نه فدات شم اصلا سوراخ نبود،حتی تست پارگی هم دادم که خیالم راحت شه که منفی بود،خود بچه هم هیچ مشکلی نداشت به غیر رشدش...
نمی دونم والا،من بیشتر از این که هر دفع میرفتم یه چیزی میگفت اذیت شدم،صد دفع منو کشت،یه دفع گفت کلیه،یه دفع گفت دماغش یه دفع گفت احتمالا یه نوع اختلال حرکتی عصبی داره،اون موقع که مچاله بود بچه عزیزم حالا نگو اب نداشته،جا نداشته که بخواد دستو پاشو باز کنه،😭بعد میگفت تکون میخوره بعد میگفتم بله زیاد،میگفت نه پس اونم نیست،بعد فکر کن بین هر احتمال یه هفته یا چند روز فاصله داشت بعد من توی اون یه هفته میمردمو زنده میشدم،بعد میرفتم احتمال قبلی رد میشد،یه احتمال دیگه،اخرم که بچه به دنیا اومد هیچ مشکلی نداشت فقط همین رشدش،ولی یک بار نگفتن این بچه مشکل خونرسانی داره باید آسپرین بخوری یا اصلا برای بعد هیچی نگفت،میگم دکتر پیری همه اینارو به من گفته بود،دقیقا نو به موی چیزای دکار پیری گفته بود درست بود،فقط دکترم گفته بود این بچه احتمالا نمیمونه،ولی شب آخر که سونوم کرد قرار شد برم برای زایمان به من گفت صد رد صد میمونه خیالت راحت....ولی....😭😭برای همین خیلی امیدوار شده بودم،آخه من خودمم فکر میکردم بیاد بیرون میمونه،ولی دکتر قبول نمیکرد،یه دفع میگفت چیکار داری بزار همینجوری بریم جلو،موند که هیچی نموندم که تو شکمت میمیره دیگه،انگار مسابقه بود میگفت بزار ببینم چی میشه🙄یا یه دفع میگفت بزار باشه اگه موند خوب بود که میبری خونه اگر مشکلی داشت به دنیا اومد میبری بهزیستی....😑😑
برای همین خیلی اذیت شدم،ولی دکتر پیری قاطع حرف میزنه،دقیقا همونی که گفتن بود دقیقا حتی این که این بچه ۲۸ هفته نیست ۲۶ هفته است،این که الان به دنیا بیاد انقدر از سرش هنوز سفت نشده،این چیزا....که دقیقا درست بود همش، ولی هیچ کدوم از اینارو دکتر خودم نگفت...
ببخشید طولانی شد..