2777
2789
عزیزم ببخشید اگه زیاد سوال میپرسم میخواستم بدونم،الان برای شما که تقریبا مشابه بودیم،در اخر چه تشخص ...

والا آزمایش انعقادی ک خوب اومد بعد گفتن تو ارث ت داری، گفتم ن، گفتن گاهی این موارد بی دلیل پیش میاد. نمیشه گفت دقیقا از چی بوده اما سری بعد با رقیق کننده های خون سعی میکنن جلوشو بگیرن، همین 

سپیده جان اصلا استرس به خودت نیار هرچی شد بدون به صلاحت بوده باور کن آخرین باری که پریود شدم گفتم خد ...

من پارسیان خراب شده زایمان کردم نزدیک خونمونه گفتم درست و حسابیه بغل خونست ، نمیدونستم این بلا سرم میاد چون ما هنوز به نتیجه نرسیدیم واسه اون اتفاق مرگ بچم عجیب بود و اینکه وقتی فوت شد به ما نگفتن میگفتن خوبه وقتی ما رفتیم اونجا همه دستپاچه شدن وقتی ما فهمیدیم که بچم سرد شده بود حالا بگذریم از اتفاقات تلخ که هرچی تقدیرمونه همون میشه حامله ای یادآوری این چیزا ناراحتت میکنه ولی اینبار اگه حامله شم اتفاقا منم میخوام برم وجیهه مرصوصی چون یکم فشار خون داشتم البته کنترل شده بود و ورم و دفع پروتئین نداشتم با متیل دوپا نرمال بود ۴ هفتم آسپرین خوردم ۳۰ تا ۳۴ میخوام تحت نظر پریناتالوژیست باشم  به نظرت کدوم بیمارستان بهترین کادر nicu داره؟ واقعا ترسیدم 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا آزمایش انعقادی ک خوب اومد بعد گفتن تو ارث ت داری، گفتم ن، گفتن گاهی این موارد بی دلیل پیش میاد. ...

مرسی عزیزم،لطف کردی؟؟؟؟

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
مرسی عزیزم،لطف کردی؟؟؟؟

ببخشید اشتباه علامت سوال گذاشتم😂

از بس تو این مدت همه حرفام سوالی بوده😉🤣

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
من پارسیان خراب شده زایمان کردم نزدیک خونمونه گفتم درست و حسابیه بغل خونست ، نمیدونستم این بلا سرم م ...

ببخشید عزیزم شما روی دکتر مرصوصی شناخت داری ؟؟؟

ان شاءالله .خدابه شماهم  صبروآرامش وچندتانی نی نازوتپلی بده.آمیین

امین ❤⚘

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم بابت اتفاقی که برات افتاده منو توی غمت شریک بدون ماهمه مادر های فرشته ایم ...

سلام عزیزم...

مرسی قربونت برم،انشاله با دعای شما و لطف خدا بهترین ها اتفاق بیوفته...شما چرا نی نی تو از دست دادی عزیزم؟؟

ببخشید عزیزم شما روی دکتر مرصوصی شناخت داری ؟؟؟

تعریفشو شنیدم نه شناخت خاصی ندارم 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
من پارسیان خراب شده زایمان کردم نزدیک خونمونه گفتم درست و حسابیه بغل خونست ، نمیدونستم این بلا سرم م ...

وای چه جالب سپیده جون خونه ما هم نزدیک بیمارستان پارسیانه اتفاقا شبی که دخترم اصلا تکون نخورد رفتم اونجا ۱۲ نصف شب بود به قول تو پارسیان خراب شده فهمیدم چه خاکی تو سرم شده عزیزم حتما ایندفعه بارداریت تو هم بیا پهلو مرصوصی و با هم انشاالله زایمانامون میریم بیمارستان آتیه که مرصوصی‌اونجا میره به نظرم ان ای سیو شم‌ خوبه حالا به اون قسمتش که دیگه نباید فکر کنیم☺️ انشاالله ایندفعه دست پر از بیمارستان مرخص میشیم عزیزم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
وای چه جالب سپیده جون خونه ما هم نزدیک بیمارستان پارسیانه اتفاقا شبی که دخترم اصلا تکون نخورد رفتم ا ...

پس خیلی به هم نزدیکیم😊آره حتما میرم مرصوصی و در نتیجه بیمارستان آتیه، آره خوبه بیمارستانش فعلا استرس پریودو دارم😔

پس خیلی به هم نزدیکیم😊آره حتما میرم مرصوصی و در نتیجه بیمارستان آتیه، آره خوبه بیمارستانش فعلا استر ...

اره من دیدم دکتر مرصوصی آتیه میره و چون باز نزدیکمونه دیگه باهاش ادامه دادم خیلی نزدیکیم عزیزم خدا رو چه دیدی یه روز تو همین مطبا و بیمارستانا میبینیم همو تو روزای خوبمون البته😍

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام عزیزم. متاسفم... انشاالله که لطف خدای مهربون شامل حالت بشه و زودتر از اون چه که فکر میکنی دستای ...

تو این سه سال شرایطشو نداشتم برا اقدام الان رفتم تحت نظر دکتر برا اقدام ....قبل دخترم حاملگی خارج رحم یک لوله رو از دست دادم و الان هم دکتر بهم گفت گیست پنج سانتی و دو سانتی دارم ..دعا کنید باردار بشم 

توکه اخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی                                   خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد         
من نمیدونستم عزیز دلم🥺اون که فرشته بوده جاشم خوبه راستی الان دیدم یه دخترم داری پس بهتره بگم خدا بچ ...

ممنون برای دعای قشنگت.ان شاءالله امیدبه خدا بهترینهارو برای شماها ومن نصیب کنه.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
اره من دیدم دکتر مرصوصی آتیه میره و چون باز نزدیکمونه دیگه باهاش ادامه دادم خیلی نزدیکیم عزیزم ...

آره عزیزم توکل به خدا❤️❤️