2777
2789

[QUOTE=179541785]تعریفشو شنیدم نه شناخت خاصی من من تحت نظر ایشون بودم ...

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
من این بارداریمو میرم دکتر مرصوصی

رازی هستی شما؟؟؟

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رازی هستی شما؟؟؟

اره من خیلی دوستش دارم وقتی میرم مطبش یه آرامش خاصی میگیرم خیالم راحته🥰😍 شمام تهران باشی حتما مرصوصی یا حنطوش زاده برو دفعه بعد

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
تو این سه سال شرایطشو نداشتم برا اقدام الان رفتم تحت نظر دکتر برا اقدام ....قبل دخترم حاملگی خارج رح ...

توکلت به خدای مهربون باشه. چشم گلم اگه قابل باشم.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

سپیده جانم در چه حالی قشنگم؟ انشاالله که عمه پری نیومده باشه🤲 بی صبرانه منتظر خبرای خوشت هستم 😍

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان پسری ها شما در چه حالی عزیزم؟ چند سیکلی؟ بچه ها من ۹ روز دارم تا موعد خییلی دعا کنید که عمه پری تشریف نیاره و باردار شم😞🙏

مامان پسری ها شما در چه حالی عزیزم؟ چند سیکلی؟ بچه ها من ۹ روز دارم تا موعد خییلی دعا کنید که عمه پر ...

مهربان جانم اصلا شمارش رو ول کن که روزا زود بگذرن گلم خیلی به فکرتم وای خدایا عیدی مهربان جون رو هم بده زود😍🌹

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
مهربان جانم اصلا شمارش رو ول کن که روزا زود بگذرن گلم خیلی به فکرتم وای خدایا عیدی مهربان جون رو هم ...

الهی آمین گلم.. انشاالله 🤲

هر چی سعی میکنم نمیشه🤣 توکل به خدای مهربون انشاالله که عیدی تک تکمون بده.. 🤲

از سپیده جون خبر نداری؟ از صبح همش میخوام بیام تاپیک ولی خونه تکونی نمیزاره😣 خدا کنه خبر خوش بده خستگیم رفع شه🤲😍 

سلام به مامان فرشته های  فرشته قشنگم  عمر و جونمو دو سال پیش تو سن چهار سال و ده ماهگیش آسمونی شد

مثل همتون زندگی جهنمی و یاس و ناامیدی ک فقط از زندگی این نفس هست ک میره میاد و میگذرونیم اقدام ب بارداری گردیم نشد این ماهم تحت نظر دکتر امپول و دارو.... استفاده کردم اونم ک امروز تستم منفی شد و پری اومد بلاخره و بازهم ی جرقه امیدم  رفت اصلا منو بگو چ ب درملن

سلام به مامان فرشته های  فرشته قشنگم  عمر و جونمو دو سال پیش تو سن چهار سال و ده ماهگیش آس ...

😭😭😭

عزیز دلم الهی که خدا بهت صبر صبر صبر بده

الهی که به زودی خبر خوش بارداریت رو بشنویم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

فردا شب بیاین هممون رو ۴۱ گندم یه دعایی هست بخونیم میگن مجربه بعد بریزم پشت بام 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

از شیخ بهاءالدین عاملی رسیده که در شب جمعه این دعا را بر چهل و یک دانه گندم بخواند و بر بام خانه ریزد تا مرغها بخورند اگر حاجتش روا نشود بر من بد گویند.

بِسْمِ الله الرّحْمنِ الرّحیم

لا اِلهَ اِلاَّ اللهُبِعَوْنِکَ وَ قُدْرَتِکَ لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ بِحَقِکَ وَ حُرْمَتِکَ لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ فَرَجاً فَرَجَنی مِنْ اَمْری فَرَجاً وَ مَخْرَجاً رَبَنّا یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ

به هر دانه گندم یک بار بخواند

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سپیده جانم در چه حالی قشنگم؟ انشاالله که عمه پری نیومده باشه🤲 بی صبرانه منتظر خبرای خوشت هستم 😍

من دارم پریود میشم 😔

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️