2777
2789
دکتر پیری وقتی فهمیدن جنین ای یو جی ار هست، بازم دارو ندادن؟ آسپیرین یا انوکسا و هپارین؟ 

نه چون من دیر رفتم پیش ایشون،کیسه اب صفر شده بود دیگه کاری نمیشد کرد،یعنی دیگه ابی نبود که بخوان قرص یا امپول بدن بچه رشد کنه،هیچ آبی دورش نبود،به خاطر همین هم قرار شد که زایمان کنم،ولی دکتر مرصوصی از آن اول که فهمید ای یو جی ار هست،هنوز مایع کیسه هم به صفر نرسیده بود ولی باز چیزی به من ندادن😔

تازه همین که این بچه مشکل خونرسانی داره و این که دفع بعد حتما باید آسپرین بخورم روزی دوتا ،اینا هم همه رو دکتر پیری بهم گفتن با یه جلسه که متاسفانه خیر دیر رفتم پیششون😭😭

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه چون من دیر رفتم پیش ایشون،کیسه اب صفر شده بود دیگه کاری نمیشد کرد،یعنی دیگه ابی نبود که بخوان قرص ...

غصه نخور بخدا اینا موندنی نبودن ای یوجی زیر 30 هفته نمیمونه گلم، راستی کیسه آب سوراخ شده بود ک جنین ب خشکی افتاد یا همینطوری؟ 

عزیزم از ته دلم برات دعا کردم،منتطر خبرهای خوبیم...

وااای خیلی ممنون مهربون😍 انشاالله به زودی همگی مامانیم🤲😍

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
ان شالله ک باردار باشی گلم 😍 منک امروز عمه پری تشریف آورد اونم 26سیکلم. من عفونت درمان نشده دارم ک ...

فدات قشنگم😘

اشکال نداره گلم.. پیگیر عفونت باش انشاالله مسافرت بهت خوش بگذره و تو همون حال و هوا نی نی بچسب به دلت😍🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
اونایی که سزارین بودن چندماه بعد دکتر بهشون اجازه اقدام داد؟

عزیزم دکتر به من گفتن بعد شش ماه ولی خیلی بیقرار بودم و طاغوت شش ماه نداشتم😞دو ماه بعد اقدام کردم و این ماه هفتمین اقدامم هست.

عزیزم دکتر به من گفتن بعد شش ماه ولی خیلی بیقرار بودم و طاغوت شش ماه نداشتم😞دو ماه بعد اقدام کردم و ...

دکتر منم گفته ۶ ماه

امروز چهار روزه فرشتمو ندارم😔 طاقت ندارم تورو خدا دعام کن

دکتر منم گفته ۶ ماه امروز چهار روزه فرشتمو ندارم😔 طاقت ندارم تورو خدا دعام کن

سلام سمانه جون چقدر نا احت و متاسف میشم وقتی مادری داغ بچشو میبینه خیلی غم بزرگیه گلم انشالله بزودی بااولین اقدام جاش برات سبز بشه 

هروقت دوست داشتی بیا تعریف کن چی شد اگه خواستی 

اینجا همه مادر فرشته ایم

خدایا بی نهایت بار شکرت...
فدای تو بمب انرژی من😍 آره عزیزم گفته بودی روحشان شاد.. انشاالله که فروردین با خبرای خوشگل بیای🤲 قر ...

مرسی عزیز دلم منم ندیده خیلی دوستت دارم تو واقعا مهربانی مهربونم تو بزودی مامان مهربانی انشالله🤲🤲🤲

خدایا بی نهایت بار شکرت...
سلام سمانه جون چقدر نا احت و متاسف میشم وقتی مادری داغ بچشو میبینه خیلی غم بزرگیه گلم انشالله بزودی ...

والا خودمونم نمیدونیم

دنیا اومد حالش خوب بود همه چی عادی و سالم، حدودا چهارساعت بعد دنیا اومدن بعد زدن واکسنش، کم کم شروع کرد کبود شدن، صدای نفسش یجوری شده بود،بردنش دستگاه دکتر اومد معاینه کرد از ریه اش عکس گرفت گفت سالمه فقط انگار زود دنیا اومده تو دستگاه بمونه خوب میشه، تو دستگاه اکسیژنش اومد بالا حالش خوب شد نصفه شب یهو دوباره اکسیژن اومد پایین و دیگه نرفت بالا، بردنش بیمارستان دیگه تا صبح اونجا بود صبح گفتن دیگه پرکشید، گفتن مشکل قلبی داشته😔😭 دقیق مشخص نشد چرا کجاش چطور😭

والا خودمونم نمیدونیم دنیا اومد حالش خوب بود همه چی عادی و سالم، حدودا چهارساعت بعد دنیا اومدن بعد ...

متاسفم عزیزم، اما حتما بفرستین کالبد شکافی تا مشکل اصلیش مشخص بشه، شاید خودشون یه خطایی کردن شایدم واقعا مشکل قلبی بوده ک با کالبدشکافی مشخص میش 

متاسفم عزیزم، اما حتما بفرستین کالبد شکافی تا مشکل اصلیش مشخص بشه، شاید خودشون یه خطایی کردن شایدم و ...

دلمون نیومد اصلا از بیمارستان تحویل نگرفتیم

ینی بچه های کوچیکو نمیدن مگر اینکه پدرمادر بخوان 

الان چهارروز گذشته😔😭

دلمون نیومد اصلا از بیمارستان تحویل نگرفتیم ینی بچه های کوچیکو نمیدن مگر اینکه پدرمادر بخوان  ...

عزیزم کاش خودتون به خاک میسپردین.  تسیلیت میگم عزیزم 

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم