همین،آزار ندارم که بخوام شمارو اذیت کنم..

من میگم بعد اینکه من گفتم میرم پیش ایشون چرا این حرفا رو میزنی من بودم به هیچ عنوان نمیگفت ...

نه عزیزم چرا شما بری،شما بارداری انرژی مثبت اینجایی،به قول شما منم که انرژی منفی میدم،بازم عذرخواهی میکنم اگر بهت استرس دادم،سعی کن خودتو آروم کنی چون برای شما اصلا استرس الان خوب نیست،به اون همه کسای که راضی هستن از این خانم دکتر و شکم چندمشونم رفتن اونجا فکر کن عزیزم،سعی کن اتفاق منو فراموش کنی،از همه کسایی هم که با حرفای من ناراحت شدن معذرت میخوام عزیزان...

انشااله دل همتون خوش باشه و به زودی همه مامان بشین،حلالم کنید

شمام بچتون از دست دادین؟ سزارینی بودین؟ چند وقت بعدش اجازه اقدام داشتین؟

گلم من پیش پریناتولوژیست رفتم گفت بعداز سه ماه میتونی اقدام کنی چ سزارین چ طبیعی... ولی اکثر پزشکها نظرشون حداقل شش ماهه برای حصول اطمینان بیشتر و سلامتی مادر

خدایا بی نهایت بار شکرت...
بارداریم ناخواسته بودشوهرم بچه دوست داشت آزمایش واینوراونورهمه چه سالمه هفته ۴۱دردم گرفت و راهی بیما ...

سلام عزیزدلم خیلی ناراحت شدم بابت اتفاقی که برات افتاده انشالله ب زودی جواب آزمایشات بیاد و معلوم بشه که اون فقط یک اتفاق بوده و دیگه اصلا تکرار نمیشه مایک گروه واتساپ داریم مخصوص مامانای فرشته ها... اگه خ‌استی درخواست دوستی بده تا ادت کنم

اسم بیماری فرشتتون احتمالاhlh نبوده؟ اخه یکی ازبچه های گروه بچش این بیماری رو داشته و تبش پایین نمیومده

خدایا بی نهایت بار شکرت...
دکتر منم گفته ۶ ماه امروز چهار روزه فرشتمو ندارم😔 طاقت ندارم تورو خدا دعام کن

خدایااا😔 خیلی متاسفم عزیزم.. میدونم الان چه حالی داری.. عزیزم خدا بهت صبر و آرامش بده.. ما همه اینجا با هم همدردیم و همگی حالت میفهمیم.. انشاالله به حق شش ماه کربلا خدای مهربون خیلی زود به بهترین شکل ممکن برات جبران کنه🤲 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام عزیزدلم خیلی ناراحت شدم بابت اتفاقی که برات افتاده انشالله ب زودی جواب آزمایشات بیاد و معلوم بش ...

میشه منو اضافه کنید بلکه یکم سرگرم شم بلکه یکم آرومم کنید داغ من خیلی تازه است

مامان پسری‌ها نمیدونم چرا نمیتونم پستت ریپلای کنم😞

فدای تو عزیز دلم.. سیرت خودت پاک و مهربون نازنینم.. ی دنیا ممنون بابت دعای قشنگت جانا ⚘⚘⚘ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
والا خودمونم نمیدونیم دنیا اومد حالش خوب بود همه چی عادی و سالم، حدودا چهارساعت بعد دنیا اومدن بعد ...

الهی عزیزم چقدر دردناک😔 گلم عزاداریات داشته باش.. گریه کن ولی ناامید نباش.. انشاالله خدای سبز و مهربون خیلی به تو همسرت آرامش و صبر بده و خیلی زوووود براتون جبران کنه🤲